Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

superbaaaaa patri! doamne ce rade. parca o vad pe alex!
a mea iubita dupa lupte adevarate ca sa pape, a adormit epuizata! s-a facut ca purcelu' pe ea, dar am lasat-o asa neschimbata decat s-o trezesc....

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

La Multi Ani puiutilor sarbatoriti aztazi
Multumim Alessia si Ralucutza de aprecieri...Lucas e tare petrecaret si ii place in lume tare mult..(alessia a nu ma confunda cu prietena mea Angi care arata f bine..eu inca sunt la categoria super grea )mai am de luptat rau cu kg-ele...dar acum cu alaptatul e cam greu..macar nu ma ingras dar nici nu scad...
ce bebelusi superbi avem...toti unul si unul.
Ralu craciunita e f haioasa si dulce rau(si mie mi se pare ca seamana cu tine mult)
Al meu Lucas e leit taicasau , implicit socrela ca ei seamana foarte bine ..dar nu ma supar de loc...
Ramomar Patricia are un zambet frumos tare si toti ceilalti bebelusi pe care i-am vizionat...sa ne traiasca fetelor bucuriile..
va pup si sanatate multa celor bolnaviori...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ramomar, ce zambet generos a daruit Patricia mamei si tatalui!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

in sfarsit am terminat si eu povestea alexiei!
e luuuunga si scrisa fara pic de talent! deh, eu sunt economista, nu prea le am cu cuvintele! mai mult cu cifrele!

de lecturat

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare si duminica placuta va dorim!
LA MULTI ANI micilor sarbatoriti de astazi!

Ramo ce pozite frumoase! Si ce zambet laaarg si cuceritor!

Roxana multumim de complimente. Si voi sunteti frumusei

Am reusit si eu sa surprind un zambetel dragut, chiar daca e si un pic de laptic pe la botic...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramo superb zambetelul printesei!

Eloise si zambetelul lui Vladut cu laptic pe botic e tare dulce!

Ralu acum fug si eu sa va citesc povestea....

Noi suntem cam rau ca pitix nu a vrut azi toata ziua sa suga si mi s-a infundat un canal galactofor.....deci am niste dureri crunte....noroc cu compresele reci care le mai calmeaza....si ma chinui sa ma mulg....Sper sa-i treaca fitzele la mormoloc si sa se apuce muncitorste de supt ca altfel......!

Avem si noi cateva poze proaspete www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Ralu super povestea voastra.

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufi ti-am vazut comorile, sunt tare dulcei, si Nicolas creste si se face tot mai dragalas si seamana tot mai tare cu Alesio si cu Ovi. Se vede ca sunteti o familie fericita si implinita in care exista multa dragoste!
Sper sa scapi repede de problemele cu canalul infundat. Ce-o fi cu bebicii astia care brusc se lenevesc si fac mofturici la supt? Si Vladut a facut fitze asta noapte, si azi toata ziua, am stat peste o ora cu el la san, pana a inceput sa suga ca lumea tot apuca, si iar dadea drumul, si tot el plangea de foame si ma sageta cu niste priviri pline de repros de parca eu eram vinovata...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Raluca ti-am citit povestea. Fiind alaturi de tine inca de la inceput....stiu ca ti-a fost greu si stiu cat de stresata ai putut fi sa nu cumva sa se intample ceva cu tine si cu Alexia. Dar uite ca pana la urma totul a fost bine si acum va bucurati impreuna de fiecare clipa. Iti doresc multa sanatate mamico, Alexiei....la fel, ca frumoasa este. Sa traiti multi ani si ...un sfat...pierde cat mai putine momente alaturi de iubita ta mogaldeata, indiferent cat de nesemnificative sau de banale ti se par. Candva vei fi fericita si iti vei aduce aminte cu nostalgie de toate astea. Esti o mamica frumoasa, ai o fetita adorabila si un sot model. Iubiti-va mult...si petreceti cat mai multe momente impreuna.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor, Matei, Maria, Tudor, Antonia, Sofia, sa cresteti mari!

Am pus si eu 4 pozici cu Adelina si una cu Dragos

Ramomar, frumoasa Patricia si ce sprancene are...!

Beatrix, Eric se uita dupa fete deja?!

Raluca, frumoasa povestea, sa aveti parte doar de intamplari fericite.

Eloise, un zambetel superb cu laptic pe botic!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput