35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 4
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Silvana suntem colege de suferinta... 1.73 si eu, am 56 kg si asta ma face sa arat kilometrica.
56!!! Eu am avut 56 kg cind avem 17 ani. Acum am ajuns la 62 si mi-ar place sa mai dau jos vreo 2kg dar nu-mi merge...
Laura, voiai 3 motive... Uite unul (al meu): Ma simt bine in pielea mea si arat mai bine acum decit la 25 de ani. (si mai sint si modesta pe deasupra )
brendamitran spune:
Aooooleeeeeeuuuuuuuuuu...........ia incetati mey,nu auziti?
Ca ma infurii,zau asa.
Io....deci,io......am 1,67m si 80 kg!
Vedeti ce am scris? fetelor,mai cititi o data!
Daca va mai aud pe vreuna ca maraiti,io ma impusc!
Am spus!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
OlgaTarziu spune:
Salut fetele.
Pe bune ca regret ca am zis de kg. Mai fetelor, slaba nu inseamna si frumoasa, stati calme. Cica e mai bine sa ai ceva grasimutze ca nu te ridezi in disperare.
Cad despre grase... Pe bune nu am vazut niciuna.
Afara e ca naiba de urat, ceata, umed.... Ma dor oasele se copilul asta al meu zici ca e batut in cap ca vrea doar afara. M-a lovit melancolia azi.
Dar am motive de veselie ca mi-a luat barbatul masina. Am masina mea!
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
brendamitran spune:
olga,pai s-o stapanesti sanatoasa! dar tre s-o uzi,stii,da?
cit despre kilograme,ce sa va zic? Eu sint ca o silfida,slaba,slaba,la vreo 63-65 kg.Nu exagerez.Am osatura foarte grea.Dar oricum,ar trebui sa dau macar vreo 15 jos!
BRENDA
silvana.ady spune:
Daaa, neaparat trebuie udata
Olga, . S-o stapinesti sanatoasa si la citi mai multi km.
Brenda, parca spuneai ca nu mai vorbesti de kg . Eu pot sa-ti spun ca tu esti o haioasa si o simpatica (nu mai vorbesc de dama bine) chiar cu alea 15 kg pe care simti tu ca vrei sa le dai jos.
Ce-au zis la scoala de colierul cel nou? A cazut lumea pe spate?
Io uite ma laud cu vremea de la noi. E soare si 18 grade. Nu acum in momentul de fata, ca acum e noapte ... Si eu vreau la zapada!!!! Iarasi ne dorim ceea ce nu avem, nu?
Noapte buna, pa.
Lemoni spune:
Hai ca am fost cam ocupata azi am fost la cumparaturi pt craciun, lista s-a facut mai mica caci am luat deja pt 4 persoane, ufffff sa scap mai repede.
Olga felicitari pt sa o stapanesti sanatoasa. Si poate imi faci o vizita ca nu sunt departe de tine.
Deci eu sunt cea mai pitica , uffff dar va fac in ciuda ca eu pot sa port toace.( daca mai ma tin picioarele ca si asa imi amortesc)
Brenda fetiza chiar unde ai lasat kg alea in poza ca nu se vad?
Esti prietena cu fotograful?
Gabi_K spune:
Sivi, la noi in weekend mai erau vreo 15-16 grade... insa azi dimineata s-a facut cam frigut.
Apropo, am tot vrut sa-ti spun, stai intr-un oras minunat! Mi-a placut tare mult acolo, chiar daca n-am stat decat o zi in Nazareth.
ex- gabibarta
brendamitran spune:
Eeeee,uite aici o pozica mai recenta.Mie oricum imi vine sa pling cind ma vaz in oglinda.
BRENDA