35-NEGAM inceputul declinului (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Lemoni spune:
Silvana sefa mea e o tipa dragutza am aranjat ca ma plateste pana in martie si imi da si benefici si nu trebuie sa merg decat o data pe saptamina sa vad ce a mai venit la posta asa ca am timp sa imi caut de munca intre timp.Am lucrat acolo 7 ani si nu e vina mea ca ea e bolnava si inchide ,fata mi-a apreciat munca....... asa ca meritam bonusul.
Succes la gasit toaleta pt nunta si eu trebuie sa ma pregatesc sa vad cu ce ma imbrac la craciun, acum ma apuc de curatenie ca saptamina viitoare lucrez in fiecare zi si nu o sa mai am timp sa fac nimic, apoi cand vine fimiu de la munca cu masina i-am propus sa mergem la cumparaturi.Abia astept sa vina acasa mi s-a pus pata sa-mi iau tot ce imi doreste sufletelul si numai lucruri nice.Se vede ca sunt pusa pe cheltuiala.
brendamitran spune:
Bonsoir,madames!
Nu pot decit sa va spun ca am trait o experiante amara aseara in Cora.
Imbulzeala.Toti te calca in picioare,te dau la o parte pt.ca trebuie ei sa treaca si tu nu ai voie sa le stai in cale,se uita la un [produs si il arunca in sila inapoi....ce conteaza ca se sparge punga sau se imprastie pe jos?
Si musai trebuie sa ne impingem la coada la cintar,la bananele alea verzi si portocalele asemenea,ca deh...asa ne-a invatat taica Ceasca,sa le luam de verzi si sa le tinem in sifonier pina se coc....
Am cumparat 15 luminari parfumate cu cite un suport dragut cu portretul lui Mos Craciun.entru profii de la scoala.Erau pe 3 rafturi,pline cu 4-5 etichete fiecare care aveau toate acelasi pret:"suport si luminare aromatizanta,79.900 lei"
Le-am luat si acasa am constatat ca pe bon erau 100.000/bucata....deci iaca o tzeapa de 300.000 lei....
Diana si-a cumparat un flacon cu guma de mestecat,de regula isi ia si ii ajunge o luna.Ma intreaba cind ajungem acasa daca am luat eu din guma.Ii spun ca nu si ....tragem concluzia ca,de fapt,l-a luat desfacut.Din raft!
De curiozitate a numarat dropsurile de guma: 27 in loc de 36......
Romania zilelor noastre!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Aoleu, ce rusine! Pagina a treia!
Noi ieri ne-am culturalizat. Am fost cu niste prieteni la teatru. Fetele au dormit la bunici
iar noi ne-am intors acasa si ne-am facut de cap
.
La noi este sarbatoare o saptamina (Hanuka) si se maninca tot felul de gogosi (buuuuneee) si abia ma abtin sa nu maninc dar tot mai scap ispitei
. Asta seara fete dorm din nou la bunici si eu poate il trag pe sot dupa mine la cautat toalete pentru nunta (pentru el si pentru mine).
Gabi_K spune:
Brenda, nashpa experienta, imi pare rau![]()
Eu iar am chefuit, sambata am fost la hanuka-party, copiii s-au distrat foarte bine, noi, adultii la fel:)
Ieri umblam ca un ghost prin casa, nu stiam cum ma cheama de oboseala![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
vilma spune:
Brenda, esti la Psiho la Spiru Haret? Te-am vazut pe grupul de pe yahoo. Eu sunt anul I la ID.
Am impodobit bradul ieri si a iesit frumos, doar ca n-am pus si instalatia electrica in brad, si parca ii ia din farmec.
Mai voiam sa zic ceva, dar am uitat....
brendamitran spune:
Neatza,leneselor,neatza,tre sa caut subiectul printre mormane,ca il lasarati in paragina......
Io nu ma simt bine! Am zis!
Parul cade masiv in continuare,cu toate mastile si cu toate plantele(ieri mi-am luat si minerale,3 cutii),unghiile mele-s franjuri,ieri aveam tensiunea 14 cu 9,mi-a curs singe din nas,ma durea capul si ma simteam ca un kkt batut(cum o fi ala?)
Ce naiba oi avea,nush,dar nici nu ma duc pina dupa sarbatori sa-mi fac analizele,ca sa nu-mi stric cheful....ma rog,poate o rezolv cu niste odihna....
V-am stricat ziua? N-am vrut....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor
!
Ma primiti si pe mine ?
Am 36 de ani impliniti, dar nu-mi permit sa ma gandesc prea mult la anii mei fiindca am fetele prea mici.
Oana are doar 3 ani si 3 luni si Roxanica... 10 luni.
Asta e !
Copii facuti "la batranete".
Noi sa fim sanatosi!
No, spuneti? Ma primiti ?
Brenda, neaparat fa-ti niste analize. 
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Gabi_K spune:
bine ai venit, Dana, cum sa nu te primim?? Sa-ti traiasca fetitele!!!
Brenda, oare n-o fi de la stresul de la servici, de la concursurile de dans, etc? Ar fi bine sa te deconectezi cateva zile...
Lemoni, multumim!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
dana_ene spune:
Mersi, Gabi
.
Aici sunt eu si fetele mele: http://www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061211
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003