Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Itzi...mari figuri sunteti...Stai linistita ca nu cred ca e grav.

Noi ieri am bantuit mai toata ziua,am avut intai program de distractie pt plodu' cel mare,apoi a vazut un restaurand si i s-a facut brusc foame (a ramas cu chestia asta din concediu cand tare mult ii mai placea sa manance la restaurant) asa ca am mancat in deplasare.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Am uitat sa va spun ca avem poze de ieri aici

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Noi in IOR ne plimba, dar in week-end ne putem deplasa si in alt parc ca ne duce tati.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Radu si Sofia-Ana!

Gripo, felicitari pentru micutul crestin, foarte frumoase pozele.

Itzy, cred ca v-ati speriat, bine ca n-a fost altceva.

Alessia, subscriu la ce au zis fetele, alapteaza in continuare daca ai lapte si nu-l cantari des pe Armand, iti spun din proprie experienta ca si eu am cantar electronic si o cantaream in fiecare zi pe Adelina sau de mai multe ori pe zi si uneori imi arata mai putin de la ultima cantarire, asa ca o mai cantaresc la 2 saptamani doar.

Marina, Adelina papa la 22-22,30 si apoi la 5, dar uneori se trezeste la 3 si apoi la 7-8 dimineta. Intotdeauna a dormit bine noaptea, nu se trezeste decat sa papa si adoarme repede apoi.

Crisnemes, felicitari si voua pentru micul crestin!

Danidani, mie mi-a venit CM la 2 luni.

Ignatica, pune poze cu piticu' grasunel!

Nicolstoy, am vazut pozele, ai 2 copii frumosi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela multumesc, o sa vad ce pot aplica din reteta aceea.
Fetelor mai dati-mi solutii va rog.
M-am decis a nu mai mananc nimic decat iaurturi... e ingrozitor, am crezut ca mor de durere azi dimineata, efectiv lesinam de durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise..supe..ciorbe..mananci ?

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RALU,CRISTINA,PUTZURUCA,MARINA,ELOISE,MIRABELA,IGNATICA,RAMOMAR- multumesc de incurajari si raspunsuri!

Am sa incerc sa nu renunt la alaptat, mai ales ca am lapte, nu am pr din pc asta de vedere, dar nu inteleg si pace! Ziua, noaptea mananca fara probleme de la san, dar seara, nu stiu ce sa mai fac! Ralu, sa stii ca nu renunt in primele 5 min, ma chinui vreo juma' de ora sa=i dau san, dar tipa ca din gura de sarpe, in schimb bibe il ia imediat! OFFF
Parca mai auzeam fete ai caror bbi tipau cand ii puneau la san. Cum i-ati facut sa manance totusi?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise..ia seara cate 2 linguri de ulei de parafina, sa fie scaunul mai moale (chiar daca nu faci in fiecare zi...tu ia parafina)..adica nu mai moale ci sa alunece mai usor sa nu te mai raneasca asa rau. Si baga lichide la greu si mere. Iti sunt sora de suferinta din acest pdv. Nu aveam probleme pana sa nasc.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, uite eu ii dau la alex duphalac pt constipatie, si e bun si pt adulti. in plus, m-am uitat pe prospect si zice ca e ok in sarcina si alaptare!
www.solvay-pharma.ro/products/gastro/duphalac.php" target="_blank">uite aici

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inni mananc cate o farfurie mare de supa sau ciorba zilnic. Si lichide in medie 3 L pe zi, 500ml de lapte, iaurturi... Ce-i drept mananc si carne zilnic, gratar, si dulciuri, ciocolata... O sa ma abtin de acum. Trec pe legume fierte. Fructe nu mananc deloc ca sunt controversate in timp ce alaptezi, chiar, ce-as putea manca? inteleg k merele-s ok. E posibil sa fiede la ceaiul de fenicul/chimen/anason in cantitati mari...adik, are si un astfel de efect secundar?
Deci poate sa dureze problema peste 2 luni... ufff
Culmea ca nici eu in sarcina n-am fost deloc constipata...

Si bebe ma dispera... mananca asemeni unei vrabiute. De zile intregi nu a mai avut nevoie de completare, pt ca am lapte suficient si inca in plus...deci nu mai e confuz din cauza biberonului si totusi... abia deschide gurita, abia il fac sa apuce, ia 2 inghitituri si stop, mananca 2-3 minute si gata, sau cum il pun la san, cum adoarme, desi dormise 3 ore inainte...si asa face de vreo 3 zile incoace

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput