Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Dintre jucarii acum sunt in top o carticica din plastic (de baie) si un peste (de la Ficher Price). Rontaim cu placere orice, ne straduim in fiecare seara sa punem mana pe telecomanda .

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, primesc dimineata un mail de la nu stiu cine, si ma invita sa particip la un nou forum, bla, bla, cica au adresa mea de la o cunostinta.Mail-ul era adresat cameliei.t ID-ul meu de pe DC.M-a contrariat metoda asta de "agatare" de numa. Am intrat pe site sa vad despre ce-i vorba. Am cerut explicatii intr0un mesaj mai "mieros" si bineinteles ca dupa 5 minute mesajul a disparut de pe site. Stiti ceva de treaba asta? Ati mai primit si voi?

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Buna ziua, livada!
Buna ziua, Doroti! La post? Tu esti copacul de la poarta livezii?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Dapu cum altfel, iaca ma tot chinui sa citesc de dimineata ce ati scris voi aici in we, da ati scri ma nu gluma, cum va ziceam mai un contract, mai o pagina de citit...Eu principalu sa nu va scap la 20 si ceva de pagini ca ne cicalesc moderatorii..

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib

camelia.t
multumim de "primire"
sa mai incercam o data cu pozele
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/album/576460762352941631

daca nu, una dintre ele apare pe site, poate asa.
by

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Bine ai revenit!!
Dar intradevar nu se vad pozele, poate nu leai facut publice, ca ele se fac automat private.
raluca-licuriciu

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Fetelor, primesc dimineata un mail de la nu stiu cine, si ma invita sa particip la un nou forum, bla, bla, cica au adresa mea de la o cunostinta.Mail-ul era adresat cameliei.t ID-ul meu de pe DC.M-a contrariat metoda asta de "agatare" de numa. Am intrat pe site sa vad despre ce-i vorba. Am cerut explicatii intr0un mesaj mai "mieros" si bineinteles ca dupa 5 minute mesajul a disparut de pe site. Stiti ceva de treaba asta? Ati mai primit si voi?

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Da ce forum?Adica cum se numeste?

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Doroti daca as spune aici numele site-ului ar insemna ca ating scopul celor care mi-au trimis mail-ul.Nu vreau sa fac asta pt ca mie mi-e drag sa stau AICI.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Offf, am ajuns si eu la zi, mai da voi scrieti, nu gluma, mai scriati inainte cite 4-6 pagini in we, dapu amu so adunat 12pagini...
Deci LA MULTI ANI PENTRU CIRESELELE CARE AU IMPLINIT JUMATE DE AN: OCTAVIAN RADU, ERIK, ANA, LAVINIA ILEANA, MARIA ALEXANDRA, EDUARD-CRISTIAN SI MIRCEA ANDREI. SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.
LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE NASTERE NIKOLETT2445 SI DIANA79. SA FITI FERICITE, IUBITE, SANATOASE, FRUMOASE.
Acum sa va zic despre brad.Pai la mine nui Craciun sau an nou, eu sa nu am brad viu.Cind eram mai mica plingeam de se ducea taticu si in ultima zi a anului(stiti ca la noi Craciunu e pe 7ianuarie) si imi lua brad ca era jale.Acum in an stateam la soramea si mio luat ea, da anu ista lam anuntat chiar zilele astea pe sot ca daca numi ia brad no sa avem un an bun(asa ii ziceam si lu taticu), ca la mine daca nu miroase a brad, nu vine anu nou.
Cit despre cadoul de craciun(ca la noi nu e de mos nicolae) o sai luam o pereche mica de cercelusi(mari are, da is prea mari) sii punem in urechi.
Cu albumul sunt pentru cu toate miinile mele si ale Natalitei(la ea se pun si picioarele,daca tot le duce la gura), si ne place si ideea concursului, si va zic deacum ca orice sa intimpla eu nu ma supar, ca doar o sa fie cea mai haioasa poza de cireasa(ori nu am inteles eu bine), si nu cea mai frumoasa cireasa(asta e de sine inteles ca aici nu se poate concura cine ce nar zice).Deci Lacry cred ca Hliziciosul cel Mare trebuie sa elaboreze regulile, dar sa fie acolo un punct ca participantii nu au dreptul la suparare, orce sar intimpla.
Mam intins, acus ma duc sa schimb la progrese ca am implut o foaie A4 cu ele in fata mea.
livada.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Doroti daca as spune aici numele site-ului ar insemna ca ating scopul celor care mi-au trimis mail-ul.Nu vreau sa fac asta pt ca mie mi-e drag sa stau AICI.

Baieteii lui mami AICI

Zimi te rog pe PM, co sa mor de curiozitate.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ciresele mele dragi!

Va scriu de la serviciu ! Ne-am mutat in Bucuresti de la inceputul lunii asteia, dar inca nu mi-am adus calculatorul acasa asa ca nu am mai intrat pe forum de ...nu mai tin minte cand. Acum am un stropulet de timp liber la serviciu si mi-am zis ca TREBUIE sa trec pe aici sa dau cate un pupic la ciresele.
Noi suntem bine, crestem si ne grasulim, facem tot felul de boroboatze..cum le sade bine bebelusilor. Am avut mare noroc sa gasim un apartament foarte aproape de serviciul meu asa ca Serghei este in continuare alaptat, pot sa merg in pauza de masa sa ii dau laptic. In rest, mai suge seara, dimineatza si ...noaptea. Nu stiu in ce stadii sunteti cu diversificarea, noi am inceput sa papam si branzica la capitolul proteine, in rest vegetale si laptic de mami. Ma gandesc sa ii introduc si carnita de saptamana viitoare..mai vedem.
Katja e la gradinita si am avut surpriza placuta ca s-a adaptat foarte usor si repede cu totul.
Nu stiu ce sa va mai spun... intr-o zi doua o sa-mi aduc calculatorul acasa si o sa pot sa intru seara sa mai vorbim.
Nu am apucat, se intelege, sa mai citesc NIMIC...dar voi recupera eu intr-o buna zi.
Pupam dulce pe toata lumea, uram toate cele bune si ne vedem.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Wooooooww....cand am vazut scrisul asta verde m-am si luminat! In sfarsit!!! Multa lume intreba de tine.
Ma grabesc acu la gradi dupa Fini, am vrut numai sa-ti urez BUN VENIT!!!(REVENIT)

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput