Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Liana, multumim ca ne-ai primit pe lista pretendentilor

CamiM, ma gandeam sa-i inmaneze razaciosul meu premiul PERSONAL castigatorului... Ce ne facem daca cireasa castigatoare e pe alt continent??? Eeee?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

monicutzaFelicitari!!!!!!! Si sanatate multa tie si bebeului din burtica!!!!!

Mihaela

PS. Tot la acelelasi spital si doctor te duci?
Vezi ca e un topic la odisee cu mamici din canada cu burtica

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Adib bine ai revenit. ce mai face Ralucutza?

Diana79 inca o data: LA MULTI ANI!!!!

Cocutica mda.. are perfecta dreptate sotul tau!!

Noi tocmai ne-am intors de la doctor, ciresica Sofia face nani acum si suspina ca i-au facut 4 vaccinuri si saracuta a plans tare mult.. uff mi s-a rupt inima de lacrimile ei.
Pe de alta parte raportam cu mandrie 9,200kg si 67 cm la 6 luni si 3 saptamani.Nici o sansa sa mai intram la manechine in club!!
Avem voie sa papam si carnita de pui si putem sa introducem si carnita de vita si iaurtel si branzica de bebei.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lacri super tare Alec Asa adoarme Seb in carut cand il scot afara!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Lacra... ce pui mic si frumos!!Cum doarme el.. obositoare viata asta de hilizit!!
Statistic vorbind sansele sa castige o cireasa calatoare pe alte melaguri sunt micute, dar si daca se intampla atunci musai sa iei pe mai marele imasului la plimbare ...E.. ce zici?
Si daca nici asa atunci musai sa mearga cireasa in tara sa-si ia premiul( care presupun ca e un de la Razacila) cu prima ocazie!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Intrebarea mea pentru tine Lacra este: cine ii da premiul lui Alec daca e el casigatorul?Si aici o sa fie bataie mare..zic eu.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Ei, fetelor, nu zic nimic de premiu, ala e surpriza! Buei, la cat sunt io de nebuna m-as urca si in , dar am un sotz care ma trage de picioare ca sa revin pe pamant, din pacate. Adevarul este ca am facut ce-am vrut pana m-am maritat Nu-mi trebuia mult sa ma urc intr-un sau intr-o si s-o apuc intr-o directie oarecare
Si daca nu aparea domnul Razacila, nici ca m-as fi maritat
Na' ca a adormit bustean ( este momentul din poza, hihihi) si nu i-am facut baie... maine sau poimaine facem si noi vaccinelul de 6 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Intrebarea mea pentru tine Lacra este: cine ii da premiul lui Alec daca e el casigatorul?Si aici o sa fie bataie mare..zic eu.

Cami & Sofia
poze Sofia

Adevarul este ca n-are cum sa castige, de fapt el e organizatorul; ar fi caraghios, nu-i asa? Mai astept vreo 2 zile sa vad care-i parerea generala vis-a-vis de concurs si apoi va propun o modalitate concreta privind desfasurarea concursului. As vrea sa o facem pentru amuzament PUR, nu pentru altceva. Toti bebelusii nostri sunt foarte haiosi, acum, cel ce va castiga va avea pur si simplu "norocul" sa fie "prins" de aparatul foto intr-o ipostaza mai "altfel" decat ceilalti.

Mergi la inceput

Da, da, Cami, e obositor raaau sa te hlizesti toata ziua, ba' te apuca si crampele daca o faci fara masura

Grea viata asta de hlizit. Chiar se minuna tat-su asta seara de cat poate sa rada copilul asta si se intreba cum va rade dumnealui cand va avea motive serioase sa o faca... Oare va lua totul in... deradere? Cand o sa-l invit sa-si faca temele o sa-mi "bage" un ranjet la interval si o sa-si vada de joaca lui... si de hlizeala, fireste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Valeu, valeu, va-le-leu! Ce de-ati mai scrissss!

Am terminat de citit, si, desi sunt f f obosita (abia la 10,30 m-am intors de la job) vreau sa le multumesc din suflet fetelor care au impartasit cu mine bucuria aparitiei primului dintisor al Sarei:

DianaR, Vavitzu, Shoricutza, CamiM, Virgi, Steluta, 26octombrie, Puiudana, OanaRusu, Neda, Lyly, Ildy, Ama, Camelia_T, Ellax, Amiss, Vivighe ...

Mai vreau sa urez la multi ani, cu multa sanatate si impliniri, cireselor aniversaricioase: ANDREI (CAMELIA.T), OCTAVIAN (ADRIELA), ERIK (OANAS), ANA (SHORICUTZA), LAVINIA ILEANA (ZUZI), MARIA ALEXANDRA (VOICHIV), EDUARD-CRISTIAN (VAVITZU), MIRCEA ANDREI (LILIANA)

La multi ani, cu pace si intelepciune, sanatate si succese Nikolett si Diana79!

Mergi la inceput