35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 6

OlgaTarziu spune:
OlgaTarziu spune:
 Pai da unde sunteti? Se poate? Subiectul cu ejacularea sa fie asa activ si noi....
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!
Mai ziceti ceva. Vremea asta ma termina, ploua mocaneste si trebuie sa stau cu piticania in casa. Imi tricoteaza nervii rau. Ma consolez ca maine e vineri, ca sambata punem luminile sus pe casa, ca duminica mergem sa vizitam niste prieteni dragi noua....
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

brendamitran spune:
brendamitran spune:
 seara buna!
Se someaza pe aici serios! Sau petreceti?
La multi ani pt.cei care se sarbatoresc sau au sarbatoriti!
Olga....daca ai sti......Toronto....ai rascolit ceva adinc cu chestia asta!
Pup fetele!
BRENDA Un fulg pentru seara de Craciun
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

OlgaTarziu spune:
OlgaTarziu spune:
 Ce am rascolit mai Brenda. Hai spune-i la baba. Ai tu o melancolie cu Toronto, pe cineva drag aici sau pe cineva pe care nu-l suferi? Nu va apuce si pe voi depresiile ca eu mai am un pic si fug pe paduri. Asa sunt de satula de ploi si de maine vine peste noi zapada. Si apoi aici e zapada si e iarna frate. Pana in mai ma cretinizez. Nu, serios eu cred ca ne mai mutam o data undeva unde e cald si bine. Nu vreau la inuiti, nu vreau in iglu si fac ceva pe calota glaciara.
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-

Gabi_K spune:
Gabi_K spune:
 si eu vreau undeva in zona tropicala. M-am saturat de ceata asta care dureaza cam de 2 zile...
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!
ex- gabibarta

silvana.ady spune:
silvana.ady spune:
 Da' haideti pe la mine "in tarile calde".
Simbata ne gindeam sa mergem la ... . Ce ziceti? Va astept la un "scaldat"?
. Ce ziceti? Va astept la un "scaldat"?
N-am stiut despre Andrei astazi, dar daca ziceti voi... La multi ani sarbatoritilor!

brendamitran spune:
brendamitran spune:
 Olga,nu neaparat de Toronto,cit de Canada in sine.....am cautat sa vad daca ai adresa de mess,da' nu gasii,ca-ti povesteam io mai multe in particuler......
Va recomand "Indragostita de un masai",trebuie s-o cititi!

OlgaTarziu spune:
OlgaTarziu spune:
 E o ploaie infecta afara dar cum am avut azi masina am iesit cu Tony la cumparaturi. Mare greseala Aseara am fost si ne-am tras niste poze cu Santa. In final a trebuit sa-l tin eu in brate langa Mos. Bine ca nu a trebuit sa stau eu in bratele mosului ca murea de icter tati. Asa ca poza arata tragic: una bucata Mos apatic, una bucata cupil urland si privind temmator spre dihania rosie si una bucata mama nefardata, cu un par valvoi dar cu gura la urechi.
Brenda mama acu trimit PM.
Aseara am avut placerea sa povestesc putin cu Lemoni. Fata faina 
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-

Lemoni spune:
Lemoni spune:
 Buna mai fetelor ce coada mai era si la noi pt poza cu santa ,chiar  am ras ca si ala mare al meu a fost sa faca una cu "pretena"  parca sunt bebici , eu una nu ma asezam la coada aia nici gratis ,ce sa mai zic ca santa avea  o fatza de morocanos!
  Astazi  am fost la scaldat ,asa cum zice olga aici ploua  cu spume  am ajuns uda loarca la servici  pt ca era un accident si   transportul in comun era blocat , dupa vre-o 15 minute de asteptare   a oprit si ne-a luat de mila un taxi (greu sa prinzi taxi aici pe ploaie si la accidente ,opresc numai daca vor ei} si am ajuns la servici in  intirziere si hainele ude loarca.
 La soare venim silvana, dar  apa  avem si noi pe aici.

brendamitran spune:
brendamitran spune:
 Aaaaa,se lasa cu intalneli....ce va invidiez....tare frumos cred ca a fost.
dar nu-i bai,ca ne imbarcam toate,venim la voi,la Toronto,dupa care mergem la Sivi.....si tot asa......vise,tata,vise.....
Io m-am intilnit cu Alma aseara(nah,uite,asa,ce? numai voi?),am fost la aprinderea beculetelor la Universitate,cu un foc de artificii extraordinar,dupa care ne-am rasfatat un pic intr-un club(cafenea).
Diseara mergem la teatru.....
Fetelor,alma veni la Bucuresti,voi cind veniti?