Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Crisnemes spune:
Alessia- eu spun ca merita sa incerci sa-i dai in continuare san. In curand nu vei mai avrea probleme. Trebuie sa fii cat mai calma si sa fii convinsa ca laptele tau e cel mai bun pt Armand.Nu intra inca cu lapte praf.- parerea mea-
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
putzuruca spune:
Buna ziua mamici,
Eu sunt cam zombi pe ziua de azi. Deea a dormit f bine ieri si azi-noapte s-a trezit la o ora jumate si a stat treaza cate o ora de fiecare data. Am dormit si eu 3 ore adunate.
La multi ani bucuriilor care azi implinesc 2 luni!!!!!!!
Alessia, cred ca a mancat f mult 170ml. Ceea ce a varsat a fost mai mult ca sigur nedigerat, pt ca stomacelul lui mic si ficatul n-au putut digera atat. Cred ca asta e motivul pt care a varsat in jet. Nu cred ca e din caza laptelui praf.
Buna dimineata Floricel!!!
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
danidani74 spune:
Buna dimineata la mamici si copiluti!
Fetelor care alimentati bebeii exclusiv cu lapte praf, cand v-a venit CM(daca v-a venit). Eu nu pot crede ca mi-a venit la 21 de zile!
O fi bine, o fi rau!?!
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
ramomar spune:
alessia poate o fi mancat prea cu pofta si prea mult si de aceea sa fi vomat. Si Patri a vomat de 2 ori asa ca o fantana arteziana, o data am fortat-o sa bea ceai si apoi i-am dat tzitzi, iar a doua oara nu stiu ce s-o fi intamplat. Si eu zic sa mai continui cu sanul.
Mie nu mi s-a intamplat sa-mi refuze niciodata sanul, cred ca si daca as pune-o din juma in juma de ora tot ar papa.
Crisnemes felicitari pentru puiutul crestin! si spor la impachetat. Ziceai ac te muti la socri. De acolo nu o sa mai intri? o sa ne fie dor de tine.
mami fericita de
PATRICIA MARIA 06.09.2006
pozici cu minunea noastra mica
_Ralu_ spune:
dani, eu sunt intr-un continuu CM de cand mi-a venit prima data la 6 sapt dupa nastere! da' la mine nu cred ca e in regula! la mine vine pt trei zile, se mai opreste o sapt, mai vine o zi, mai se opreste 2 sapt...tot asa....
multe fete s-au plans ca sunt dereglate din acest punct de vedere....
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
lakioana spune:
Salutari....
Verific poza 
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
ramomar spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Buna dimineata la mamici si copiluti!
Fetelor care alimentati bebeii exclusiv cu lapte praf, cand v-a venit CM(daca v-a venit). Eu nu pot crede ca mi-a venit la 21 de zile!O fi bine, o fi rau!?!
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
dani, eu altaptez si mi-a venit CM la 28 zile de la nastere si de atunci inca de doua ori. Eu am vorbit cu medicul si a zis ca depinde de fiecare organism. Inseaman ca ovarele noastre s-au pus deja pe treaba. Cam nasol, dar asta e

mami fericita de
PATRICIA MARIA 06.09.2006 pozici cu minunea noastra mica
matahut spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Daca nu suporta laptele praf ce-i dau, ca nu ies 125ml cu pompa pt fiecare masa?
Offff imi vine sa[/maroon][/b][/font=Century Gothic]
Of. Stai calma.Eu zic ca ar trebui sa incerci sa ii dai in continuare numai san asa cum zice pediatra. Vezi o saptamana cum merge. Banuiesc ca ai cantar electronic, nu? E, desi e electronic tot e foarte greu sa evaluezi la saptamana cat a papat exact. Chiar vroiam si eu sa comentez treaba asta. E greu sa il prinzi pe bebe si nemancat de 3 ore si kk...at ca sa fie stomacelul gol. In decursul unei zile de cate ori o cantaresc pe Maruca de fiecare data are alta greutate - cu variatii de 100 gr... Ideal e sa cantaresti bebe la aceeasi ora in fiecare zi...Dar, ti-am spus, trebuie sa fie si aceleasi circumstante.
Asa ca eu am renuntat la cantarirea assta si nu ma intereseaza decat cat pap la o masa. O cantaresc inainte si imediat dupa. SI am vazut ca nu papa mai mult de 90-100 ml. La 2 saptamani ii fac o cantarire generala....si imi fac o ideea despre cat a luat.
Nu intra in panica, poate pur si simplu nu are el chef sa pape seara. Din moment ce adoarme, inseamna ca e satul. Iar din moment ce l-a varsat....e clar ca nu i-a priit....deci mai bine nu l-ar fi papat.
Acu....faci cum crezi, desigur, dar eu zic ca e pacat sa ii dai lui bebe lapte praf, daca tu ai ce sa ii dai!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
lakioana spune:
Din nou verific poza 
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
alinaalex spune:
Ramona, la 28 zile de la nastere????
wow!
mie mi-a venit CM acum, la 8 luni de la nastere, cu surle si trambite, sa nu-ti spun in ce hal ...![]()
![]()
![]()
P.S.: ce mai faceti?e unde va plimbati? ai chef se ne intalnim intr-o zi? eu astept sa se trezeasca Marc si ies afara p-aici prin cartierca e vreme faina.
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc