Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
Diana79 spune:
As vrea sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi: Lavinia, Eduard, Maria si Mircea.
Sa cresteti mari si sanatoshi.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
virgi spune:
Buna dimineata!!!
La Multi Ani!!! Anaprintesita de mamica Shoricuta.
La Multi Ani cireselor care implinesc astazi 6 lunite. Lavinia, Eduard, Maria si Mircea.
Miti, Diana79, Cami - va multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar sunt oragnic food Gerber..dar eu platesc pe ele 3,5 usd. ( o cutie cu 2 borcanele )
. Nu ma mira, ca asa mult platim pe tot ce-i import USA sau Europa. Eu cred ca sunt taxele foarte mari. Ca tot ce-i facut aici in korea este ieftin, insa la cap. borcanele oferta este limitata, au doar fructe.
Cele de la Earth's best nu se gasesc nici aici..insa mi-am facut un stoc de la singappore...asta din cauza ca aveau multe combinatii cu spanac.
Miti - buna ideea cu pozele sub bradut. Sunt sigura ca Lyly o sa reuseasca sa adune in noul album cele mai frumoase cirese.
Cocutica - felicitari pentru primul dintisor.
virgi spune:
Diana79 -
sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie. Sunt sigura ca astazi vei primi o imbratisare si un pupic dulce de la printesa ta scumpa.
miti2004 spune:
Diana79 

! acum mi-a picat fisa de ce ai avut tu un mic party in weekend. Pana la urma ce ati papat bun ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by angelica_gSara sa imbogatit cu una bucata dintisor!!!
Ce sentiment coplesitor!!!!!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
FELICITARI!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Dar ce ma iau eu cu plimabatul nostru cand trebuie sa anunt ca sambata la fix 5 luni si 3 saptamani am avut bucuria de a vedea ca a aparut primul dintisor.
FELICITARI PT. DINTZOC!!!
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
DIANA79 

SEBY 

Multumim pt toate urarile ce le-am primit la cele 6 luni si uram LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele astea.
Cum am trecut pragul celor 6 luni (vineri), sambata am facut masuratori si raportam: 8300 g si UN DINTZOC!
l-am descoperit sambata seara....ma asteptam sa iasa mai tarziu(la Fini primul a fost la 8 luni).M-am bucurat ca un copil! Doamne prin cate stari deosebite poti trece cu copiii!!!
Baieteii lui mami
AICI
Steluta spune:
LA MULTI ANI, DIANA79!! SA FII FERICITA SI IUBITA!!!

DianaR, Lacri, multumim pentru urari. Sper sa iasa si urocultura negativa sa fiu sigura ca am scapat de aceasta poveste cu infectia urinara.
Lacri, legat de CIC, eu am intrat pe 4 septembrie si de atunci am primit de 2 ori banii acasa... O sa incerc sa sun pe la birourile astora de la sectorul 3 sa vad ce pot rezolva...
LA MULTI ANI Seby, Eduard, Mircea, Lavinia si Maria Alexandra!!

Cocutica, felicitari pentru primul dintisor!!! Iata ca din ce in ce mai multi dintisori apar!! Numai la noi, nu se vede nimic... Ei, dar suntem mai micute... ![]()
Si noi vom face brad de Craciun. Vom gasi ceva jucarii sa le aduca Mosul cireselor, nu??
Cu albumul sunt si eu de acord... Dar tare mi-e teama ca acel concurs sa nu duca la diverse discutii. Poate daca va avea conditii stricte si foarte clare.
S-a sculat Andrada pentru masa de dimineata. Revin mai tarziu...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
DianaR spune:
Camelia, felicitari ptr dintisor!
Ama, pupici lui Sebi de 7 lunisoare!
Lyly, m-am pus si eu pe regim de martiea trecuta, adica am voie 2 felii de paine pe zi si evit fainoasele si dulciurile si desi in wk mi-am facut de cap total (lasagnia, spaghete cu fructe de mare, bomboane de ciocolata) s-a dus un juma de kil clar daca nu si mai mult. E un subiect la femina intim, Un nou stil de viata, hai sa slabim impreuna acolo! Si Nastad e pe acolo (chiar cu state de plata mai vechi ca ale mele...)
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
.