Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
LYLY809 spune:
Steluta, eu fierb legumele in oala Zepter, am una mica, parca special conceputa pentru mancarea unui bebe. Eu folosesc blender marca Braun, nu are vas, dar am cumparat din Cora un set de 3 vase pentru mixer de 3 dimensiuni diferite care sunt perfecte pentru blenderuiala
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Angelica, felicitari pentru dintoc
Steluta, unde ai depus dosarul pentru CIC/ Ma gandesc, oare nu acolo trebuie sa faci sesizarea? Cand ai intrat in CIC? Eu am intrat pe 11 septembrie si am primit acum, pe 15 noiembrie, pentru prima data banii. Pentru septembrie si octombrie. Bafta cu analizele de urocultura.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Ana lui Shori a implinit azi 6 luni; sa ne traiasca!
Si Erik-Obraznicariciul, ieri, din cate observ 
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ama_kaly spune:
Jucaria noastra preferata este www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1745" target="_blank">asta, apoi in randul preferintelor mai intra si www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3054" target="_blank">asta, www.jucarii-online.com/jucarii-pentru-bebelusi-jucarii/jucarie-clovn-nukolino-446/" target="_blank">asta, www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1486" target="_blank">asta a fost pe vremea cand era mai..bebelus
.Pisica portocalie din imagine e iarasi in topul preferintelor si o orga luata din Cora tare faina care-si face treaba bine.Restul sunt , dupa cum v-am zis, pungile, sticlele, telefoanele si telecomenzile.
Aa..si o jucarie de carucior de la bebe confort care e tare utila in plimbarile pe afara, de aia vreau sa ii mai iau una tot pt carut..nu am gasit poze insa si nici nu am cu ea..In rest..are plusuri o gramada, unele cantacioase altele nu, zanganitori, inele gingivale, plastice cantacioase si luminoase..din categoria asta a avut un tren care canta si lumina indragit mult timp dar acum s-a stricat ca l-a aruncat din scaunul pt servit masa
.Cu restul s-a jucat o zi doua trei si gata, nu mai place.Cele cu care s-a jucat ceva mai mult sunt mentionate mai sus.Acum nu stiu ce sa-i mai iau sa-l tin ocupat.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Diana79 spune:
Eu va recomand jucaria lui nicole, cea care arata ca un remergator dar face doar 3 pasi atat. Este super misto. Acum sper sa se gaseasca si acolo. Merita totzi banii. Este INTELLITAINER DE LA FISHER PRICE.
o sa pun poza sa vedetzi iar.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
ama_kaly spune:
Aaa..si azi i-am luat niste cheiute de la fisher price care si canta, am dat 43 Ron pe ele si Sebastian nici nu s-a sinchisit sa le arunce o privire!
Diana nu am vazut pe aici!![]()
Ana
LA MULTI ANI papusa dulce, sa ne traiesti si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!
Erik
LA MULTI ANI si tie pui scump, sa cresti mare si voinic!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ILDI25 spune:
quote:
Sara sa imbogatit cu una bucata dintisor!!!
Ce sentiment coplesitor!!!!!
Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006
FELICITARI!!!

ama_kaly spune:
FELICITARI Sara pentru primul dinte si la mai multi!!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
LYLY809 spune:
Ca sa vedeti cat de diferiti sunt bebelusii, chiar daca sunt tot cirese![]()
Ama, prima jucarie mentionata de tine se afla si in posesia lui Alexandru, dar nu i-a acordat atentie NICIODATA. Insa un banal vulpoi mic si galben a fost taaare interesant. Pe orga de la Cora am pus si eu okii, mai ales ca se prefigureaza un muzician in familie
. Nu m-as mira; mama si doi frati au cantat la vioara si pian
Asta seara faceam ordine intr-un dulap, si ce credeti, dau peste o pereche de jeansi achizitionata exact inainte de a incepe odiseea. Numarul 28. M-a apucat disperarea, acum nu-mi vin nici numarul 32...

De ieri tin regim. Fara paine, fara dulciuri. Dupaora 6, muuulta apa si mere la kilogram. Deja ma doare stomacul de atatea mere![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006