Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 25
amameda spune:
Noe, am avut 2 zile de kk.Nu am avut timp nici sa-mi dau seama daca respir. Dar am avut ieri o seara placuta...si apoi a dat o greatza in mine de mama mama. M-am culcat la 2. Acum am terminat de facut bagajele si astept sa se faca ora 16-17 fiindca astazi ajung acasa!!!! M-am saturat de plimbare. Il duc pe bebe acasa!
Am crezut ca tu esti ff ocupata si de aia nu am tipat. Am scapat momentan de depresie. Te pup dulce. Imi era dor de tine.
Avalon,.
Mami tu ai intotdeauna dreptate. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce-ti doresti. Nici nu stii ce mult m-ai ajutat acum 2 zile.
Floricico, ce mai zici? Trecu viitura? Pregatesti terenul... Hai poate scapi si de cei de la finante.
MEDA 6 +
floarea de colt spune:
salutari multe la fetili meli dragi!!!
intrat pe fuga putin , sa va salut , sa va zic ca inca va citesc , fur din timpul pt cafea cateva min si tot ma pun la curent cu ce e nou pe la fiecare in parte!!
medo , nu am scapat de control inca!maine vine iar tantia sa vada nu's ce prin dosare , cert e ca , am mostenit o treaba care nu se cheama arhiva , e un alandala complet prin hartii , dosare ,asa ca , nu stiu zau la ce o sa se uite tantea!!
Nici de viitura nu am scapat ,da oricum , acum e doar o ploaie slaba de primavara!
asa incat ,in acest wk incep sa lucrez program artistic la aparate!!
vreau sa iti urez medo , calatorie placuta acasa , sa duci bebele in siguranta !!
si poate fiind acasa , in mediul tau vor disparea si greturile si starile depresive.
pupam mama de pui microscopic inca!!
noela , ce faci mai duamna mai??ce e nou /.?in ce zi esti??cum stam programul artistic?
dj mami , unde esti?? cam rarut pe la noi!
avalon , feli, sper ca si voi sunteti in continuare in cursa pt premiul cel mare!!
hai fetelor ca , luna decembrie e luna cadourilor si a miracolelor , poate tregem lozul castigator noi de data asta!!!
pupam pe toate!!!
corinuk spune:
Va pup!Iaca am reusit si eu sa mai scriu nu numai sa citesc!Am avut niste zile grele!eu z25 nu am nici un semn,nici-o durere de sani nimic ,doar o usoara tensiune in burtik!Poate vin uratii!Si daca nici luna asta nu am ramas MA LAS DE FACUT COPII!
AM CAZUT IN OLITZA CU MELANCOLIE BLEGOASA!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ancadragoman spune:
Corinuk ce ai mama?
Trezirea ca pana de sarbatori reusim toate.
Nu asa am stabilit?
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Floricico
Cori hai capul sus din olitza aia!!! Las-o-ncolo! Vorba Ancai: am stabilit ca intram in 2007 in grupuri de cate 3: noi, sotii si -ii!!! INTELES?????
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
catty spune:
CORINUK, daca te prind in butoi vin dupa tine la Bucuresti si iti trag o bataita sa ma tii minte. Nu uita ca ne-am vazut si stiu cum arati. Si te gasesc chiar de ar fi sa iau toate cabinetele stomatologice la rand Nu ma stresez eu care am azi, z21 test negativ, si te stresezi tu in z25. Daca e bebe si tu ii faci rau cu starea ta de spirit? Hai fruntea sus si uite manuta mea care sa te ajute sa te ridici.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
RAMONELLA spune:
Corinuk tu vrei bataie??????
Hai revino-ti!!!Nu tre sa ajungem toate la odosee???Pai ce faci???Tu vrei sa ramai singura aici???Pai daca vrei sa ramai aici singura....O sa-ti trimitem vedere de la odisee!!!Felicitare de craciun!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
corinuk spune:
Ce norocoaasa sunt sa am langa mine fete asa de minunate!la fete!Incerc sa ies din olitza, nu vreau sa mai fac test pana cand nu am eu feelingul acela de mama!Cu DD inainte...da si sa stiti ca vreau si eu la odisee cu voi,nu vreau sa ma lasati singura aici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
bibyrox spune:
Eeeehhh asa mai vii de-acasa Corinuk mama! Cum te-a speriat putin Ramo ca te lasam singurica pe-aici cum ti-ai revenit!
Hai capul sus! Lasa oala aia deoparte ca n-avem nevoie de ea acum!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby