35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Eu toata viata mi-am dorit niste mai mari... Brenda, tu chiar mai ai sanse in lupta cu kg dar eu!

Gabi, merci. Poate mai vii.

Lemoni, ce cadouri ai cumparat? Ne spui si noua?

Noi sintem invitati la o nunta pe 21 dec. si trebuie sa ma gindesc la o toaleta

Mergi la inceput

Am primit niste bancuri si m-au distrat asa de tare ca nu m-am putut abtine...

Baba urca in tramvai si ca de obicei toate locurile sunt
ocupate. La un moment dat vede un pusti stand pe un scaun; asteapta vreo 5 minute dar baiatul nu se ridica si se face ca n-o vede. Asta
indignata, ii zice:
- Nu stii sa oferi si tu locul celor mai in varsta?
La care pustiul raspunde:
- Ce, te dor picioarele? Cand erai tanara ofereai si tu locul celor varstnici?
- Bineinteles.
- Vezi, de-aia te dor picioarele!!!
------------------------
I: Care este diferenta intre tumori si soacre?
R: Tumorile pot fi si benigne...
---------------------------
O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate:
- Oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara?
La care oglinda:
-Daca vrei sa-ti spun da-te la o parte, ca nu vad nimic!
-----------------------------
Insuratoarea seamana putin cu mersul la restaurant: comanzi un
fel, pe urma vezi ce e in farfuria vecinului si regreti ca nu ai luat ce a luat si el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lasa Brenda ca nu esti grasa! Eu eram muuult mai grasa cand am inceput dieta.
Sivi, sa nu-ti doresti "balcoane" mai mari, ca-s greu de carat...:))) si nu gasesti sutien pe masura care sa si tina bine pieptul. Eu tare greu imi gasesc 75D, noroc cu Triumphul...
Sivi, daca e Hanuca, tot se fac nunti? Sau e numai chef?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Bine v-am gasit fetelor! Mai am putin si ajung si eu la 36 de ani, cateva zile ma mai despart, sa inteleg ca incepe declinul? Cateodata imi simt varsta, mai vad cate un rid, insa in general ma simt mult mai tanara decat sunt . Si ce daca am fata aproape cat mine de mare?
Lemoni, spui ca esti cea mai mica de inaltime de pe-aici, nu stiu cat ai, dar eu cred ca-s cea mai mica, am 1,60 m si 48 kg. Ca mi-as mai fi dorit niste adaosuri prin partile esentiale, e adevarat, dar nu mai pot schimba nimic, asa ca ma multumesc cu ce am.

Eu am vazut-o pe Brenda live si va zic ca nu-i grasa, nu e nici slaba dar nu e asa cum zice ea.

Gabi, haios baiatul tau, asa zice si fata mea, sa ma marit cu unul cu bani multi, dar sa fie tanar si frumos. Copiii din ziua de azi nascuti in democratie...

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Silvana sper sa nu citeasca nimeni aici din familia mea sa nu vada ce cadouri le-am luat.
Pt nepot am cumparat o vesta de fasi, pt ca am auzit ca ii trebuie una asa ca am si fugit sa o iau sa scap fara sa imi bat capul .
Pt nepoata , ea este o atleta inraita si ii plac tot felul de bluze in care sa faca sport asa ca am scapat si de ea cu o bluza sport adidas.
Pt copii mei am cumparat 6 perechi de adidasi Puma, tricouri si bluze cu maneca lunga pt ca am gasit un sale extraordinar era 75%off si nu am putut sa rezist.
La ala mic poate sa-i mai iau un Ipod sau un nintendo ca cel vechi e stricat nu suntem decisi , el este inca mic si mai asteapta jocuri , ala mare e ok cu toale.
Dar tot mai am la sot la sora ,cumnat o alta nepoata si pe la fini deci cel putin vre-o 8 persoane si imi tot bat creieri.
La cei de sus mi-a fost usor ca stiam ce vor ,la cei ramasi nu am idee dar mai am timp destul.

Mergi la inceput

alma, bine ai venit pe la noi. Nu stiu exact unde ai vazut tu ridurile ca eu m-am uitat la pozele tale si drept sa-ti spun n-am stiut care esti tu si care este fiica-ta. Sa-ti traiasca! Si tu pe linga ea .

Gabi, da, se fac nunti in perioada de Hanuca. Nici o restrictie. Numai dupa Pesach (paste) sint vreo trei saptamini in care nu se fac nunti.

Lemoni, Craciunul asta este o adevarata gaura in buget si in cap. Sa-ti storci creierii ca sa-i multumesti pe toti ce-i din jur cu cadoul dorit, e tare greu. Dar sint sarbatori frumoase...

Mergi la inceput

Sivi, mai repede incepe, la noi va fi in 20 decembrie.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

alma si Silvana am apucat sa ma uit si la pozele voastre. Cineva aici merita bataie si urat de tot. Mii de complimente.

Ud masina, cum nu. Dar cum sa facem sa bem berea aia de-adevaratelea? Nu asa virtual.Asa ca Brenda acusica la raport in Toronto.

Lemoni te vizitez, cum nu.... Dar parca retin ca stai mai pe "centru", nu? Oricum in tara asta se cheama ca esti aproape. Cand ma gandesc ca Toronto e cat judetul Cluj ma pufneste rasul...

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabi_K

Sivi, mai repede incepe, la noi va fi in 20 decembrie.

Da Gabi, ai dreptate. M-am uitat in calendar. E de pe 16 pe 23.

Olga, merci. Look who's talking...

Mergi la inceput

ce bine:) M-am speriat sa nu fie ca si anul trecut, in 26 decembrie... m-ar fi incurcat un pic.

ex- gabibarta

Mergi la inceput