Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani Diana!!!

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Dragele mele, am avut si eu o surpriza de la al meu sot...ii povesteam ca ne impartasim pareri despre jucariile preferate ale copiilor nostri si l-am intrebat asa intr-o doara:"care e jucaria preferata a Elenei?" Si el se uita mirat la mine...cum, nu stii?...NOI. Am fost tare incantata, recunosc, mai ales ca are dreptate in mare masura. De fapt jucaria preferata a gugustiucei noastre este...TATAL EI, adica cocutelul meu. Cand vine de la serviciu si el vede incepe Ela sa il salute cu niste chiote de-ti astupi urechile, iar cand se uita la si incepe sa o dragaleasca rade in hohote si uite asa il cucereste de nu-i mai poti desparti decat atunci cand trebuie sa faca nani copilul. Nu-i asa ca si tatii sunt la fel de surprinzatori precum copiii?

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

Bine v-am regasit!
Multumim tuturor pentru urari!
Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor Erik Sebastian, Eduard Cristian,Lavinia Ileana si Maria Alexandra! Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana79, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si multe, multe bucurii alaturi de cireasa ta!
DianaR, noi ne mentinem in clubul "manechinelor". Aseara Mircea avea 7000g. Am vazut pozele Timeei. Scumpica foc!
Eu, desi am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Sunt insarcinata cu bebe2

Ieri dimineata am avut un feeling si am facut testul. In 10 secunde a aparut a doua liniuta. Parca plutesc, probabil ca nu imi dau seama ce ma asteapta, dar sunt super fericita. Si voi fi tot mamica de iulie-august (ca la odisee asa am fost si la Alex), sper doar sa vrea sa stea cat trebuie in burtic. Am DNP 4 august, sper sa iasa o leuta

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Bine ai revenit Inaioana.Se pare ca azi avem reveniri mai multe.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Sunt insarcinata cu bebe2

Ieri dimineata am avut un feeling si am facut testul. In 10 secunde a aparut a doua liniuta. Parca plutesc, probabil ca nu imi dau seama ce ma asteapta, dar sunt super fericita. Si voi fi tot mamica de iulie-august (ca la odisee asa am fost si la Alex), sper doar sa vrea sa stea cat trebuie in burtic. Am DNP 4 august, sper sa iasa o leuta

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

FELICITARI!!!
Ma uitam eu ca e prea lunga semnatura, si ca nu mai vazusem asa semnatura, da el iaca ce era, o 4+.
Asa am niste emotii!!!!
Sa fie cei vra tu, dar sanatos.
burticuta(vai ce demult nu am zis asta!!!)

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

FETELOR UNDE SUNTETI??????
AVEM PRIMUL BB2 DUPA CIRESELE IN LIVADA!!!
CE CHIAR NIMENI PE AICI???

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ba daaaaa!!!!
Felicitari monica
Sa fie sanatos bebelusul, si tie usor sa duci sarcina cu bine

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare, livada!!!
Monicutza, felicitari pentru bb 2!!! Sa fie sanatos si sa fie ce vrei tu, adica,!!!
Felicitam si noi toate cireselele care astazi fac o luna in plus!!!
Diana 79, pupici si tie si sa fii sanatoasa si fericita!!!
Ina-Ioana, bine ai revenit!! Sa stii ca ne-ai lipsit si asteptam sa revii. Mai primim si noi, mamicile care avem deocamdata doar un bb, un sfat, o reteta de papa bun...
Lyly, grozava ideea cu albumul cu poze de la
Concursul e bine venit si nu avem de ce ne supara, ca doar votam cirese haioase...ca de frumoase toate ciresele noastre sunt frumoase...
Noi facem un brad mare, in fiecare an am facut de cand suntem casatoriti...Si mai ales anul acesta facem unul maaaare, ca ne-am mutat in casa noua si avem spatiu.

Oana si Alexhttp://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050andra (12 iunie 2006)
Fetitza lui mami

/

Mergi la inceput

Fetelor eu miine plec la medic cu copilu, daca nus cind ajungeti la pagina 20, o rog mult pe Ama sau Steluta sa deschida capitol nou.
livada.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput