Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Vivighe eu imi fac un car de nervi pe chestia cu bona. Am stresat toate cunostinele apropiate si indepartate, ca parca nu-mi vine sa bag pe oricine in casa. Eu vreau sa ma intorc la munca pe 1 ianuarie (nu ma streseaza nimeni, dar innebunesc acasa). Am gasit in plimbarile noastre prin cartier o babuta, care la prima vedere nu aude prea bine, si la a doua vedere nici prea sprintena nu e. Nici chiar atat de disperata nu sunt. Deocamdata am inceput sa-l stresez pe sotul meu, ca el pana acum a fost pasiv in aceasta privinta, si-mi baga cate o fraza de genul "sunt sigur ca vei face alegerea potrivita".
Azi am inceput si noi cu carnita, dar am fiert-o pana nu mai avea niciun gust, si Stefanita n-a fost prea incantat, dar a papat tot ce i-am dat. Eu as cam vrea sa-i scot o masa de lapte, sa-l las doar cu doua, dar cred ca va mai dura.
Legat de dormit, doarme cu noi noaptea (noi pe post de obstacole la marginea patului, dar ziua am inceput un pic de "educatie" si-l pun sa doarma la el in patut. Doar lunea imi urla "putin" pana uita de "fumurile" intretinute de tati in week-end.
De doua zile ne-am "diversificat" si noi vocabularul, pe langa hiturile "ghii" si "ngheee", spunem si da, ba-ba-baaa, a-ma, aide etc.
Legat de circumferinta craniului, la ultima masuratoare aveam vreo 45cm (suntem mai caposi )

Noapte buna !

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lacra,nici nu stii cat te admir pentru cantat si pentru chitara. eu cu chitara n-am avut nici un spor, doar ce mi-am taiat buricele degetelor, iar de cantat... primul meu prieten mi-a marturisit, la un moment dat, ascultandu-ma cantand, ca e minunat si cant... ca un picior de scaun...
am retinut comparatia si m-am abtinut de-atunci incolo!
diana, car'vas'zica va luarati si voi premergator, ha (alma)?!
mda, inseamna ca am zis bine, cine vrea jucarii meseriase sa caute vtech! by the way, de unde ai luat-o?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Sara sa imbogatit cu una bucata dintisor!!!

Ce sentiment coplesitor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, asa minunat canti? Mingea i-a luat-o nasica (una din ele de fapt) de botez e din Selgros. Uite-o aici pe Alma in ipostaza de renul mosului acum 2 ani cand Vladut era de varsta lui Timeea (de fapt cu o luna mai mare...)

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Oooo, felicitari! A fost greu?

Mergi la inceput

Ei, asta am mai vrut sa spun, Marry, am patit-o si eu, la pozele lui Lyly, da stop si refresh si poate merge (la mine a mers).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Felicitari pentru dintzisor....

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Intru si io pe fuga mare sa urez "La multe lunitze" lui Andrei, Octavian si Erik. Sa cresreti mari si sanatosi!

Angelica, felicitari ptr dintzisor!!!

DianaR, faina rau Timeea. Felicitari ptr statul in poponeatza!

Lacramioara cred ca tu ai cel mai razacios copil din lume. Este scump foc si cand vad ca rade in toate pozele imi vine sa-l mananc.

Gicutza si mie mi-ar fi tare drag sa ne mai vedem. Imi pare rau ca am ratat intalneala de atunci din IOR dar sper ca mai putem pune la cale ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Era sa uit!
Ama in seara asta am facut pana la urma negresa ca n-am mai rezistat ispitei Asa ca esti raspunzatoare de 1 kg pus la loc

PS buna prajiturica,n-am ce zice ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

La multi ani NIKOLETT2445. Multa sanatate si fericire.

La multi ani printesei Ana. Sa cresti mare si sanatoasa.

Am pus si noi poze. Special pt Ama:

http://new.photos.yahoo.com/necdiana/album/576460762351352932

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput