35-NEGAM inceputul declinului (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Brenda,

Daca vrei o nebunie ce zici de o zi de rasfat, iti iei o zi libera si te duci la cosmetica, la masaj, coafor( eventual iti schimbi total stilul la par sau culoarea) sau la un film si/sau la o cafenea placuta cu o carte in brate....

O alta nebunie ar fi sa planifici o excursie cu trenul undeva aproape sau mai putin aproape, intr-un loc unde n-ai fost si ai vrea sa-l vizitezi...

Sau sa iei o pisica sau in ciine .

Mai am idei daca vrei...

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eeeei, cine a zis ca fac ca ea? Cercel in nas ii trebuie ei? Cred ca a avut o toana, mai vede prin reviste, la TV, vad ca nu insista.

Brenda, eu nu vreau sa dau mai mult de 40 lei pe un brad, fie el natural sau artificial. Sper sa ma descurc, mai ales ca n-are cine sa mi-l care .

De luni pana pe 3 ianuarie stau acasa, sa vezi atunci spirit de Craciun! O sa ascult colinde si-o sa trebaluiesc prin casa...

Diana si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Brenda sa porti blugi sanatoasa si eu mi-am facut de cap si mi-am luat o pereche de blugi la pauza ca sunt bucuroasa azi dar tebuie sa ma mai probez acasa cu niste cizme smecherite sa vad cum imi vin si daca nu sunt 100 % ii duc inapoi, vad eu oricum imi doream de mult o pereche de blugi "seven"
Am terminat si cu nepoata , mai am cadou de luat pt sora mea si atit.Pe mine ma tot intreaba barbatul ce vreau dar nu stiu ce sa-i zic si saracu e stresat ca stie ca sunt pretentioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Brenda, si eu mi-am luat blugi nu demult la Real:) Ieri am fost la chef... insa inainte de plecare surpriza! Nu mai am nici o fusta care sa-mi fie buna, toate mi-s largi
Vreau si eu o calatorie... problema e ca vreau sa-mi cumpar bilet de tren, si cica pe data de 24-25 dec toate trenurile sunt blocate si nu se dau bilete
Ceea ce priveste sarbatorile, nu pot sa spun ca nu ne-a apucat atmosfera... asta mica se crede Mos Craciun:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Asa imi place sa va citesc, mai ales azi. Fetelor am avut niste zile de mare cosmar de luni incoace, nici nu mai stiu pe unde mi-a mai murit neuronu la cat ma stresai. Sper ca linistea de azi de pana aku sa nu fie de rau augur ca daca mai vine un telefon/mail/sedinta cu cleentu turbez si la balamuc nu cred ca am net.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Cred ca pe noi ne-ati uitat, pe bune.
Am avut zile cumplite si inca mai am. Copil mucos si tusitor, insomniac (nu poate dormi de tuse), eu racita, dureri de cap horor si de oase incepand cu spatele, pieptul, soldul. Merg sa ma caut ca nu se mai poate.
Craciunul asta vom fi singuri ca am decis ca nu vreau sa invit "prietenii". Asteptam sa fiu invitata si eu dar clar sper degeaba. Asa ca vom fi noi cu mica noastra familie.
Brenda eu mi-am tras 3 cercei intr-o ureche dar aveam 18 ani..... Acum nebunie inseamna sa merg la cumparaturi singura, sa iau masa cu fetele sau sa lenevesc in pat mai mult decat de obicei.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Coafura abia mi-am schimbat-o,in sensul ca mi-am lasat parul sa creasca,dupa ce 3 ani am fost tunsa scurt.
Culoarea la par abia mi-am schimbat-o,v-am mai zis,insa saptamana viitoare ma duc sa mai dau o forma parului.....

Insa.....voi face o calatorie,chiar voi face,si exact unde n-am mai fost.Dar cu o fata de aici care mi-e tare draga.....stie ea cine e.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Olga, si multa sanatate si tie si pruncului tau.
Nici nu stii cit de bine te inteleg cu "Asteptam sa fiu invitata si eu dar clar sper degeaba.". "Prietenilor" nostri se pare ca le place foarte mult cum organizam noi petreceri la noi acasa si asa ca de cele mai multe ori ne lasa noua "placerea" de a fi gazde... Nu mai spun nimic ca ma apuca nervii din nou

Brenda, spor la nebunii!

alma, chiar ma gindeam cum o sa reactionez cind o sa-mi ceara fetele mele sa-si faca piercing, vopsit parul la 12 ani, tatuaje sau alte "nebunii". E tare greu sa-i faci sa inteleaga mai ales cind sint multi copii la virsta respectiva care au parinti mult mai toleranti (indiferenti cred ca e un cuvint mai potrivit) si la 12 ani care arata ca la 18 cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Olga sanatate maxima tie si la bebic.
Stiu ce spune-ti despre invitatie, Craciunul il fac la mine am facut deja invitatile, dar de anul nou crede-ti ca m-a invitat cineva? Pana acum nimeni si toata lumea stie ca sotul lucreaza si sunt singura acasa ......... Dar toti imi poarta de grija!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Pai Lemoni draga coboara tu in Brampton de anul nou.... Ne plictisim impreuna. Si vorbesc serios.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput