Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Crisnemes spune:
Eloise si eu a aceeasi problema de cand am nascut, incerc sa mananc doar ciorbe si sa nu mai mananc paine si uscaturi, si nu beau ceai de chimen- cred ca si ala constipa beau doar apa.
Alessia - ma gandesc ca pur si simplu nu vrea atunci san. Si eu ma chinui cate o data cu Victor - cel mai adesea cand il doare burtica pt ca nu a facut kk. Din san ii vine mult mai mult lapte cand trage din sticluta vine mai usor nu trebuie sa depuna efort.Eu vad ca Victor se ineaca la san , din bibe nu l-am vazut niciodata sa se inece.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by eloise
...
Si bebe ma dispera... mananca asemeni unei vrabiute. De zile intregi nu a mai avut nevoie de completare, pt ca am lapte suficient si inca in plus...deci nu mai e confuz din cauza biberonului si totusi... abia deschide gurita, abia il fac sa apuce, ia 2 inghitituri si stop, mananca 2-3 minute si gata, sau cum il pun la san, cum adoarme, desi dormise 3 ore inainte...si asa face de vreo 3 zile incoace
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre[/green]
Exact asa face si al meu la cate o masa. Tocmai am facut un experiment. I-am dat acum sa manance de la san, a tras el ce-a tras si gata! I-am dat bibe cu laptele meu sa vad si eu cat mananca! Ia ghici: 80ml. Eu zic sa nu- lasi asa, ca la fel am procedat eu si m-am socat la cantar! M-am decis: de acum ii dau ziua de la san, dar ii dau si cu bibe cand refuza sanul. Sa vad cat ia pana duminica!
Eu am fost consti toata viata si cel mai tare in sarcina, ma stii cand eram disperata. Acum, am in fiecare zi, ceva de speriat! Cred ca e reversul medaliei![/b]
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Alessia - ma gandesc ca pur si simplu nu vrea atunci san. Si eu ma chinui cate o data cu Victor - cel mai adesea cand il doare burtica pt ca nu a facut kk. Din san ii vine mult mai mult lapte cand trage din sticluta vine mai usor nu trebuie sa depuna efort.Eu vad ca Victor se ineaca la san , din bibe nu l-am vazut niciodata sa se inece.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Da, Cristina, m-am gandit si eu la asta, dar eu ii dau din bibe si tetina Bfree cu o singura gaura mica, creata special pt ca bb sa nu se 'leneveasca'! Intr-adevar il doare rau burtik cu colicii astia. Scumpetea nu plange, dar se strange tot si-si strange pumnii.
uite cum cresc...
alessia80 spune:
ALINA-eu nu l-am cantarit niciodata mai devreme de o sapt! Dar se pare ca vom rari cantarul la 2 sapt, ca daca mai vad o data aceleasi valori
uite cum cresc...
_Ralu_ spune:
uitati o printesa
si asa a adormit
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
eloise spune:
DORI
si CRISTINA
felicitari pentru botez, sa va fie sanatosi micutii crestini! Am vizionat pozele!
Dori ce mi-a placut poza cu Raducu invingator
!
Ralu multumesc de sfat, o sa incerc si Duphalac
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
gripo spune:
Multumesc frumos CRIS, ALINA si ELOISE
fetele.
CRIS, SA-TI TRAIASCA CRESTINUL!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
usorlili spune:
Buna dimineata mamicilor. V-am gasit si noi si incercam sa ne integram aici, la voi.
O sa incerc sa trimit cat mai repede cele 10 mesaje la care sunt moderata.
Aranjez pagina si va povestesc despre noi pe parcurs.
Pupici de la Lili, Tudor (29 septembrie 2006) si tati Alex
_
...si totusi exista iubire...
alessia80 spune:

sarbatoritilor!
A inceput sa ma doara si sanul 'sanatos'!
Daca mai fac mastita si la asta... in conditiile in care de 3 zile folosesc pompa non-stop!
Hai ca nu mai intru azi ca sunt plina de vesti'bune'!
uite cum cresc...
usorlili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Parca mai auzeam fete ai caror bbi tipau cand ii puneau la san. Cum i-ati facut sa manance totusi?
Am patit si eu asa cu Tudor. Nu voia sa manance si pace. Urla ca din gura de sarpe cand lua tzatza in gura. Dar l-a luat tati in brate, l-a plimbat 10-15 minute, s-a linistit copilul si a inceput sa pape de parca nu mai mancase de o vecie.
Asta se intampla cand avea el vreo 3 saptamani.
...si totusi exista iubire...