Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
matahut spune:
Neata si de la noi!
Maruca iar m-a convins pe la mijlocul noptii sa o pun in scoica sa doarma...Nu stiu ce e cu ea.In pat se foieste la infinit...Am stat asa cu ea vreo 3,4 ore azinoapte, dar pana la urma am cedat. E groaznic sa tot adormi cate 10 minute si iar sa te scoli. Nu plangea, doar se foia, dar se foia tata....nu gluma. Arunca cu mainile si picioarele de ziceai ca vrea sa ma nimereasca.
La 7:30 s-a sculat a mare trantind usa de la camera ei cu toata forta de cateva ori....Bineinteles ca a sculat-o si pe a mica. Am trimis-o pe una la gradi (slava domnului, pe cea care trebuie), pe cealalta am alaptat-o, dar canci somn. Acum e cam nervoasa si cam somnoroasa, probabil va adormi ....in scoica
De cand v-am povestit triumfatoare ce bine doarme Maruca pe burtica, n-a mai vrut sa stea asa nici s-o pici cu ceara. Adevarul e ca se stie ca asta e cel mai odihnitor somn, dar uite ca urla ca din gura de sarpe cand o pui asa. De ridicat capul nici nu vorbesc. Daca acum ceva vreme il ridica binisor, acum sta cu el in cearsaf si urla. Uf!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
neata
sephora am vazut pozicile. Ce dulce e Matteo, cum vorbeste el cu jucariile. Si noi avem salteluta asemanatoare si tot la fel vorbim si radem de nu mai putem cand vede ursuletii
itzy, nu cred sa aiba nimic papusica de la uleiul de masline. Eu am baut vreo 2 saptamani pe stomacul gol amestecat cu lamaie (era un tratament pt bila), iar acum cand ii simt mirosulimi vine sa vomit
.
gripo ma bucur ca totul a iesit perfect. sa va traiasa micutul crestin.
noi am dormit foarte bine azi-noapte, doar cu o pauza de masa la 4 si apoi din nou somn pana la 8.
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
matahut spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile care isi hranesc bebeii exclusiv la san. CATE ORE DORM PE NOAPTE SI CAT DE DES PAPA? De fapt sunt doua intrebari...
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
Marina si eu sunt una dintre mamicile care ii dau doar san. Patricia dorme cam 6-7 ore legate, dar am avut si nopti in care s-a trezit si la 3-4 ore ca sa pape, deci se treezeste ori o data /noapte: pe la 3-4 si apoi dimineata pe la 6-7, ori de 2 ori/noapte: pe la 1-2 si apoi pe la 4-5.
mami fericita de
matahut spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Marina si eu sunt una dintre mamicile care ii dau doar san. Patricia dorme cam 6-7 ore legate, dar am avut si nopti in care s-a trezit si la 3-4 ore ca sa pape, deci se treezeste ori o data /noapte: pe la 3-4 si apoi dimineata pe la 6-7, ori de 2 ori/noapte: pe la 1-2 si apoi pe la 4-5.
A mea mai mult de 4 ore legat n-a dormit pana acum! Si asta atunci cand am pus-o pe burta, ca o mama denaturata ce sunt
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
nici a mea nu depasete 3 ore ziua, in schimb noaptea poate doarme asa mult ca e si obosita (peste zi nu prea doarme) ![]()
mami fericita de
alessia80 spune:
'Neatza
GRIPO felicitari pt botez! Sa-ti traiasca crestinul!
MARINA- si al meu doarme primul somn de 6h, urmatorul de 3-4-h!
ITZY-
Numai tu puteai pati asta! Bine ca e papusa ok!
Eu sunt tare suparata! L-am cantarit pe ARMAND si dupa ce sapt trecuta mi-a luat 380gr, sapt asta a slabit 10gr???
Ori nu l-am cantarit bine sapt trecuta ori nu mai ia un gr in greutate!
El mananca ok in timpul zilei de la ambii sani! Seara, la ultima masa dupa baie, trage 2 min dupa care se pune pe un plans de nu-l mai calmez cu nimic si nu mai vrea san! De o sapt. il culc asa, in capul meu daca nu mai vrea san, o fi satul. Aseara, i-am dat cu bibe 80ml dela mine si i-am facut si 90ml lapte praf!
CE CREDRETI? A mancat tot in mai putin de 7 min! A adormit instant.
Ma gandeam cat de tampita pot fi ca mi-am tinut copilul flamand sapt asta si ma decid sa-i dau lapte praf la toate mesele!
Pe la 1 dimin, el care se trezea la 2.30,3, a deschis ochii mari si 15 min a varsat in jet tot ce-a mancat la 9!
Va dati seama ca n-am inchis un ochi toata noaptea. A mai mancat putin la 4.30 si la 8.30-doar san!
Mi-am sunat pediatra urland si i-am spus ca vreau sa-i dau doar din biberon sa stiu si eu cat mananca si de ce nu ia in greutate. Mi-a spus sa nu-i mai dau lapte praf si sa mai incerc la san. Daca sapt asta nu ia cel putin 100gr, ii dau numai lapte praf! Sper sa nu-l mai verse. Ce naiba sa fac? Ati mai patit asa?
Daca nu suporta laptele praf ce-i dau, ca nu ies 125ml cu pompa pt fiecare masa?
Offff imi vine sa

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
_Ralu_ spune:
alessia, mi-e greu sa cred ca a luat 380gr intr-o sapt! mai degraba ai vazut tu gresit sapt trecuta!
oricum tre' sa incerci sa-i dai si seara papa, chiar daca nu vrea din prima! sau daca nu vrea de la san! parerea mea! pai daca as lasa-o eu pe fi-mea in pace de cate ori pare ca nu ar vrea....
a mea, acu' poate sa nu vrea si peste 5 min linge tot biberonul....
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
De simbata suntem si noi crestini. Am pus cateva poze in albumul de pe yahoo.Multumim tuturor care ne-au felicitat. La botez totul a fost ok doar ca a fost cam flamand Victor - nu a vrut nici cum sa pape inainte de a merge la biserica - si a plans in general toata slujba. Preotul se grabea sa citeasca repede repdede ca ii era tare mila de el asa tare urla.La petrecere a dormit mai toata petrecerea si era o galagie .....
Gripo felicitari pentru micul crestin Radu.
Cucuoancea - si eu alaptez exclusin la san- dar nici Victor nu a dormit legat mai mult de 4 ore noaptea - ziua nici nu mai vorbesc.
Din pacate voi intra tot mai rar - incep impachetatul pt mutat.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album