Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Miti, scuze ca am incurcat sursele ideilor de poze! Facem cireselelor poze sub brad, ca de anul trecut ne gandeam ca o sa avem bebe care sa stea in fund sub brad!

DianaR, multam de pont! Vad ca noi mai suntem pe aici. Tu unde ai vazut jucaria aceea cu zale de la Fisher price? Ca pare faina si e genul de care sa nu se plictiseasca repede bebele.

Angelica, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Si ultimul mesaj, inainte de culcare:

Facem brad - de fapt, un bradut. Apartamentul nostru e mic si camerele sunt oricum supraaglomerate (ma sufoc!), asa ca ne-am obisnuit sa facem in fiecare an un brad mic, de maxim 1 m inaltime. Anul asta va trebui sa-i gasim un loc undeva, mai sus decat solul, sa nu-l traga Ana pe ea. Nu ne-am gandit inca la cadourile pe care le vom lua; avem nevoie de scaunel de masa pentru Ana, de cateva hainute, de carticele de poezii (Steluta, Lacri, ce ati cumparat?)... de un alt carucior, ca ma exaspereaza cel pe care il avem... de niste babetele pe care Ana sa le suporte la gat... de una-doua-trei-cateva jucarii frumoase... si de multe altele, asta doar pentru copil. Trebuie sa vad si cati bani o sa avem, ca sa stiu ce pot cumpara. Si pentru noi, parintii, trebuie multe - am cumpara mai ales ajutor in gospodarie si niste timp pe care sa-l petrec cu barbatu', doar noi doi.
Gata, merg la somn. Noapte buna, livada!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ella, am luat-o din Selgros, e cam 15 ron. Nu-i chiar omorator pretul. No eu te parasesc, ca mi se inchid ochii. M-am spalat, mi-am uscat parul, m-am muls, am pus rufele la uscat, ajunge. Somn usor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

He, he am scris in acelasi timp, dar tu ai fost mai rapida. Somn usor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by DianaR

La multi ani de jumatate de anisor lui Edutzu, Mircea, Lavinia si Maria Alexandra!

Hey, Diana, la multi ani, toate cele bune si sa-ti traiasca printesa!
Sunt prima care iti ureaza (desi la tine nu-i inca 27, dar la mine e asa ca se pune )

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Multumim frumos pentru urari numai ca la noi jumatatea de an a venit cu rosu in gat, temperatura...uff...ce copil sensibil am...face rosu in gat a patra oara, nu mai stiu ce sa fac...stiti vreun imunostimulator, da cineva asa ceva la bebei?

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

Buna dimineata!!!

La Multi Ani!!! Anaprintesita de mamica Shoricuta.

La Multi Ani cireselor care implinesc astazi 6 lunite. Lavinia, Eduard, Maria si Mircea.

Miti, Diana79, Cami - va multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar sunt oragnic food Gerber..dar eu platesc pe ele 3,5 usd. ( o cutie cu 2 borcanele ) . Nu ma mira, ca asa mult platim pe tot ce-i import USA sau Europa. Eu cred ca sunt taxele foarte mari. Ca tot ce-i facut aici in korea este ieftin, insa la cap. borcanele oferta este limitata, au doar fructe.
Cele de la Earth's best nu se gasesc nici aici..insa mi-am facut un stoc de la singappore...asta din cauza ca aveau multe combinatii cu spanac.

Miti - buna ideea cu pozele sub bradut. Sunt sigura ca Lyly o sa reuseasca sa adune in noul album cele mai frumoase cirese.

Cocutica
- felicitari pentru primul dintisor.

Multumim tuturor ce ne-au urat la multi ani.

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Sunt insarcinata cu bebe2

Ieri dimineata am avut un feeling si am facut testul. In 10 secunde a aparut a doua liniuta. Parca plutesc, probabil ca nu imi dau seama ce ma asteapta, dar sunt super fericita. Si voi fi tot mamica de iulie-august (ca la odisee asa am fost si la Alex), sper doar sa vrea sa stea cat trebuie in burtic. Am DNP 4 august, sper sa iasa o leuta

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Felicitari pentru bb 2, sa fie intr-un ceas bun....

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Cocutica, felicitari pentru dintoc!

Sa ne traiasca ciresele care implinesc azi 6 luni, cu urare speciala pentru Edutzu-Stropitoare
Noi ne laudam cu o masaintergrala numai din piure fructe, in sfarsit n-a mai fost nevoie de completare cu lapte

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
Multumim chiar daca avem temperatura 38...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

merg sa-i dau antibioticul, ca nu a fost chip sa ne treaca fara...va pupam pe toti cei din livada noastra scumpa, va multumim pentru urari si in acelasi timp va spunem si noi un sincer LA MULTI ANI!celor care ati facut jumatate de an...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

uff...nu stiu ce am dar sunt pleostita rau, voi aici vb de Craciun, brazi, concurs...subiecte foarte frumoase de altfel, dar eu sunt trista,indispusa, am trecut prin cateva suturi cu Edutzu si nu imi revin....

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput