Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
ama_kaly spune:
Diana
LA MULTI ANI!!!
Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
monicutza FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa stea in burtica atat cat trebuie!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
shoricutza spune:
Salutare la mamici si tatic (bine ai revenit!)
Ana va multumeste pentru frumoasele urari cu ocazia implinirii a juma de anisor si va trimite si cate un pupic lipicios
Diana La multi ani!!!
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de frumoasa ta familie!
Uram si noi La multi ani cireselelor Eduard, Lavinia si Maria Alexandra! Sa cresteti mari si sanatosi!
Ama, sa-ti traiasca Seby!!! La multi ani! Nu-mi vine sa cred ca are 7 luni ... Doamne ce mari s-au facut deja copiii nostri!
Monica, felicitari!!!

Wow ce veste! Imi trezeste atatea nostalgii ... imi dau seama ce fericita esti. Sarcina usoara!
Cocutzica si Camelia felicitari ptr dintzisori! Este fain rau cand ii zaresti ptr prima data![]()

LYLY809 spune:
Diana79, La multi ani fericiti

alaturi de cei dragi!!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Roxana Claudia spune:
Of dar ce v-ati pregatit de Mos Nicolae!! Eu iarasi sunt codasa..
Am pus ceva poze pt cine are fete de "maritat", ca baiatu ' meu e super-smecheros!![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
shoricutza spune:
Lacramioara normal ca-mi place razaciosul tau
. E primul pe lista Anei ca doar e sefu' razaciosilor!![]()
shoricutza spune:
A, si trebuie intr-adevar sa ma ocup serios si de intrarea Anei in club ca destul am tinut in umbra asa mandrete de fata!![]()
CamiM spune:
Buna ziua livada!!
Uau 
ce de noutati asa deodata in livada!! Suuper!!
Inaioana bine ai revenit in livada!!

Te asteptam sa ne mai povestesti ce mai fac Serghei si printesa Katja!!Cum e la noul servici?
Felicitari 

primei
din livada!! Hmm Monica - deci o sa ai o piersicutza!!Sa fii sanatoasa si tu si bebe mic din burtic. Sarcina usoara!
La multi ani fericiti sa cresteti mari si sanatosi cireselelor care fac 6 luni azi:Lavinia Ileana, Maria Alexandra,Eduard Cristian,Mircea Andrei
Mi se pare superba atat ideea cu pozele sub bradut cat si cea cu concursul, eu una promit sa nu ma supar oricare ar fi castigatorul.Poate fetele care o sa se ocupe de asta o sa faca niste regulamente stricte sa nu existe discutii, si participantii isi iau angajament ferm sa nu se "oftice"
.
Cami &
Sofia
poze Sofia
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Of dar ce v-ati pregatit de Mos Nicolae!! Eu iarasi sunt codasa..
Am pus ceva poze pt cine are fete de "maritat", ca baiatu ' meu e super-smecheros!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Ce poze ai pus? Ca tot alea 4 sunt...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CamiM spune:
quote:
Originally posted by virgi
So, am cautat jucarii pentru Craciun si m-am oprit la doua, si anume:
una vtech - , http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/
si una chicco -
http://www.yesmama.co.kr/product/detail.asp?p_code=20051004015169&pro_bcode=46&pro_mcode=563&pro_scode=755
Mie mi se par potrivite pentru ea, insa inainte sa le achizitionez as dori sa va intreb pe cele care le aveti deja..cum vi se par?.

Foarte tare imi plac. si noi i-am luat Sofiei ceva asemanator cu masinuta de la chicco. Nu i-am dat-o inca ma gandeam sa asteptam pana vine "oficial" mosul!!
Cami &
Sofia poze Sofia
LYLY809 spune:
Asta seara in premiera Alexandru a adormit in poponetz. El, care de regula trebuie leganat ca sa adoarma...
Asadar:
MA HLIZESC CU PIUREUL DE FRUCTE IN GURITZA
siiiiiii
CU PIUREUL DE SPANAC LA FEL
siiiiii
ADORM PE UNDE APUC, MAI NOU
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006