Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
EllaX spune:
Seara buna!
Ma gandeam... oare Carmina si-a prins iar urechile cu un Mihnea nemancacios? Ca am observat eu, mai demult, ca Mihnea si Ana au in acelasi timp perioadele cand le place papa, la fel si pe alea cand nu le mai place. Si Ana mea... vai, lume! Iar e pe panta in jos. Azi am crezut ca n-o sa bea 550 ml lapte!
I-a baut, ca a apucat-o foamea la o ora dupa ultima masa... si am ajuns la 620 ml!
Mentionez ca alceva de mancare nu primeste! Si nu stiu exact ce a apucat-o, dar scoate un soi de marait la fiecare masa, pana ajunge pe la 80 ml bauti - ca si cum ar comenta. Ii trece daca ii cant eu! Azi am incercat sa-i tai comentariul cu Enya (mi se parea ca seamana cu mine la voce
)- foarte tare i-a placut, dar s-a oprit din mancat, ca sa asculte, si nu a mai vrut sa pape. A, si saptamana trecuta nu a luat decat vreo 40 grame in greutate! DianaR, noi ramanem in Clubul Cireselor Manechin? Avem 6550 grame si vreo 64-65 cm. Nu mancam, dar facem sport!![]()
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
DianaR spune:
Cami, pupo mama de mancacioasa, auzi cat a crescut! pai inseamna ca a pus vreun kil jumate pe luna in astea 2 luni! Super!
Ursulia, mda, intra in clubul (sau se mentine) manechinelor, dar la cum merg lucrurile in clubul asta ne parasesti si tu curand. Timi nu pleaca, si-a pus in cap sa fie Kate Moss...
Lacri, figura razaciosul tau!
Steluta, felicitari ptr. rezultatele la analize! Las ca nu-i o fericire diversificarea asta o bataie de cap in plus, mai simplu ii cu tzatza...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Ella, pai voi sunteti cam la limita ca sunteti mai mititele ca varsta, dar fie...
, va primim in clubul nostru select!
Diana,
Timeea (18.05.06)
angelica_g spune:
Felicitari pt dintzoci (se pare ca ciresele noastre s-au vorbit - toate si-au scos la aer baobele de smaltz sambata!): Andrei (Camelia.T) si Elena (Cocutzica)!
La multi ani! si pt Sebytza, Alexandru (Ildigo)!
Bine ati revenit: Adib, si Inaioana! vrem poze! Cu cirese proaspete si rumene!
Felicitari Monicutza pt bb2 (aaa! si eu remarcat pe data inca de la primul mesaj - semnatura cu multe conotatii sentimentale!!!)!!!!
DianaR - Sara a fost cam maraita... de-asta se pare ca se trezea nopatea si plangea... Si acum este mai zumzaita... asteptam cat de curand sa apara si no2...
EllaX spune:
Lacri, transmite-i domnului Razacila ca foarte bune idei a avut cu pozele de sub brad si cu concursul! Trebuie ca seamana cu cineva, cu asa idei simpatice!
Noi o sa trimitem poze si pentru, si pentru. Iti dai seama cum o sa ne vanam copiii, sa prindem o ipostaza haioasa? Si apropos de poze: Razacila e induiosator in poza in care doarme in fund! Si... aveti telecomanda Philips, din aia gri?
EllaX spune:
Ama, buna ideea cu jucariile! Ne inspira si ne distreaza! Maine pozez si eu preferatele, in seara asta sunt puse la somn cu copilu'.
angelica_g spune:
Mai am muuulte mesaje de pus... Insa pic de somn... Ieri am urcat pe Bucegi, si Razv iar tuseste si e mucios... Vaz't Babele si Sfinxu' (de fapt revaz't) iar azi munca la greu... Noapte colorata cu suspine, scanceli, tuseli si mofturi la adormit, azi citit muuult si dorit si mai mult sa spun cate ceva... Mai incerc sa tin ochii deschisi cateva minute si dk nu reusesc, poate scriu de dimineata, inainte de a pleca la scarbi...
DianaR, super printzesa Timeea!!! S-a facut mare si okioasa! Sta bine in fundik (aaa! si noi reusim asta!) Imi place sa o vad in scaunul pt masa...
Lacra, reconfirmam acordarea titlului international de Cel mai razacioas Alex din lume... Si pe de-aspura s-a facut un mare scump dragut si smekerut... Pupam dulce, pe capsorul fara perisor!
...Am mai vazut niste poze, mi-e greu sa continui... insa am si niste plangeri!!!!! Unele nu le-am putut deschide (ex: geliza, adib, si parca mai era cineva...)
ma efortez maine sa bag in program o forumeala inainte sa plec! caci mai am idei neproiectate in raspunsuri...
Va pupicesc si va urez somn usor tuturor!!!!
Aaa! Doroti, multumim!
Raalucutzaaaaaa???!!!?!?!?!?!
EllaX spune:
Inaioana, Adib, bine ati revenit! V-am simtit lipsa! Inaioana, esti curajoasa si cred ca esti tare hotarata! Adib, sa ne povestesti din concediu... si fa ceva pozelor alora, sa se vada!
Virgi, CamiM, mikiion, Miti, mie imi plac povestile voastre despre borcanele si ce contin! Imi notez frumos ce combinatii sunt in borcanelele alea si intentionez sa le probez pe fiica-mea. Nu de altceva, dar trebuie sa stie oamenii aia, afaceristi cum sunt, ce se papa mai bine! Amonar, notat lista cu alimente bune!
DianaR spune:
Angelica,
. Ce mai papa Sara?
Ella, Mitti a avut ideea cu pozele sub brad...
Diana,
Timeea (18.05.06)
EllaX spune:
Monicutza_bb, felicitari! Sa fie bine cu bebele si cu voi!
CamiM, pupam vaccinata, sa-i treaca amarul! Si vinde-ne si nou reteta de copii mancaciosi!
Steluta, ne bucuram ca e bine ciresica Andrada! Iar cu diversificarea de ce te-ai grabi, daca ii e bine asa copilului?