Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
DianaR spune:
Zilele astea sunt destul de pline cu musafiri si agitatie... Dar tot am bagat un ochi!
Marry, parca spuneai ca nu vezi pozele...adica dai click pe link si nu se intampla nimic? Atunci se poate sa fie popup blockerul, faci asa: tools - popup blocker - popup setings- pui pe medium. Sper sa mearga...
Virgi, ii buna ideea Luanei sa-i amesteci tot progresiv mai mult borcanas cu mancarea ta. Punei si tu mancarea tot in borcanase, poate o pacalesti.![]()
Vivi, fain distractie! Ce bine!
La multi ani Erik si Octavian Radu!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Am uitat sa spun ca de azi stam si noi in 4 labe!
Am pus poze noi, daca doriti sa le vedeti aici
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Diana, pai Timeea se "tine" bine de tot in poponetz
Noi stam semetz pret de cateva secunde apoi ne aplecam muuult in fata...
Am mai pus si eu poz(n)e cu pruncul PE-AICI PE UNDEVA
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
26octombrie spune:
DianaR, n-o mai vazusem de mult pe Timeea, e si mai minunata, daca-mi este permisa aceasta licenta gramatica! si alma, pe alma n-o stiam!!
am vazut un Vtech. si noi avem un soi de pian galben. sunt jos palaria jucariile lor!! aia ce face??
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
Steluta spune:
quote:
Originally posted by gicutza
Pt. cine mai doreste.. pt. cine mai pofteste... Am trimis piesa din Anastasia pe contul comun. E f. potrivita pt. Craciunul care pandeste dupa colt...
Multumim, Gicutza!! L-am luat repede. Sotul imi trage si alte melodii acum de pe net, tot din Anastasia
Apropo, parca tu spuneai ca ai inceput propria-ti afacere... Este vorba despre acest magazin online bebelin-o??? Mult succes!! Vad ca se considera reclama, asa ca l-am separat...

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
marrycalu spune:
ildi25 inca nu bb2,mai tarziu,nustiu inca cum sa fac un album,ca nici pozele nu mi le pot vedea,nici al altcuiva decand sa schimbat,o sa pun poze cand voi putea.
Virgi multumim
Diana,dau clic pe link-ul de poze,imi arata albumele si cand dau clic pe un album atunci nu vad nimic,mi-arata ca tot se incarca,dar nu se mai incarca,poate am facut eu ceva,nustiu,nici un nou album nustiu sa fac
,nu vad ca mi-ai scris tu acolo,adica nu vad sa scrie la mine asa ceva,multumesc oricum
Marilena si Robert(2 mai 2006)
marrycalu spune:
Diana,cand dau clic pe album,imi scrie asta Drag photos into this tray and choose a task above.
sti ce inseamna?
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by marrycalu
Diana,dau clic pe link-ul de poze,imi arata albumele si cand dau clic pe un album atunci nu vad nimic,mi-arata ca tot se incarca,dar nu se mai incarca,poate am facut eu ceva,nustiu,nici un nou album nustiu sa fac,nu vad ca mi-ai scris tu acolo,adica nu vad sa scrie la mine asa ceva,multumesc oricum
trebuie sa dai dublu click pentru a vedea pozele.
iar pentru a incarca in albumul tau drag and drop inseamna sa deschizi fisierul cu pozele pe care vrei sa le incarci, le selectezi pe toate (cu ctrl+A) si le "tarasti" deasupra albumului, unde le dai drumul. asta ar fi, apoi apesi upload si gata
pupici
Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
LYLY809 spune:
Si un ultim mesaj inainte de dulcele somnic alaturi de puiul meu
Gicutza, mesajul tau m-a aruncat si pe mine in borcanul cu melancolie, da' nu-mi place acolo
Ca p-orma sufar dupa vremuri de mult apuse... Viata mea de acum inseamna un lung sir de termene si asteptari, lipsa de odihna si...si...nu mai conteaza. Singura bucurie este copilul; dar, stau si ma intreb, cum ar fi fost daca el nu exista? Raspuns: NASOOOOL!!!
Magghy, ai avut dreptate cu scutecele Libero, sunt foarte bune
daca alegi marimea potrivita, of course![]()
CamiM, reiau si eu intrebarea Dianei, cum prepari avocado?
Luana, cat despre muzica, puiul meu o asculta maaare parte a zilei, daca nu-i pun CD sau radio ii cant eu... mama a fost educatoare si stiu de la ea o multime de cantece pentru copii, asa ca, vrea nu vrea, asculta Alexandru ce-i canta maicasa. Intr-o zi m-am hazardat si cu chitara, dar n-a fost pe placul Mariei Sale, cand a-nceput sa urle, am impachetat-o in regim de urgenta in cutia ei si am revenit la "nani -na, dormi frumos papusha mea"
Vivi, petrecere minunata, drum bun!
nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i scriu. noapte buna ciresici.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Lyly,
ne tinem bine in fundulet dar Timeea e si mai mare cu aproape 3 saptamani... Las ca vine si vremea voastra! Alec chiar ca-i razacescu, rade in toate pozele, doar insomn nu rade! Fascinati is pruncii astia de oglinzi...
Luana, multumesc,
Alma e catelusa noastra care a stat la ai mei mai bine de 2 ani (de cand s-a nascut Vladut) si abia de vreo luna am luat-o inapoi, parintii mei tot n-au vrut sa ne-o dea, acum n-au avut ce face, zona lor e un adevarat santier si nu mai aveau unde s-o plimbe. Timeea o studiaza fascinata, iar Vladut o calareste (la propiu si la figurat) la greu, saraca...
Mingea aia ii preferata lui Timeea, are un motoras care ii tot schimba centrul de greutate si pleaca la plimbare, canta si are butoane cu animalute care cand le apesi incep sa faca pe limba lor... Timeea sta si jumate de ora in fundulet si se joaca cu ea, mai cade pe perna in spate se ridica, iar se joaca... Super...
Marry, ar trebui cand iti apare mesajul ala ca in scurt timp sa apara si pozele, ai rabdare ca le incarca. Incearca si cu alt browser, ex opera nu se impaca cu yahoo.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)