Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
virgi spune:
Si daca toti sunteti la cap. jucarii ce intentionati sa le puneti sub bradut cireselor?
26octombrie spune:
uff, virgi, atinsesi un subiect pe care si eu voiam sa il deschid.. bradul. faceti brad? io inca nu stiu ce sa fac, la noi e cam plina casa, brad imi mai lipseste. daca as avea certitudinea ca pentru copil conteaza as face un efort si as monta un bradutz. daca nu conteaza prea tare parca as zice pas..
voi ce parere aveti?! de la anul stiu, brad scrie pe noi la fiecare craciun.
cat despre cadouri... la fiica-mea e craciun saptamanal, daca nu si mai des. cred ca anul asta va primi de craciun aparatul de facut legume si orez la aburi, m-a imbolnavit steluta...
asa, mi-ar placea mingea aia de la vtech, dar am gasit-o si eu si e 136 ron. cam mult, mai ales ca avem la jucarii...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
virgi spune:
Da, eu o sa fac brad ( artificial), ca natural nu gasesc de cumparat. In primul rand pentru mine(noi) este singurul lucru care
ma face sa simt ca intr-adevar este Craciunul. In al doilea rand este primul Craciun in trei si trebuie sa ne facem mici surprize speciale
.
Ai dreptate, ca de 6 luni tot cumparam jucarii..si uneori am sentimentul ca nu mai am loc in casa de ele, dar eu zic ca inca 2 sa faca surpriza de Craciun, incap ele pe undeva.
Am studiat un pic piata si se pare ca tot chicco si vtech raman de baza. Dar nu stiu ce sa-i iau???
ralucis spune:
salut! noi ne-am trezit azi la 8, am mancat 5 minute tzitzi, dupa care ne-am culcat iar, pana la 12, asa incat am ratat mersul la impartasit. de vreo doua zile manca fata mea tare bine, si nu se mai scoala deloc noaptea, doarme cam 10 ore legate.
luana, te-am ascultat si am lasat-o sa pape cata supa crema de dovleac a vrut si a ras 200 deml, nu cred ca am facut bine ca i-am dat atat, dar bine ca m-am oprit, totusi, ca ar mai fi mancat! ce zici? a, si noi facem sigur brad, numai ideea ca e primul craciun al ilincai si ma entziasmez! eu deja i-am luat cadou pt mos nicolae![]()
ieri a mancat si vreo 10 lingurite de suc de mere, o sa-i mai dau si azi, m-ar fi tentat sa-i dau avocado, ca-l am in frigider, dar cred ca e prea mult nou in asa putin timp.
mikiion spune:
quote:
Originally posted by virgi
Am uitat sa te intreb daca i-ai dat de la Gerber? Astea sunt made in USA...iar aici sunt foarte scumpe. Chiar sunt curioasa cat costa la voi?
0.65 cad.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
Diana m-am uitat la pozele cu Timeea.Ce fetita mare are mama!!!
Si am avut revelatia ca ai acelasi carucior ca al meu. Dar un model mai bun. Ca al meu nu are husa.
Iar mingea. ...Marc are o mama desteapta. Si tine jucariile de 6 luni in cutie. Si am uitat de mingea aceea. Ma duc sa o scot.
CAMivrei sa spui ca avocado e ca bananele? Nu trebuie copt? Eu credeam ca da. Si nu m-am atins niciodata de el ca nu stiam sa-l fac. Oricum am fost socata acum vreo 2 ani cand niste colege mexicane mi-au explicat ca nu e fruct ci leguma. Ce ignoranta sunt...
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Diana79 spune:
Felicitari Sara pt primul dintisor.
CamiM felicitari Sofiei pt tata...ce bine trebuie sa fie si cred ca tati e topit dupa ea.
Stelutza tortul era Tiramusu...bun dar nu extraordinar.
Noi sub brad nu stiu ce vom pune dar cu sigurantza vom face la bunici acasa si natural![]()
Pupici tuturor...A luana asa este 0.65 Cad costa Gerber.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
geliza spune:
jucarii VTECH am vazut la Metro...si mingea aceea costa 1 milion o suta si ceva....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
CamiM spune:
salut livada
Multumim fetelor pentru felicitari!!!!!!! Da, taticu e topit dupa papusica lui daca e posibil sa fie mai mult decat era deja![]()
Prima data a zis "mama" asadar, conform superstitiei, urmatorul bebe va fi tot fetita..
Ar fi dragut sa avem si un baietel asa pereche, si inca o fetita ca sunt asa simpatice, pana la urma ce sex o vrea sa aiba numai sanatos/oasa sa fie!!
Virgi preturile la gerber sunt cam asa:
1st food (2 pack)- $0.95 / daca e organic e $ 1.39
2nd food (2 pack) - $1.15 / organic $1,49
2nd food la borcan $ 0.55
3rd food la borcanel $ 0.69
De multe ori sunt in oferte cu pret redus insa.
Cele din poza ta erau de la Earth's best si mie imi plac acelea insa nu le gasesc intotdeauna.Cerealele lor sunt super.
Personal mai mult decat cele de la gerber imi plac produsele de la beech nut, merele si perele de pilda sunt mai dulci asa si mai pe gustul mariei sale ..Sofia.
Miki da avocado e ca banana, se face asa crud, si nu, nu esti ignoranta, contrar a ceea ce se crede de obicei avocado este fruct si nu leguma, ca si rosia de altfel.
Si ca vine vorba de sarbatori noi facem brad week-endul asta. De plastic si o sa cumpar un aranjament de brad prospat pentru miros; abia astept.
Am inceput si eu sa ma uit dupa cadouri de mosi. De mos nicolae i-am luat deja Sofiei niste carti noi cu povesti, ca de cele de pana acum m-am plictisit...
si urmeaza si ceva jucarii.
Cami &
Sofia
poze Sofia