Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ia uitati cum se scartzaie fi-miu la o jucarie atarnata la patut :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20061126&ctime=070410

de azi am dat armata jos din pod : in timpul zilei va dormi tot la el in patut si nu in carucior. Fapt pt care a eusit sa adoarma la el in patut dupa vreo 40 minute, ba cu plansete, ba cu oftaturi...m-am dus din cand in cand la el sa-l mangai si sa-i mai dau drumul la carusel sa-l asculte.

Steluta buna idee cu vasul ala cu aburi. Cand ma intorc o sa-i caut si eu lui Alex. Eu piureul il fac la blender.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

legat de brad, anul asta sigur fac ! acasa in Ro la ai mei abia astept ! am si cumparat niste prostioare de impodobit bradul, desi am o gramada si la ai mei, pt ca acolo se facea bradul in fiecare an, doar de 2 ori nu s-a facut, adica de cand am venit noi aici.

Aaaa, si i-am cumparat deja si un costumas intreg ca un body rosu-rosu din polar cu un om de zapada pe piept si o bentitza cu coerne rosii de ren.

Lacri mi-a mai venit o idee, desi stiu ca esti fff ocupata ( e usor sa ai idei pe spinarea altora, asa ca iarta-ma ) : dupa Craciun poate facem un album "Primul meu Craciun" sau ceva asemanator cu bebelusii sub brad, sau pe langa. Ce ziceti ?...Lacri eu cred ca ar trebui sa te platim part-time pt ce faci pt noi.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

la multi ani Nicole!
Felicitari Sara pt dintisor.
felicitari Sofiei pt tata...
Sper sa nu fi uitat pe cineva.

CamiM-eu ii dau carnita de la borcan.Acu nu stiu daca e organica sau nu dar oricum cred ca sunt mai atenti producatorii cu produsele pt bb-ei.
Miki -asa cum zicea si Cami-avocado e fruct(creste in pom).
Nu stiu cum de nu m-am gindit pina acum sa-i dau avocado , mai ales ca eu am tot timpul in frigider ca-mi place la nebunie...
I-am facut ieri brocolii, dar se strimba asa de urit si inca isi scutura tot corpul...asa ca am decis sa nu-i mai dau, dar el tot deschidea gurita ,pina la urma i-am dat carnita de vitel cu legume.

neda s Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Facem, brad cum sa nu? Oricum eu il am si pe Vladut dar eu nu concep craciun fara brad...

Miti, buna ideea cu albumul! Daca lui Lyly ii e greu sa se mai ocupe de inca unul ma ofer eu.

Mihaela, , au crescut puiutii nostri! La noi asa e Graco quatro tour cu husa de picioare. E chiar fain, doar ca e un pic cam mare, dar compenseaza manevrabilitatea.

Steluta, multumim, succes la analize!

Va pup si va multumesc de aprecieri. Va las ca ne-au venit musafirii!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am vazut-o si eu pe bebelusha Timeea! Ce minge super are. Si cum sta ea in funduletz! Diana nu mai cobori fundu' la patutz? Mi se pare ca daca sta in fundulet ar putea sa si sara peste margine. Eu am coborat patutu si tare suparata e Petra ca nu mai vede nimic prin camera...dar asta e .
Pup copilasii scumpi !

geliza unde ai prins atata zapada ? Foarte frumoase pozele!

Cat despre brad...sigur facem si noi. Si o pun pe Petra langa brad sa vada beculetele instalatia, ii pun colinde...de cadouri nu stiu...cand mai creste fata .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

La multi ani, Nikolett!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ce fac ciresele la sfarsit de WE?
Iata ce am facut noi azi, par example: 2 plimbarele, una cu tata, una cu mama.
Am schimbat meniul de la masa 2 si 3, adica la masa 2 i-am dat piure para pergamuta cu banana( ieri a sesizat husband ca-i place banana la nebunie, i-a dat nitica sa molfaie si tipa intr-una cand nu mai avea...) cu linguritza, evident, cam 40g, si cand s-a plicitsit i-am pus restul in lapte pe care l-a hapait tot; la masa 3 am facut piureul de legume reteta Danei, dar n-a mai avut chef sa manance cu lingurita, asa ca l-am facut iar supa-crema, destul de groasa, si a baut vreo 100 ml.

Miti, foarte haios ... metrajul, doar ca scurtutz Nu ma deranjeaza sa ma ocup de albumul "sub bradutz" dar cred ca voi salva pozele intr-un album pe contul comun, asa trebuia sa fac si cu restul, ca sa aiba acces toate mamicile la el, ai sa poata interveni si DianaR( multumesc ca te-ai oferit) sau alta mamica atunci cand eu voi fi mai "aglomerata".

Eu aveam si alta idee, sa organizam un mic concurs despre cea mai haioasa cireasa, cu un vot din partea fiecarei mamici( pentru alta cireasa decat cireasa ei personala) si dadeam si un premiu frumos-frumos. Bineinteles ca se participa cu o poza in care cireasa era surprinsa intr-o ipostaza foarte haioasa...

Cum vreti si voi, daca va place ideea trecem la organizare, dar va spun de la inceput ca nu vreau sa existe suparari sau alte minuni; o poza trimisa pana la data de... , un vot pentru o singura cireasa, alta decat cea din posesie, si inainte de Craciun, premiul.
Daca aveti cea mai mica temere ca vor exista frustrari sau suparari pentru restul cireshimii, renuntam.

Shori, ma bucur ca-ti place razaciosul meu, asa stand lucrurile inseamna ca ne inscrii pe lista de pretendenti ai Anei, nu? Si matale de ce nu intri cu Ana in Club????

Virgi, ce nasol ca sunt scumpe legumele la voi si trebuie sa-i dai Bombonicii doar de la borcanele. Mie-mi place ploaia si cand ploua il scot pe pui afara in marsupiu, chiar daca abia mai rezista coloana subsemnatei.

CamiM, multumim ca ne-ai scris modalitatea de preparare a fructului numit avocado, saptamana asta ii prepar si eu lui Alexandru.

Nu concep Craciunul asta fara bradut natural in casa, podoabe de pus in brad am muuulte, in fiecare an obisnuiesc sa cumpar... Ce jucarii o sa pun sub brad? Habar n-am, trag cu ochiul la ce scrieti voi despre asta

Cand e sf. Andrei?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ce subiect frumos de discutie: Craciunul si cadourile! Chiar asa, ce jucarii mai posedati dupa care se dau bebelusii in vant? Noi oricat de scumpa ar fi jucaria, preferam sticlele, telecomenzile, pungile si telefoanele mobile! Asa ca zau ca nu stiu ce sa ii iau..jucarii ii iau aproape zilnic De Mos Nicolae primeste scaun de masina, dar de Mos Craciun habar n-am!Carmina, ce faci? Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Am o idee, hai sa scriem fiecare care sunt jucariile preferat ale picilor nostri, eventual cu linkuri sau poze si astfel ne inspiram pt cadoul de Craciun!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Legat de subiect, are cineva leul de carucior de la chicco? Are efect asupra bebelusului ca vreau si eu sa-l cumpar.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput