Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

eloise cum e ochisorul lui bebe?
gripo si crisnemesfelicitari pentru botezul bebeilor.

mirabelac edit : eloisepentru constipatie mai poti incerca 2 linguritze de miere in apa caldutza pe stomacul gol, sau germeni de grau cu lapte, ar mai fi fost si kiwi, dar daca zici ca nu papi deloc fructe il eliminam, ceaiul de musetel iar e bun.

Am pus niste poze de cand David implinise 3 luni. Eu il pozez mai mult cu aparat clasic si am multe albume " fizice" ale lui bebe. O sa incerc sa tin pasul cu voi si sa ii fac si albume virtuale. Va pup.

Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

radu si Ana Sofia

Eloise si eu iti recomand DUPHALAC! Eu l-am folosit si in timpul sarcinii la recomandarea doctorului de aici! este natural! are un capacel gradat si din cate imi amintesc prima oara am baut 20 ml apoi scazi doza dreptat! cred ca am scris si la odiseea noastra despre el dar nu stiam daca se gaseste si in romania!
bb_ralucutza, am vazut pozele cu printeza! nici nu ma mira ca s-a indragostit Eric! si eu ma alaturi celor care zic ca seamana cu tine! sper sa aiba si ochii tai! sunt superbi!
Gripo, Cris, sa va traisaca crestinii!
Itzy-bitzy, eu zic sa stai linistita ca nu cred sa fie ceva grav! daca te incalzeste cu ceva nu esti singura, eu in loc de babyfen, i-am dat vit.A! iar al meu sot intr-o dimineatza a uitat sa-i dea de mancare! inainte sa plece la munca, mi-l aduce in dormitor cu un biberon de ceai si-mi zice ca nu stie ce are copilul de plange si ca vede ca bea ceai! nici prin cap nu mi-a trecut ca nu i-a dat sa manance! dupa ce goleste copilul aproape tot biberonul, adica vreo 150 ml ma ridic, ma duc in camera si vad ca e acelasi nr de sticle pe care le lasasem eu la 2! parinti denaturati....

de regula, nu am talente de cioara, dar de cand cu minunea mica incep sa-mi intru in rol!
azi am fost la plimbare in parc ca e o zi superba si cum ne plimbam pe sub copaci evident ca picau frunze pe noi! era asa fascinat de ele si nu va spun de zambete, de m-am dus la copac si am inceput sa zgaltai de el! se cam uita lumea din jur ciudat dar nici ca mi-a pasat! minunea mea era foarte fericita!

va pup,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Acum sa va povestesc despre bebele nostru.
Este frumos foc(sindromul "cioara" ) si cuminte. Cred ca stie ca mami nu are nici un ajutor (suntem in Canada doar noi trei- eu, el si sotul) si ca nu ar putea apela la nimeni (tati munceste foarte mult, deci pica varianta asta).

_

...si totusi exista iubire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alessia, e clar nu e ziua ta azi! si mie mi se intampla sa am zile din astea!

ce mareeeee e david! si grasutz! bravo! e un copilash superb! si daca tot am facut clubul bebilor cu carucioare la fel, hai sa facem si clubul bebilor cu paturici cu norisori! avem si noi, am vazut si la roxanae si acum si la voi....

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

IGNATICA- super DAVID. Un adevarat luptator, ca si mami de altfel. La 3 luni are 6800kg?

Hai ca nu mai intru, dar am vazut frumusete de baiat si nu m-am putut abtine!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

nici nu stiti ce ma bucur cand ziceti ca-mi seamana fata! mi-e asa de groaza c-ar semana cu soacra-mea cum nu va inchipuiti. nu vreau sa-mi rada in nas si sa-mi zica ca-i seamana ei, ca stie cat de mult o urasc! cred ca sar la gatul ei....

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Am avut o perioada mai grea pana acum, dar acum ne bucuram de el din tot sufletul si plini de sperante.
Primele doua saptamani au fost grele, pentru ca Tudor nu lua in greutate. De fapt slabea (lucru normal la inceputul vietii lor) dar slabea foarte mult.

M-am incapatanat sa-i dau san pentru ca voiam foarte mult sa-l alaptez. Dar am sfarsit prin ai baga supliment dupa cele doua saptamani. Acum papam si de la tzatza si de la bibe. Fara sa facem figuri nici la tzaza nici la bibe.Si crestem...

Am fugit ca s-a sculat puiu'. Revin mai tarziu cu povestea noastra pe care vreau sa vi-o impartasesc.

...si totusi exista iubire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna bucuriilor!

Cris, Gripo felicitari pentru micii crestini!Sa va bucurati de ei!(am vazut si pozele sunt adorabili!)Cris spor la impachetat!

Itzy esti mortala!Bine ca e ok pitica si ca n-a fost altceva in sticluta....

Nicole2005 e tare dulce Antonio!

Floricel79 bine ai venit!

Marina al meu bebic papa in medie de 2 ori pe noapte si doarme (tot in medie) cam 8 ore....

Alessia cum adica mastita?Mastita e infectie nasola, cu stare generala proasta, dureri ingrozitoare de san, roseata, indurare la locul infectiei.....poate e si la tine doar ceva canal galactofor infundat...
Eu am patit ieri ca s-a infundat un canal de laptic si am avut niste dureri crunte....dar nu am cedat(bebeloiul refuza sa suga ) si intr-un final am reusit sa-l pun la san si mi l-a desfundat(ca era mort de foame....
Si nu te mai stresa cu cantaritul lui bb saptamanal....e doar un stres in plus....parerea mea....eu il cantaresc lunar...si poate o data intre....deci la 2 sapt....dar nu obligatoriu.

Lakioana e superba Rebeca!Si are o gurita...

Eloise vezi ca varza produce colici la bb!(ca am vazut in remediul ala naturist ca scria de zeama de varza).Incearca cu 2 lingurite de miere si un pahar de apa dimineata pe stomacul gol....
Fructe nu mananci?Eu mananc la greu si e ok Nicolas...

Nicol super puii tai!

Ralu m-am indragostit!E adorabila printesa ta in rochita portocalie!As papa-o toata ca tare bucalata mai e!

Ignatica e minunat David!Si asa grasunel!

Noi suntem ok acum....azi am facut vaccinul de 2 luni....a facut un pic de scandal dupa-masa.....acum doarme...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica, Beatrix multumesc de sugestii, le voi pune in practica.
Ignatica, eu eram aia cu constipatia, nu Mirabela, Mirabela doar imi spunea ce-as putea face sa scap...
Multumim de intrebare, Vladut inca are secretie la ochisor, o sa mai dureze se pare, dar speram sa scapam cat de repede posibil, cand organismul lui va reusi sa invinga microbul.
Vazut pozele, David a crescut mult si e o frumusete de bebelus !

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

cum ne plac mult cantecelele iar pe mine m-a cam lasat memoria am cautat pe google "cantece pt copii" si am gasit urmatorul site: http ://www .prescolar .ro/educatie/cantece.htm (fara spatii)! ce-mi place e ca pe unele dintre ele le poti asculta direct!
favoritul lui Eric este 'in padurea cu alune'! cred ca i l-am pus de 5-6 ori consecutiv si nu dadea semne de plictiseala!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput