Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lacri jucaria aia e nelipsita..o luam cu noi pe unde plecam si chiar vreau sa ii iau ink una la fel ca a ros-o o gramada si nu mai arata chiar bine.Chiar asa, unde gasesc jucarii marca Tigex in afara de Cora?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Maine facem 7 luni!! Si-a primit cadoul de azi..respectiv cheitele mentionate anterior si un urs Winnie dar nu s-a lasat impresionat deloc.Revin.Sebastian e pe jos si incearca sa apese pe butonul de la calc sa-l stinga!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Lacri jucaria aia e nelipsita..o luam cu noi pe unde plecam si chiar vreau sa ii iau ink una la fel ca a ros-o o gramada si nu mai arata chiar bine.Chiar asa, unde gasesc jucarii marca Tigex in afara de Cora?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

eu le-am comandat pe bebelu sultau.ro doar ca trebuie sa comanzi de minim 50 ron ca sa ti le aduca acasa; nu stiu care-i regimul pentru clientii din provincie

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

copilu s-a culcat, are burta plina, azi a mancat si broccoli si suc de mar, fff bine, eu lucrez pt job, da' tot arunc un ochi pe aici si vreau sa spun ca eu sunt de acord cu ambele propuneri, si cea cu primul Craciun, si cea a lui Lyly

Mergi la inceput

Lacri sunt in Bucuresti acum! In cat timp le-ai primit?Carmina te intrebam ce faci dar vad ca n-ai raspuns.Vroiam sa-ti spun ca venim pe la tine..curand!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ei, daca Sebi are deja 7 lunitze, sa-ti traiasca
Nu uita sa-l cantaresti si sa-l masori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Lacri sunt in Bucuresti acum! In cat timp le-ai primit?

Carmina te intrebam ce faci dar vad ca n-ai raspuns.Vroiam sa-ti spun ca venim pe la tine..curand!

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

In 24 de ore, doar daca nu am facut comanda vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna seara ciresele scumpe si dragi!

Mi s-au facut ochii mari cat cepele de atata citit...a fost multa activitate in weekend-ul asta.. Si aveam ata de mult de spus, dar mi-au pierit raspunsurile din minte ca prin farmec...insa imi voi aminti si o sa mai scriu.

La noi a fost tare bine pentru ca a venit buni(mama mea) pe la noi si asa am putut pleca putin cu sotul meu sa hoinarim prin oras ca pe vremea studentiei. Dar ce ma iau eu cu plimabatul nostru cand trebuie sa anunt ca sambata la fix 5 luni si 3 saptamani am avut bucuria de a vedea ca a aparut primul dintisor. Culmea e ca a aparut din senin...sau poate ca eu am fost prea senina. Sper sa planeze seninatatea si la urmatorii dintisori. O alta noutate este ca puiul meu a avut o sambata seara plina de veselie si de pana la ora 2 dimineata ... probabil de bucurie ca are cu ce rontai jucariile. Apropos de jucarii, Elena prefera prima jucarie, un iepuras de plus pe care il poate tina in manuta si cand il misca zornaie...se pare ca e un copil fidel... si o pisica care are la gat un clopotel, dar nu i-o mai dau ca mi-e frica sa nu rupa clopotelul si sa il inghita.
Referitor la brad de Craciun nici nu concep sa nu avem ... ce-i drept va fi unul mai micut pentru ca locul lui a fost luat de patutul Elei.
Mai aveam cateva chestii de spus dar revin maine cu mintea limpede...

Noapte buna si multi

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andreea, nu i-am coborat inca patutul ptr ca n-o pun in fundic in pat, adica si daca o pun o las cateva secunde cat sunt prin zona, ca mai cade cand ti-e lumea mai draga si se loveste de marginile patului, a patit-o odata si a plans destul de tare... In patru albe inca nu se deplaseaza si nici nu se bataie, probabil ca urmeaza, abia s-a prins cum sa se ridice in 4 labe deci inca nu-i pericol, nu se ridica singura in fundulet si nici de marginea patului. Cred ca pe la 7 luni i-o cobor.

Lyly, de acord cu ambele propuneri, desi parca vad ca totusi vor fi si suparari... Acu eu zau ca nu ma supar daca vad un bebe haios foc care ii clar ca trebe se castige nu ma supar ca nu-i a mea...

Virgi, multumim de aprecieri... nu-i asa de mare mingea trebuie sa incapa...

Steluta, am primit alocatia prin 12 si indemnizatia prin 15 cred, daca nu vi suna la posta (daca vin prin posta) sau direct la directia teritoriala de munca.

Cami, felicitari ptr tata!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cocutica, felicitari ptr. dintisor!

La multi ani Nikolett!

La multi ani Ana ptr jumatate de anisor!

Jucaria preferata e mingea, clar, ii mai place iepurasul de la salteluta clovn Chicco, un set de inele de la Fisher prise si ot de la ei o broasca ce zornaie. Nu stiu de Craciun, probabil tot un Fisher price sau am vazut de la primii pasi o jucarie din plus cu niste inele ce vin pe o duda, este in pozele lui Timeea de la 5-6 luni, era a prietenei lui Vladut.

Diana, faina jucaria stiu ca ai pus poza cu ea mai demult dar aici nu se gaseste...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput