Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
putzuruca spune:
Buna seara mamici,
Felicitari bebelusilor care s-au crestinat weekendul asta. Sa fie sanatosi si sa aduca bucurii parintior.
Deea poate sa-si ridice caputul daca sta pe burtica dar depinde de chef. Uneori il ridica, alteori se freaca cu nasucul de paturica pana se inroseste si tot nu se ridica si nu isi tine nici capul intr-o parte. Face asa mai ales cand este agitata.
Fetelor, vreau si io sa mai rarim mesele...dar cum? Deea papa la fix 3 ore noaptea iar ziua se mai risca si papa la 4 ore dar nu toate mesele. Nu mai spun ca uneori noaptea se trezeste sa manance si o apuca gangueala, rasul si tipatul, cu toate ca ii dau sa manace pe intuneric si nu vorbesc cu ea.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
_Ralu_ spune:
test
daaaa, in sfarsit am scapat de rosul ala oribil de la numeeeee!
acu-s roz!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
o intamplare fericita
de craciun
gripo spune:
SALUTARE!
Am revenit! a fost extraordinar, superb si incredibil. S-a pregatit preotul super, a avut fi-miu 3 preoti, din care unul proaspat hirotonisit, adica de la hirotonisire a venit direct la botezul lu' RADUCU meu. Plus ca a avut cor, etc, superb! a fost un cuminte si un superb. Va invit sa vedeti doar o mica selectie de poze (ca dvd-ul e dat la montaj, si de acolo vreau sa scot mai multe poze). Le-am pus pe link-ul poze de la semnatura.
Am vazut aici numai poze de bebei frumosi, sunt superbi toti copii nostri fetelor!
Imi pare rau de ce am citit despre ILEANA si ILINCA, dar ma bucur din suflet ca merge totul spre bine, si vor veni acasa.
LA MULTI ANI TUTUROR FRUMOSILOR SI FRUMOASELOR CARE SI-AU SERBAT LUNILE DE VIATA ZILELE ASTEA!
Va pup si mai intru maine ca sunt rupta de oboseala.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Sephora spune:
La multi ani bebelicilor de azi.
Petrecere frumoasa botezatilor.
Noi am fost tare cuminti azi,am dormit o gramada si de dimineata cu tatutu in patul mare si afara in carut nu in brate,la restaurant la fel.Acum pe seara mai agitati in schimb.
Avem pozici noi...
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Susa spune:
Alessia mersi de compliment si pupici de la Angi(cea frumoasa) ca am sunat-o sa-i povestesc...
Fetelor eu m-am cam speriat acum vreo doaua seri dar am uitat sa va povestesc cu decalotarea ...la fiecare baita mi-a zis nenea dr-ul sa-i fac si sa-l curat acolo iar acum doua seri cand stergeam putica Lucas a dat mai puternic din picioruse si poc...s-a dezgolit capul puticii..m-am albit toata dar el foarte fericit gangurea si pedala de zor...cand am vazut asa m-am apucat sa curat smegma care era destul de multicica in interior si acum am putica decalotata...azi la baita i-am facut din nou si foarte usor s-a dezgolit capul doar un pic pielicica in jur era crapata si l-am dat cu rivanol si Bepanthen..stiu ca e un subiect foarte discutat peste tot eu totusi simt ca e bine ca i-am facut si sunt multumita...asa simt eu cu instict de mama...al lui tata a suferit de pe urma unei fimoze si nu vreau sa treaca si puiul meu prin asta...
Frumoase poze am vizionat si azi va pup pe toate mamici si bebici..
Super povestile nasterii. MamaLili , Floricica , Ralucutza
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
nicole2005 spune:
test
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
MamiLili spune:
Fiindca v-am gasit abia pe pagina a doua, m-am hotarat sa scriu ceva, ca sa fim iar in prim-plan: Noapte buna!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
gripo spune:
NEATZA!
Haideti fetelor la o
.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
itzy-bitzy spune:
Neata fetelor!
Eu acum o ora, adica pe la 6 am facut o boroboatza impreuna cu sotul...din fericire nu cred ca e nimic grav dar putea sa fie...offf bietul copil...are niste parinti ametiti...
Va povestesc sa nu vi se intample si voua tot asa din greseala...
Bubulina nostra s-a trezit pe la 6 asa cam maraita...si ce m-am gandit eu...zic hai sa-i dau niste GRipe water baby, desi era vizibil ca NU ARE COLICI, ci doar o indispozitie...m-am gandit ca poate face kk cum imi face ea noaptea...dar am zis hai sa ii dau.
Pt ca nu puteam sa o tin si pe ea ca maraia ...si sa ii dau si cu lingurita, l-am trezit pe sotul meu ....Ei bine el care este suuper atent si meticulos era chiaun de somn si ii pune un sfert de lingurita, i-l dam la bb, se stramba un pic...dar nu mai mult decat d eobicei mai pune un pic...ca sa se faca cat cantitatea unei lingurite....si deoadat il aud: Aoleu nu i-am dat GRIPE , cred ca i-am dat ulei de masaj!!!!!!!!!!!
Fetelor am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare, mi s-au taiat genunchii si am inceput sa tremur.
Ce se intamplase: eu ii fac masaj cu ulei de masline extra-virgin, vit A si vit E, toate puse intr-o sticluta de GRIPE...ca sa nu fie cantitate mare si sa rancezeasca....sticlutele erau puse una langa alta...dar ce naiba...ca un lichid este incolor altul era verzui...Sticlutele ramasesera puse una langa alta...d ela baita de asera...offfffffff ca sa verific i-am bagat un deget in gurita...si intr-adevar era uleios...i-am mirosit respiratia si mirosea a ulei de masline nu a Gripe...
In fine ne-am linistit cat de cat cand am realizat ce contine si cantitatea a fost muult prea mica pt a-i face rau...deoarece apoi am vazut ca o parte ii cursese pe body-ul cu care era imbracata....
In final i-am dat sa suga pt ca era ora...iar ea a facut si kk in timpul alaptarii![]()
si apoi radea nevoie mare...era o veselie pe capul ei...![]()
De ce ne-a fost frica nu am scapat...ca si mama si sotul meu mereu ziceau sa avem grija cu toate sticlutele de pe comoda ca ...naiba zici ca am farmacie acolo...si uite ca tot s-a intamplat. Partea buna e ca a fost ulei si vit. dar putea fi altceva...doamne fereste...ca am acolo si sticluta de alcool de 70 grade...si alte minunatii.......
Astept sa se faca ora 9...sa o sun pe doctorita pediatra sa o intreb daca e ceva grav...
Asa ca aveti si voi grija si uitati-va de 2 ori inainte sa ii dati ceva bebelusuili...mai ales noaptea ca suntem cu ochii carpiti de somn.
Va pup si numai bine. Ma duc sa citesc ce ati mai scris...ca bubulina doarme...manca-o-ar mamica de pui mic...oooofff parinti denaturati ce suntem...numai mie mi se putea inatmpla...CLAR dupa peripetiile din sarcina cu cazaturile pe scari, de pe scaun, inecatul cu mar si etc...acum asta

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alexxia spune:
Neata,
Semnam si noi "condica" dupa o noapte alba.Thea n-a vrut sa doarma deloc. Toata noaptea s-a foit si a marait, n-a plans ,n-a tipat, dar a fost de ajuns sa nu ma lase sa dorm. Abia la 7:00 a adormit. Tocmai bine sa am timp s-o pregatesc pe Ruti de gradi. Asa ca azi o sa am o zi destul de grea asa chiauna cum sunt. Si mai e si o vreme pe care sa tot dormi
.
itzy-bitzy ca cred sa pateasca ceva bubulina. Si eu traiesc cu groaza ca intr-o zi de oboseala o sa-i dau din greseala altceva decat c ar trebui. Iar ce zici tu legat de mini farmacia din casa imi suna tare cunoscut![]()
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!