Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

da alina draga la 28 zile, ce fericita esti, sa-ti vina dupa 8 luni.
iti trimit PM

mami fericita de PATRICIA MARIA 06.09.2006

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Ce mai faceti?
Noi va citim, nu pierdem un rand, dar cu timpul stam mai prost...promitem sa remediem cat mai curand posibil...vad ca va laudati cum dorm bebeii vostrii...Gruia doarme noaptea de la 22 la 6 fara sa se trezeasca deloc, nici pt mancare nici pt altceva...am facut si noi vaccinul si nu a avut nici o reactie negativa dupa...slava Domnului...in rest crestem si suntem foarte cumintel...apropo avem si site...daca vreti sa ne vedeti si sa ne lasati un gand scris va rog nu ezitati....http://www.totsites.com/tot/bebegruia
Apropo Inni te rog sa completezi si la noi, Gruia s-a nascut la 39 de sapt si 2 zile....mersi mult anticipat...

AndreeaGruia-Alexandru(14.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

alessia si eu cred ca nu a fost cantarit bine saptamana trecuta. Iar in cazul in care nu ia in greutate bine saptamana asta, eu te sfatuiesc totusi sa nu renunti la san. Suntem multe fete aici care hranim bebeii mixt, si cu san si cu formula. Nu dispera, bebe o sa pape, ca e fomitza mare in zona.

Vauva ma chinui de 2 luni sa pun niste poze cu David si nu gasesc timp. Ca sa vedeti ce grasunel are mamam, piticotul de 2500 a ajuns la 6800 grame.

Ignatica - mamica de David ( 29 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Am si eu o intrebare pentru mamicile care isi hranesc bebeii exclusiv la san. CATE ORE DORM PE NOAPTE SI CAT DE DES PAPA? De fapt sunt doua intrebari...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Iti spun programul normal, adica cel care-l respecta David de obicei (ca se mai intampla si altfel): nani+papa la ora 10 dupa baie, apoi papa la 2, la 5 si apoi la 8.30-9 se trezeste pt. o juma de ora, papa, il duc in sufragerie sa aierisesc camera, apoi mai doarme acolo 30-45 min. In mare cam asta e.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica sunteti bine acum cu sanatatea? Chiar as fi vrut sa mai vad niste pozite cu David... in afara de primele din albumul cu bebici nu cred ca ai mai pus altele. Hai arata-ni-l si noua pe liderul de varsta al bebicilor

Alessia fa cum te-au sfatuit fetele ca te-au invatat de bine. Nu are rost sa-l treci pe formula, e absurd, atata timp cat ai lapte. Stai linistita ca ei mai au variatii de ritm de crestere de la o sapt la alta, normal.

Eu ma confunt cu o constipatie cumplita. N-am mai vazut asa ceva. Sigur e pe fond hormonal, dupa nastere. Si credeam ca am scapat de ea, chiar ii dadeam sfaturi lui Itzy... dar acum a revenit in forta si nimic nu functioneaza. Trec zile in sir si...nimic...iar apoi ma inchid in baie cate juma de ora(lasand copilu sa urle, ca n-am incotro), si nu va spun ce chinuri groaznice indur...si a 2-a zi de la capat. Hemoroizi, sange, dureri naspa rau de tot, tot tabloul, scuzati detaliile... , cine a avut astfel de probleme in sarcina sau dupa, spuneti-mi ce functioneaza, ce sa ma iau, in afara de Herbolax si Activii la greu si alimentatie sanatoasa fara paine...ca pe astea le-am incercat in zadar , e cumpliiiit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

multumesc pt. raspunsuri
Eu n-am deloc timp pt. forum. greierashul imi mananca urechile nu sta singura o secunda. Chiar cand doarme tre` sa fiu langa ea altfel se trezeste.Ma "verifica" din cand in cand...Acum de ex. scartzaie si cand ajung langa ea ma priveste cu repros...
Am fugit...

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

itzi bine ca e bine Ana-Maria, am patit si eu odata ceva asemanator, i-am dat Debridatul din poz. culcat, pe intuneric, i l-am turnat deodata pe gat si s-a inecat asa de tare de ne-am speriat si plangeam amandoi langa el, el era moale de tot dar nu de la inecat ci de somn...

Alessia cel mai important e sa fii calma, eu m-am stresat cu plansul lui David la san si am constatat si o scadere a lactatiei, slava domnului ca acum e mai bine cu ceaiurile pt. lactatie. Bea si tu ceaiuri ca sa nu ai probleme si nu intrerupe alaptatul. Si eu am un stress cu asta, joi merg la cantarit (n-am cantar acasa) si daca nu a crescut bine o sa iau si eu o decizie, insa mi-e tare frica de a fi nevoita sa-i dau si formula, nu vreau asta nicicum, dar sa fie bine pt. bebe, asta e important.

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor ( cele din Bucuresti, ca la Iasi vad ca deja se intalnesc ) haide-ti sa facem o lista cu parcurile in care ne plimbam cu bebeii. Mie in cursul saptamanii imi e urat sa ma plimb singura, mi-ar prinde tare bine ceva companie

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Eloise am gasit ceva salvat in calc. meu, retete naturiste, eu am folosit-o de cateva ori pe cea cu zeama de varza murata si a fost buna.

Pentru constipatie

Se vor consuma multe fructe proaspete, miere de albine, piinea neagra, fulgi de cereale, cit si ceai impotriva constipatiei, ce se gaseste la Plafar. De asemenea, se vor bea una-doua cani cu zeama de varza murata sau una-doua cani pe zi cu apa ce s-a adaugat la 200 g tarite de griu, dupa ce, in prealabil, aceasta a fost filtrata printr-un tifon. Tot pentru aceasta afectiune se poate bea si bors in loc de zeama de varza, tot una-doua cani pe zi.

La fel de eficace este si o lingura de ulei de masline dimineata pe stomacul gol.

In cazul constipatiilor cronice, este recomandata consumarea zilnica a unei sfecle rosii fierte (100-150 de grame).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Vad ca se generalizeaza problema bebeilor cu suptul.Andrei a mancat acum la 12 vreo 3-4 min la san si nu l-am mai convins sa manance.Avea chef de joaca omu'.Asa ca i-am dat cu biberonul si a mai mancat 100 ml ca asa se putea uita in toate partile. Dar ma dispera chestia asta cu mulsul.......

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput