Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
virgi spune:
Am uitat sa te intreb daca i-ai dat de la Gerber? Astea sunt made in USA...iar aici sunt foarte scumpe. Chiar sunt curioasa cat costa la voi?
marrycalu spune:
26octombrie,dau dublu clic,nu merge,nu se incarca,nu-mi da voie sa adaug fotografi,sigur are ceva.
Diana,nu merge in nici un fel,multumesc oricum.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
Steluta spune:
Felicitari Sarei pentru primul dintisor!!! La cat mai multi!! ![]()
LA MULTI ANI, NIKOLETT!!!

DianaR, tare frumoase pozele voastre!! Multumim si pentru tip-ul legat de minge. O sa-l rog pe sot sa dea o tura prin Selgros poate vom gasi si noi...
Luana, merci ca ai amintit de Romania Muzical. Mi-am setat si eu radioul pe acest post.
Ella, felicitari pentru Ana rostogolici!! 
Cami, felicitari pentru primul TATA!! Sa ne gandim ca va urma acum un baiat, dupa Sofia???
Vivighe, vacanta placuta!! Sa ne povestesti impresiile despre Viena!!
Diana79, ne-ai innebunit cu tortul!! Am vrut sa iau si eu niste piscoturi de sampanie, dar am amanat. Altfel ma apucam acum de bucatareala!!
Noi suntem bine.... Maine sau poimaine vom merge iar la dr. Marcu, sa repetam urocultura si sa discutam despre diversificare. Fetelor, voi fierbeti legumele pentru piure in oala sub presiune?? Ma bate gandul sa cumpar un vas cu aburi pentru gatit, ca acesta http://www.domo.ro/produs.php?id=P:1070
Oare merita?? Am vazut ca Bogdana intreba la "Parintii intreaba..." despre blendere?? Voi cu ce faceti piureul?? Eu m-am gandit sa fac un test cu blenderul de la robotul de bucatarie, sa vad de ce e in stare...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
26octombrie spune:
angelica, bravo, bravo, bravo!!!! la mai multi si sanatosi!! pupam splendoarea dintoasa!
steluta, cu mare placere (pentru radio). in selgros mai ca m-as duce si eu dupa minge, da mi-e greu sa ajung fara masina, asa ca incerc intai in cora.
ne spune cineva si cat costa (hai, ca i-am facut reclama, io am vazut-o prima, nu mi-or da astia un discount pentru vanzari...)
dada, ia-ti aparatul de fiert la abur, e atat de fain ca mi-e ca il iau si eu, sarumana mult (de mult cautam, da nu gasisem inca ceva sa-mi placa)nici nu mi se pare scump. nu-mi dau seama cum e cu consumul, aici sunt cam tuta.
iertare ca nu scriu mai mult, mai aveam raspunsuri, da sunt cuca de somn si ma intorc la nani cat doarme hora
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by angelica_gSara sa imbogatit cu una bucata dintisor!!!
Ce sentiment coplesitor!!!!!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Felicitari pt dintzoc!

Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Steluta spune:
Fetelor, voi ati primit banii pe CIC, alocatia bebeilor??? Mie imi veneau in jur de 17 ale lunii, dar luna asta nimic, nimic... Ce ar trebui sa fac??? Unde sa sun??? 
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salutare cirese!! O duminica frumoasa!!
Intru asa cateva minutele sa nu pierd sirul: mai intai sa ma laud Sofia a zis azi tata.. si eu ii ziceam si ea repeta dupa mine de cateva ori pana s-a plictisit si a inceput sa se uite dupa jucarii.
De "Curca day" (cum i-a zis o fata de la alt subiect)a fost fain am avut invitati la masa niste colegi de-ai sotului si a iesit bine, nu s-au suparat ca nu am facut curcan - poate si datorita faptului ca nu sunt americani nascuti aici.
Dar ca sa ma revansez de Craciun pe langa sarmalute fac si ceva nou -tipic american.. ham, sper sa apuc sa ma documentez ce si cum se face.
Avocado nu am cumparat la borcanele ca se face super usor: se ia un avocado se taie in doua se scoate miezul cu o lingura si se pune in procesor, la nevoie si poate pasa si cu furculita dat fiind ca e asa moale si cremos ca banana, se poate adauga putina apa( Sofia il papa asa fara nimic) si gata.E foarte bun si foarte bogat in:( datele sunt pentru un avocado de marime medie)
Vitamina A - 1230 IU
Vitamina C - 15.9 mg
Vitamina B1 (thiamine) - .2 mg
Vitamina B2 (riboflavin) - .25 mg
Niacin - 3.9 mg
Acid folic - 124.6 mg
Pantothenic Acid - 1.95 mg
Vitamina B6 - .56 mg
si minerale:
Potasiu - 1204 mg
Fosfor- 82.4 mg
Magnesiu - 78.4 mg
Calciu - 22 mg
Sodiu - 20 mg
Fier - 2 mg
Este d asemenea foarte bogat in fibre.
e
Singurul lui "pacat" ar fi ca are foarte multe calorii dar cum ciresele noastre nu au stres cu silueta( cel putin deocamdata) nu ne facem probleme.
Merge bine si combinat cu : mar, para. piersici, banane sau iaurt.
Cami &Sofia
poze Sofia
Felicitari pt primul "tata"!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
26octombrie spune:
cami, dadada, felicitari pentru primul tata!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI ANA PT CELE 6 LUNITE SI ALEXANDRU PT CELE 5 LUNITZE!
LA MULTI ANI NIKOLLET!
Lacra pe buna dreptate seful Hlizitilor!
Vivighe distractie placuta si drum bun!
Ella pupam Ana rostogolicioasa!
Dianele frumoase poze!Tortul.....

Bulinutzo unde te ascunsesi????
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by angelica_gSara sa imbogatit cu una bucata dintisor!!!
Ce sentiment coplesitor!!!!!Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Sara-Maria 9 mai 2006
Super

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Sara-Maria 9 mai 2006