Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
eloise spune:
Alina ti-am admirat si eu copilasii, Dragos e baiat mare de acum, ce mai! Iar Adelina, o dulceata mica, cu niste falcute ca niste piersicutze...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
SUSA-
am vazut poza pe canapea cu Lucas in brate! Acu' ma uit la toate pozele si te reperez
RALU- Frumoasa intamplare- la cat mai multe!
Spune-mi cat papa Alexia la 9 de se trezeste abia la 5? ARMAND papa la 8.30. 2.30 si 6.30!
PUFY, ELOISE,RAMO- frumosi ingerasii...
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Mirabelac spune:
Ralu frumoasa si dulce intamplare. Sa-ti traiasca.
Eloise un zambet dulce cu mult par
.
Alesia cum e cu sanul? Tu ii dai lui Armand si formula sau numai san?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
ramomar spune:
fetele care ne-au admirat. noi suntem tare zambarete si vorbarete. Vorbim cu oricine si cu toate jucariile din plus ![]()
Susa ce dulce e Lucas. Imi place ca il inveti de mic cu petrecerile ![]()
eloise Vladut al tau are asa o nota de seriozitate si cand zambeste. ce frumusel e!
alina si pufy am vazut si copilasii vostri,niste scumpi, nu alta, ce mai sunteti niste mamici implinite!
ralu tare frumoasa povestea! Alexia sa creasca mare, cuminte si sa aiba parte numai de bucurii!
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
_Ralu_ spune:
multumim pt cuvinte!
vazut pufuletii, vazut dragos, adelina, vladutz cu laptic la gurita! ce-mi place sa ma uit la ei! sunt niste comori!
alessia, pai nu, ca mai mananca intre timp da' in somn! ne sculam noi si o mufam la bibe si papa de rupe biberonul, dar nu deschide ochii! aserara de ex la 8.30 in timp ce manca (treaza fiind), a adormit si s-a mai trezit azi dimi la 9! intre timp a mai papat la 12 noaptea, la 5 dimi, si la 9 cand s-a trezit!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
alessia80 spune:
SUSA- vazut, placut! Nu-mi retrag afirmatia!
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Alesia cum e cu sanul? Tu ii dai lui Armand si formula sau numai san?[/purple]
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mi-a trecut, da' nu stiu pt cat timp! Ii dau san exclusiv![/b]
uite cum cresc...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
multumim pt cuvinte!
alessia, pai nu, ca mai mananca intre timp da' in somn! ne sculam noi si o mufam la bibe si papa de rupe biberonul, dar nu deschide ochii! aserara de ex la 8.30 in timp ce manca (treaza fiind), a adormit si s-a mai trezit azi dimi la 9! intre timp a mai papat la 12 noaptea, la 5 dimi, si la 9 cand s-a trezit!
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
Tu ii dai mancare fara ca ea sa ceara? Nu plange de foame?
uite cum cresc...
_Ralu_ spune:
nu plange, da' suge in somn! si ceea ce ma face sa--mi dau seama ca intr-adevar ii e foame, e ca in mom cand simte biberonul pe buze, il trage si papa de rupe! cel mai bine papa in somn (sau cel putin asa pare ca doarme. poate e doar f obosita si-i e lene sa deschida ochii), nu se ineaca, nu impinge biberonul, papa tot...
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
o intamplare fericita
de craciun
alexxia spune:
bb ralukutza multumesc pentru raspuns . Noi am scos duphalac-ul ( dupa ce ne-a spus pediatrul ca e pestul de puternic sa ca ar trebui folosit doar daca altceva nu merge ). Din fericire ceaiul de musetel merge de minune ( azi e a treia zi in care face kk singura si fara prea mare efort ). Vaccinul infanrix hexa cine ti l-a recomandat ? Stanciu ? ( te intreb pt ca el noua ne-a recomandat altceva ).
lilina multumesc ca m-ai linistit cu memoria, intrasem la idee pt ca medicul meu de familie mi-a dat trimitere la neurologie.
Adriana mica fetita mea ce-a mare a fost mai lenesa la ridicatul capului, dar asta nu inseamna ca a avut vreo problema, deci cred ca poti sta linistita
beatrix superbe poze 
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu vaccinul. Agitatia mea in legatura cu vaccinul e generata de faptul ca Ruty, fetita mea cea mare , a avut reactii foarte urate la programul de vaccinare de la stat si n-as vrea sa mai trec odata prin asa ceva.
Fug sa spal copii si revin sa ajung la zi cu cititul
Pup mamicute dragi
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!