Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
ama_kaly spune:
cocutica felicitari pentru dintzoc, la mai multi si sa vina toti "cu seninatate" !
Lacri, de acord cu concursul, am uitat sa iti spun.Diana nu cumva cheitele fisher price sunt cantacioase? Ca pe astea le-a refuzat fi-miu azi..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
DianaR spune:
Nu Ama, astea sunt niste simple zale care se imbina si au diferite culori si diferite ampretnte, liniune, bube pe ele... Nu canta, nu fac nimic. Sa caut un link... De ele am fixat o cheie mare de la Chico, ramasa de la fiu-miu, si pe aia o mozoleste.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
Diana79 spune:
Fetelor pacat ca nu se gaseste jucaria este formidabila, si nu exagerez cu nimic. Nicole e inebunita dupa ea.
Si eu trebuie sa-i iau cadou de sf nicolae mai ales ca si ziua ei de nume primaaa si habar nu am ce.
Culmea este ca prima oara dupa ce i-am luat premergatorul ala am spus gata asta e de Craciun...dar am uitat ce am spus atunci doar o printesa are mami.
Azi i-am facut si eu orez fiert si l-am amestecat cu piure de mar de la borcanash. I-a placut f mult.
Aa si mi-am facut pt mine 4 ardei roshii, umlutzi cu carne tocata de curcan pana la jumatatea ardeiului apoi am pus mozzarella cheese (sau cascaval) ras si iar carne deasupra...sunt delicioshi. Mie nu-mi plac ardei verzi de fel mai ales fiertzi dar astia sunt super.
m-am gandit sa va mai dau ideei.![]()
Pupici la toata lumea
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
DianaR spune:
N-am gasit link, dar uite-o in poza
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Diana79 spune:
Diana mi-ai adus aminte ca am si eu o jucarie asemanatoare merg sa o scot din dulap ![]()
Diana
de
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Diana mi-ai adus aminte ca am si eu o jucarie asemanatoare merg sa o scot din dulap
Dianade
, ma bucur ca ti-am fost de folos...Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
La multi ani de jumatate de anisor lui Edutzu, Mircea, Lavinia si Maria Alexandra!
Hey, Diana, la multi ani, toate cele bune si sa-ti traiasca printesa! Sunt prima care iti ureaza (desi la tine nu-i inca 27, dar la mine e asa ca se pune
)
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
miti2004 spune:
ama_kaly La Multi Ani lui Sebitza gargaritza !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica