Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cocutica, felicitari pentru dintoc!

Sa ne traiasca ciresele care implinesc azi 6 luni, cu urare speciala pentru Edutzu-Stropitoare
Noi ne laudam cu o masaintergrala numai din piure fructe, in sfarsit n-a mai fost nevoie de completare cu lapte

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Monicutza! Ce curaj pe tine!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Bine ai revenit printre noi, Ioana!! Chiar ne-au lipsit sfaturile tale...

Iata ca a aparut si taticul Adib printre noi!!! Bine ai revenit!!!

FELICITARI, MONICUTZA!! Sarcina usoara!!! Chiar stateam si ma uitam la semnatura ta (deh era ceva nou, graviduta in livada) si ma gandeam ca parca nu citisem nimic despre asa o veste...

Revin cu noutati...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Cocutica, felicitari pentru dintoc!

Sa ne traiasca ciresele care implinesc azi 6 luni, cu urare speciala pentru Edutzu-Stropitoare
Noi ne laudam cu o masaintergrala numai din piure fructe, in sfarsit n-a mai fost nevoie de completare cu lapte

Bravooooooo! Si noi azi dupa supa am facut skip la lapte, desi il aveam pregatit...numai ca ni s-a facut foame tot dupa 4 ore, desi intre timp am papat si putin banana. Hehe se pare ca ne-au crescut copiii

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Sunt insarcinata cu bebe2

Ieri dimineata am avut un feeling si am facut testul. In 10 secunde a aparut a doua liniuta. Parca plutesc, probabil ca nu imi dau seama ce ma asteapta, dar sunt super fericita. Si voi fi tot mamica de iulie-august (ca la odisee asa am fost si la Alex), sper doar sa vrea sa stea cat trebuie in burtic. Am DNP 4 august, sper sa iasa o leuta

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

FELICITARI SI SARCINA USOARA!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Sunt insarcinata cu bebe2

Ieri dimineata am avut un feeling si am facut testul. In 10 secunde a aparut a doua liniuta. Parca plutesc, probabil ca nu imi dau seama ce ma asteapta, dar sunt super fericita. Si voi fi tot mamica de iulie-august (ca la odisee asa am fost si la Alex), sper doar sa vrea sa stea cat trebuie in burtic. Am DNP 4 august, sper sa iasa o leuta

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

FELICITARI!!!!SA FIE CE VA DORITI,SANATOS SI SA STEA CUMINTZEL IN BURTICA CAT TREBUIE!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI SEBYTZA,PT CELE 7 LUNITE,LAVINIA,EDUARD,MIRCEA SI MARIA PT CELE 6 LUNITE,

Ioana bine ai revenit!Te asteptam cat mai repede pe la noi ca tare dor ne-a fost de mataluta!Pupam Serghei-Grasunel si Katjia_Cea Frumoasa!
Cocutica si Camelia felicitari pt dintisori!
Adib bine ai revenit!!!Odihnit????
Lacra sa fie concurs,dar sa se inscrie numai cine promite ca nu se supara!Si album sa facem!!!
Diana79,LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE PRINTESA!
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat!
Si vom face bradut,ca e primul Craciun din viata lui si trebuie...trebuie!!!Abia astept!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Am fost azi la dr. Marcu, doar sa ne spuna ca Andrada este un copil foarte sanatos. Ne-a recomandat ca urocultura s-o repetam peste 2 saptamani. De formatiunea aceea chistica iarasi mi-a spus sa stau linistita, ca este un chist fiziologic, care are toate sansele sa se resoarba. Despre diversificare nu a vrut sa discutam. Abia la vaccinul de pe 23 dec., dupa ce implinim 6 luni, vom vorbi. Asa ca eu voi incepe diversificarea cu sarmale si carnati... . Cred ca vom fi ultima cireasa care se diversifica!!!

Legat de cadouri, azi i-am cumparat Andradei cadoul de Mos Niculae, care consta in 3 carti cu poezii pentru copii (sa aiba mami ce ii citi, caci la povesti nu ar rezista sa ma asculte), si o carticica numita "Bun venit bebelusului", (nu mai e cazul, dar are niste citate, care iti merg direct la suflet) din seria Helen Exley. De Craciun, probabil va primi jucarii, caci garderoba doar ce i-am innoit-o .

Gata cu scrisul, ca face galagie Andrada...

Mergi la inceput

Steluta, ne bucuram ca cireasa Andrada este sanatoasa

Inaioana, bine ai revenit!

Monicutza, felicitari! Asta da, veste!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

Am fost azi la dr. Marcu, doar sa ne spuna ca Andrada este un copil foarte sanatos. Ne-a recomandat ca urocultura s-o repetam peste 2 saptamani. De formatiunea aceea chistica iarasi mi-a spus sa stau linistita, ca este un chist fiziologic, care are toate sansele sa se resoarba. Despre diversificare nu a vrut sa discutam. Abia la vaccinul de pe 23 dec., dupa ce implinim 6 luni, vom vorbi. Asa ca eu voi incepe diversificarea cu sarmale si carnati... . Cred ca vom fi ultima cireasa care se diversifica!!!

Legat de cadouri, azi i-am cumparat Andradei cadoul de Mos Niculae, care consta in 3 carti cu poezii pentru copii (sa aiba mami ce ii citi, caci la povesti nu ar rezista sa ma asculte), si o carticica numita "Bun venit bebelusului", (nu mai e cazul, dar are niste citate, care iti merg direct la suflet) din seria Helen Exley. De Craciun, probabil va primi jucarii, caci garderoba doar ce i-am innoit-o .

Gata cu scrisul, ca face galagie Andrada...

Si eu, si eu i-am luat azi carticele cu povesti, multe, multe! Si tot de Mos Nico!

Mergi la inceput