Aspirante optimiste > 20 ani (17)
Raspunsuri - Pagina 27
bibyrox spune:
Alinutzaaaa ce mai faci????????
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
Alinutzaa spune:
Aoleo!!!!!! Din cauza mesajului meu s-a latit pagina asa-i??? Ma scuzati fete dragute dar...habar n-am avut.
Biby eu fac bine. Dorm de rup!!! Si am niste senzatii de balonare de nu iti vine sa crezi!!! Si mi se face foame mai des decat de obicei. Am avut aseara cea mai ciudata adunatura de senzatii (toate in acelasi timp evident): imi era foame, imi era sete raaaaaauuuu, imi era foarte cald si imi era un sooooomn. La tine cum merge treaba?
Olivia26 spune:
Alinutzaa (a se observa 2 pupici)
Pai daca ne face o gravidutza asa o galerie, sigur luna asta va fi plina de
"Odisee.." O sa bata vantul pe la "Aspirante..."
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia si eu sper sa bata vantul rau de tot.
Tu ce faci?
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Ancutza, sunt Z19, asa ca prea multe nu-s de facut, astept....
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
catty spune:
Sa faca bine domnul vant sa bata pe la Aspirante si sa plecam toate, indiferent de subiectele unde scriem, la Odisee si sa fie pustiu pe aici. Munciti ca vine Craciunul si tre sa stam "burticoase" sub brad cu testul pozitiv in manute.
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Alinutzaa spune:
Olivia
Pai daca va ajuta, fetelor, spuneti-mi si va fac galerie de cate ori pe zi vreti voi. Fac galerie, va car in spinare, tarai piciorul cand plec la odisee...ce vreti voi. Doamne ajuta sa bata in curand vantul pe aici.
Eu maine imi duc pentru prima data samburelul la doctor. sa fie totul ok.
Olivia26 spune:
Alinutzaa, dragutza, ne bazam pe tine
Bafta maine la dr.
Vedeti ca am editat postul de mai sus, in caz ca se uita Mosul....sa vada incotro ne indreptam
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
lorinaoo1 spune:
Buna fetelor!
Uite mai vine o gravi sa va faca galerie si sigur o sa veniti toate la odisee
nasica de moflea
7
Olivia26 spune:
Lorinaoo1 te pupik pe burtik.
Gata, e clar ca plecam. Care da tonul? Catty, Biby? Ce ziceti, fetelor?
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare