35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Inseamna ca nu m-ai vazut pe mine......

Noapte buna,gagici!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, mersi de compliment!
Adevarul e ca toate suntem tipe faine, nu?
Fiul meu mi-a dat azi unda verde la maritat:) mai imi trebuie un tip cu un BMW, eventual cu Lamborghini. I-am si explicat, ca nu asa merge treaba cu maritisul, ca ne plimbam in parcare, ne oprim langa prima masina frumoasa si asteptam soferul sa ne duca direct la starea civila:)))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Te-am vazut tu Brenda dar nu mi sa parut ca esti grasa si eu nici nu sunt buna la complimente sa le fac asa aiurea.
Poi eu am 162 cm inaltime si 62 de kg sincer la 59 sunt ok la 62 ma simt ca un pepenas. Lucrez la ele dar tot parca nimc, ma bucura ca nu se mai pun pe mine si macar ma tot mentin , chair ieri mi-am pus o pereche de blugi pe care ii iubesc enorm si care nu ma mai incapeau ,dar ieri am avut surpriza placuta sa ma incapa uraaaaaaa.
Eu am facut o tampenie anul trecut mi-am facut injectia aia timpita cu depo povera( anticonceptionale) si atunci m-a cam dat peste cap .
Dar oricum stiu ca sunt frumoasa......... grasa si devreme acasa!

Mergi la inceput

Am uitat de Gabi, sa ne inviti si pe noi la nunta sa nu uiti te rog
ca vreau su eu sa merg cu masina aia bengoasa a viitorului tau sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Brenda habar nu am unde ai putea gasi. Aici am gasit la magazinele naturiste. Galbenus am zis si eu sa pui... De urzica nu stiu. Dar incearca sa faci rost de ingrediente si sa incerci.

Gabi eu cand eram tanara ziceam ca ma marit cu un tip cu castel in Spania si Mitzubishi mov....

Lemoni ai uitat sa specifici modeste Tre sa fii tare dragutza.... Intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai mica si cu niste curbe mai generoase gen Selma Hayek. Nu stiu de ce dar pentru mine asta inseamana feminin. Mereu am fost stresata de inaltime ca m-am simtit ca o girafa printre restul. Curbe am si eu dar unde nu trebuie.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Adevarul este ca intodeauna ne palce ce nu avem mie tare mi-ar place sa fiu inalta , barbatului meu ii place de Selma sa fie oare o coincidentza haaaaaaaaaa nu cred pt ca eram bat cand m-am maritat si tare bine era os pe os.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Olga, tu vorbesti de girafa... Da eu ca sa mai zic cu cei 175 cm ai mei...Offf, intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai mica de inaltime. Da, vorba aia, noi vrem mereu ceea ce nu avem, nu-i asa?

Gabi, daca ai verde de la fiu-tau, atunci vopseste-te ca indienii si iesi la vinatoare. Cel putin sa te distrezi, nu? Poate-l intilnesti pe tipul lui Olga, cu castel in spania si Mitzubishi mov...

Laura, arati super, si tu si pustiul tau.
Ca sa-ti iasa bine trebuie sa scrii asa [url=http://...]poza[/url] si sa incadrezi linkul de poze intre ghilimele adica "http://..." si-ti iese asa poza

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Silvana suntem colege de suferinta... 1.73 si eu, am 56 kg si asta ma face sa arat kilometrica. Noroc ca sotul e 1.93

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Pentru mine chiar ca e buna; nu am mai primit atatea complimente de vreo cativa zeci de ani!
M-ati facut sa ! Multumesc mult; adevarul e ca toate suntem niste doamne bine, care le-am concura cu succes pe multe tinerele de 20 de ani!
Mai rau e cu ce nu se vede...!
Va pup, ca azi am iar o zi plina!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, pe langa tine sunt grasa rau... am 1.70 si 60 kg.
Lemoni, promit ca daca imi ia D-zeu mintile din nou si imi trece prin cap maritisul, va invit la nunta:)))))
Sivi, buna idee cu vanatoarea, insa daca voi iesi, in loc de caini de vanatoare imi voi duce echipa antitero

ex- gabibarta

Mergi la inceput