Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 22
Ignatica spune:
aoleu va confundasi mai fetelor, dar sigur aveam sa ii zic ceva si mirabelei, citesc in urma un pic si revin.
alessia David face 4 luni miercuri, acum are 6800, in poze avea cam 5700.
Multumim de aprecieri, nu ne asteptam la un asemenea val.
Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)
poze
inni spune:
Ignatica..bravo. Ce bine arata David. Felicitari.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

acai24 spune:
Multumesc celor care mi-au lasat mesaje pe site...tare as vrea sa ne intalnim in parc cu "tontii"...va pupic
Andreea
Gruia-Alexandru(14.09.2006)
http://www.totsites.com/tot/bebegruia
Ignatica spune:
inni multumim pentru felicitari, si eu ma bucur ca am reusit sa crestem asa de bine.
Fetelor nu stiu ce sa fac, ar trebui sa merg cu David miercuri sa ii faca vaccinul de la 4 luni, dar David are inca mucisori de la raceala. Oare i-l face sau ma duc degeaba?
Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)
poze
usorlili spune:
Sa va povestesc ce am patit...
Mergem cu Tudor sa-l vada pediatrul. Pediatrul (un tip ok) imi spune (dupa ce-i face controlul general) ca ar vrea sa facem o ecografie copilului la spate ca i se pare un pic... altfel sira spinari (acolo, la noada fundului). Imi spune sa stau linistita ca nu crede ca-i ceva, dar vrea sa fie sigur.
Bun...il cred. Imi da trimiterea pentru ecografie. Pe trimitere imi scrie si boala pentru care puiul meu ar fi suspectat. Imi fac programare la eco (tocmai peste 4 saptamani de cand ne da doctorul trimiterea). Asa este aici. Astepti destul de mult pentru anumite servicii medicale.
Bun... Ajungem acasa de la pediatru. Ma gandeam cu groaza la cat trebui sa astept. 4 saptamani. Ma mananca undeva si caut pe internet sa citesc despre ce este vorba (v-am zis ca mi-a scris doctorul pe trimitere boala, dar nu mi-a spus nimic despre ea). Am mers pe ideea ca "un om informat este un om puternic". Mai fetelor, de aici incepe cosmarul. Ce am citi despre boala asta... Nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Sa va spun (ca sa intelegeti de ce mi-a cazut cerul in cap): boala asta nenorocita putea sa-i afecteze copilului creierul si sistemul locomotor. Si nu doar atat... Dar astea mi s-au parut cumplite. Atunci am inteles de ce doctorul nu mi-a povestit mai in detaliu despre ce este vorba.
Au fost patru saptamani in care am imbatranit 10 ani. Si v-am spus ca aici suntem singuri. Nici macar nu am spus mamei in Romania. Mi-era asa greu cand il vedea pe Tudor pe web, dansa nestiind nimic, iar eu avand lacrimi in ochi.
Dar gata, a trecut
... Dumnezeu a fost cu noi. Am facut ecografia copilului si totul este ok.
Vroiam sa "vorbesc" si cu voi despre asta. Nu vreau decat sa va spun sa va bucurati de copii vostri, chiar si cand credeti ca nu mai puteti de oboseala si de nervi (pentru ca stiu ca se intampla).
Nu ma bodogonitzi dar simteam nevoia sa va spun chestia asta. Bucurati-va in orice moment de ei si de faptul ca sunt sanatosi. Este tot ce conteaza...
_
...si totusi exista iubire...
usorlili spune:
Inni, te rog sa ne treci si pe noi in lista.
Bebe Tudor Alexandru, nascut pe 29 septembrie 2006, la Montreal, cu 3.075 g si 47 de cm.
Pup fetele si bebeii...
...si totusi exista iubire...
inni spune:
Iar se brambureste forumul ? ca vad ca din nou apar aiurea mesajele..
Ignatica..n-au treaba mucii cu vaccinul.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Parca mai auzeam fete ai caror bbi tipau cand ii puneau la san. Cum i-ati facut sa manance totusi?
David face astfel de nazuri, acu i-au mai trecut, cand face asa il las, renunt la masa respectiva, insa el nu plange dupa aia de foame, mai sta si 2 ore nemancat si nu zice nik, el care protesta de foame inainte. Adevarul este ca si eu il pun la san dupa programul lui de inainte (2-3 ore), acuma vad ca papa si la 5 ore, probabil nu-i e foame. Dar proba cea mare este cantarul, vom vedea joi. Eu nu i-am mai dat bibe (ceai) de la 3 sapt. si totusi face nazuri, insa la tine e posibil sa fie si problema asta.
Aaa, si uneori il pun la san si nu vrea sub nici o forma iar dupa 10 min prinde sanul cu pofta si papa. Eu nu-l inteleg atunci...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
gripo spune:
USORLILI, BINE AI VENIT PRINTRE BUCURII!!
IGNATICA, PUFY, multumim!
IGNATICA, DAVID e un frumos, arata ffff bine! si e un grasun. Avem si noi cadita identica.
Si eu stiam ca nu-i face vaccinul doar daca are febra, nu si mucisori.
DAVID grasun.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Vauva spune:
Buna mamici!
Astazi am fost si noi la vaccinul de 3 luni.Am urlat ca din gura de sarpe. Acum dormim... Urmatorul vaccin este la 5 luni si apoi la 1an. Pentru hepB l-am amanat deocamdata poate ii fac Twinrix dupa ce are 1 an.
Cristina si Gripo sa va traiasca crestinii!Cred ca noi o sa fim ultimii la botezat.Il vom face anul viitor in martie sau apilie cand o sa venim acasa.
Ignatica vazut David si placut foarte mult!Ce bine a luat in greutate!
Am cantarit-o si eu iar pe gogoasa astazi dupa 5 zile si mi-a luat 100gr. Asistenta zice ca e bine. Da Doamne sa mergem pe drumul cel bun! Parca mananca mai bine in ultimul timp...
Eloise eu iti recomand cu multa incredere fulgii All Brann Regular sunt foarte buni. Garantat 100%. Trebuie sa mananci in fiecare zi si dupa vreo 2-3 zile o sa ai scaun regulat si nu tare. Eu ii mananc cu lapte. Si poti manca si fructe zic eu chiar daca alaptezi. Cand eram in spital , dupa nastere, ne dadea la mic dejun prune uscate. Si eu ma lupt cu hemoroizii
!Si pe mine ma dor de nu mai pot, dar dupa ce merg la baie. Nu stiti astia externi se mai retrag sau raman acolo? Ca pe mine ma dispera! Eu ma gandesc foarte serios la interventie chirurgicala!
Pupici!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE