Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
inaioana spune:
Adela, mersi mult de tot, esti o scumpa!
Pupa piticii!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Heiiiiii, heiiiiii lume noua!!! Bine ai revenit Ina.
.Pai se poate draga mami sa fugi asa repede la munca ???? Ce-ti veni sa te anagajezi asa deodata??? 
amiss_zip spune:
Inaioana!
ce bine ca ai revenit!
Yeii ce subiecte dragute au aparut!
Cadouri, jucarii, brad , etc
Dianar yeii! covrigei cum are Timeea de ros are si Petra
Foarte buni si gustosi!
la multi ani ciresicilor ce au 6 lunite azi!!!!!
Si avem si dinti noi
! Angelica, Cocutica felicitari!! camelia!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
virgi spune:
So, am cautat jucarii pentru Craciun si m-am oprit la doua, si anume:
una vtech - , http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/
si una chicco -
http://www.yesmama.co.kr/product/detail.asp?p_code=20051004015169&pro_bcode=46&pro_mcode=563&pro_scode=755
Mie mi se par potrivite pentru ea, insa inainte sa le achizitionez as dori sa va intreb pe cele care le aveti deja..cum vi se par?.
Roxana Claudia spune:
LA MULTI ANI DIANA!!!!!!!!!!!
Iti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta! Sa ai o zi frumoasa si senina alaturi de cei dragi!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
DianaR spune:
Adib, bine ai revenit! Fa pozele publice sa vedem pe unde ati fost!
Ioana, bine ai revenit! Chiar asa cum de te-ai angajat , nu mai rezistai acasa? Oricum fain ca ai reusit sa mentii alaptatul... Pupici lui Serghei cel grasunel si Katja cea frumoasa!
Amis, asa-i ca-s faine... Pana la urma jucariile simple au succes, mingea asta de la vtech as zice eu ca e exceptia de la regula... Oricum ficamea nu e pretentioasa ii plac jucariile si orice jucarii spre deosebire de fiu-miu care prefera si inca prefera capace, sticle, oale, celulare si telecomenzi etc etc.
Virgi, super jucarelele pe care le-ai ales!
In leg cu concursul propus de Lyly, eu zic sa facem votul secret adica cine organizeaza concursul in speta Lyly sa primeasca voturile ptin mail sau PM si atunci nu are de ce sa existe suparari.
No pupici, mai revin.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
vivighe spune:
Salutare tuturor!
Intru si eu sa va spun ce rau e fara bebel acasa...am mai stat fara ea,dar plecatzi fiind...Ieri a fost prima zi in care am stat la noi acasa fara ea si casa e atat de goala...Eu am incercat sa nu mai zic nimik...sa nu ma plang de dor de ea,cand aseara,vine Bogdan la mine dupa ce a spalat vasele si zice "auzi...mie mi-e dor de Chitzishor" (asa-i mai zicem noi lui Ingrid)...asa ca maine seara dupa ce terminam treburile dam o fuga la mama sa o mai vedem inainte de a pleca.M-a impresionat mult ce mi-a zis el...nu ma gandeam ca o sa i se faca dor de ea atat de repede...
Ioana bine ai revenit!
Si noi o sa facem bradutz...unul mai mititel ca n-avem loc pt ceva mai amre,dar va fi natural si frumos.Va fi primul bradutz si primul Craciun in casa noastra si sigur vom face multe poze.Cadouri....hmmm...nu stiu ce o sa-i luam...precis ceva jucarici si precis ceva hainutze(parca vad ca in Viena in loc sa iau tzoale pt mine o sa iau mai multe pt ea
).
Jucaria preferata...orice altceva in afara de jucarii![]()
Sunt de acord cu albumul cu pozici la bradutz...cu cealalta idee de concurs nush ce sa zic...daca suntetzi "precise" ca nu se supapa nimeni ok...sa facem si concurs.
Angelica si Camelia...felicitari pt dintzoc...avetzi grija mare de el.
La multi ani tuturor cireshicilor pt juma' de anishor...sa creasca mari si cumintzele!
POZE
Filmuletze
ama_kaly spune:
Inaioana
bine ai revenit!!! Ce bine, ce bine
..asteptam sa iti muti calculatorul si sa intri seara! Sa stii ca ne-ai lipsit!
Fetelor multumim de urari, va pupam si va iubim mult pe toate!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
dolcebaby spune:
DIANA La Multi Ani !!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii !!!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
monicutza_bb spune:
Bine ai revenit Ioana, tuturor ne era dor de tine. Te asteptam cu mai multe detalii, ce ati mai facut in afara de mutat, job, etc... Pupici lui Serghei 
Monica
4+ si
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer