35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Olga, multa sanatate tie si copilului, Silvanasi Lemoni, sunt in asentimentul vostru cand vorbiti despre invitati si invitatii! Noi aici, suntem cam 10 familii de romani, plus cei fara familii, iar noi, in fiecare week-end avem cate 4 persoane invitati la masa!
De cand a inceput frigul si nu prea avem pe unde sa mergem, ii chemam la noi. Cati crezi ca ne-au intors invitatia? Doar 2 familii dintre cele 10; de ceilalti care sunt singuri nici nu mai vorbesc!
Dar noua oricum nu ne pasa, noi ne simtim bine cand avem musafiri, si asta e singurul scop urmarit! Imi place sa fiu gazda, dar parca as vrea sa mai fiu si musafir din cand in cand!
Brenda, tu ti-ai lasat parul lung, eu as vrea sa ma tund ca m-am plictisit de el asa!
va pup si va doresc numai bine!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeeeeee..........si se pare ca nu vom mai avea zapezi....eu m-am ingrozit aseara cind au spus astia ca in 10 ani,datorita poluarii si incalzirii globale,numai antarctica si nush ce zona vor mai avea zapezi.....Dumnezeule....ne ducem incet,dar sigur!

Ascultati colinde? Ca nu se-aude nimic......

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Brenda, avand in vedere cat am alergat anul trecut in 24 dec. cu sania si cu copiii dupa mine in timp ce ex ma tot suna la telefon sa merg acasa sa-i fac de mancare, dar nu i-a trecut prin mintea ingusta sa mearga el la derdelus cu copiii si sa ma lase pe mine sa-mi fac treaba in casa... parca mai bine e fara zapada... si fara ex...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Fara ex e bine,fara zapada nu.....

Mi-e dor de nametii aia de cind eram copii,cind ne rumeneam in obraji si veneam uzi pina la piele acasa,dar nu ne mai saturam de joaca.
Mi-e dor de un om de zapada,mi-e dor de niste colinde sub fulgii de nea si de un Craciun cu zapada la geam......

Unde sint toate astea?

BRENDA

Mergi la inceput

....Dragi barbati,luati aminte:

Exercitiu de inspiratie
Acum două săptămâni a fost ziua mea. Când m-am trezit dimineata, nu mă simteam prea bine, dar speram că sotia o să-mi cânte "Multi ani trăiască..." si eventual o să-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici măcar "Bună dimineata"... Si copiii s-au asezat la micul dejun fără să mă felicite.
Am ajuns deprimat la birou. Când am intrat pe usă, secretara plină de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, măcar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamăgirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat să mă felicite. Aprope de prânz, secretara a intrat la mine în birou si mi-a zis: "Ce ar fi să mergem să mâncăm împreună?". I-am răspuns că e cea mai bună propunere pe care am auzit-o în toată ziua.
Am ales un restaurant intim, unde am mâncat bine, am băut si ne-am distrat de minune. În masină, în drum spre birou, ea mi-a zis: "Într-asa o zi specială, de ce să ne mai întoarcem la birou? Mai bine vino la mine acasă si continuăm să ne distram!". Am fost de acord.
Odată ajunsi în apartamentul secretarei, mi-a zis: "Sper că nu te deranjează dacă am să mă fac mai comodă"... Cum să mă spăr? În sinea mea mă gândeam că o să fie o experientă interesantă. Ea a intrat în dormitor si după câteva clipe a iesit... cu un tort imens cu lumânări, urmată de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cântau în cor "La multi ani!"... Iar eu stăteam ca un idiot în chiloti în mijlocul sufrageriei...
Ăsta e motivul pentru care am dat-o afară pe secretară... Cu sentimentele nu se joacă!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Draga Olga mersic de invitatie, dar cred ca o sa stau acasa oricum sa-l pazesc pe ala mare ca altfel cine stie ce baiaram iese la mine si eu pierd distractia! Oricum intentia conteaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Bai, ce tare e!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Liniste mare aici fetele sunteti ocupate cu cumparaturile?
Azi am primit bonusul de craciun ura si am fost si mi-am cumparat un parfum Burberry .Imi place mult Allure de la Chanel si asta aduce putin cu el si am zis sa il incerc.De Mos Craciun acum mi s-a pus pata sa-mi iau o geanta Burberry si am vazut si o caciulitza frumoasa si gata ma rasfat putin ca merit am avut un an greu trebuie sa intru bucuroasa in anul ce vine sa am mai mult spor.Deci trebuie sa fac lista la sot ca si asa nu prea stiam ce sa ii zic sa-mi cumpere.Dar merit ca sunt frumoasa desteapta si modesta!
sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Bonus de Craciun de la o companie care se inchide...
Mie mi s-a pus pata de niste blugi noi. Dar nu prea am timp sa merg la cumparaturi.
Ah, da. Si mai este nunta de joi la care trebuie sa-mi caut o toaleta...Trebuie sa-mi iau o zi libera pentru asta ca altfel cred ca ma duc in blugi si nu prea merge...

Mergi la inceput