Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 29
adela2006 spune:
oana bucur sa nu te obosesti prea mult stai cuminte sa nu ne faci vreo surpriza 
haricleea 

nu mai fi suparata si mai ales nu mai plange ; mai ai asa putin si nu vei mai fi singura ci cu bebe
; cat despre neamuri si vizite
dar nu prea stiu ca sa-ti spun zile ca nu esti acasa
m-am apucat sa-mi fac temele ptr nastere ar fi cazul si m-am apucat de citit povestile de la nasteri ; messa vezi ca e si una despre cezariana ( povestea alexiei ; dar din pacate nu spune ca ma intereseaza pe mine - cum e cu anestezia dupa ce te aduce in salon )
sunt frumoase si emotionante daca aveti timp si chef puteti sa le cititi
ma duc sa fac mancarea 
marinar spune:
am fost si eu la cumparaturi si am mai luat cate ceva. voi ati luat sapunel/samponel pt bebe? de care?
Aelita superbe rochitza si caciulita. mai calendarul ala pus de tine e valabil la un CM de 28 de zile, cu ovulatia in Z 14. dar ce te faci cand nu a fost asa... de ex la mine, daca introduc data UM, imi arata ca sunt in 35 de saptamani. paio nu e asa, eu am ovulat fff tarziu.
aaaaaaaaaaa, un banc
Superman zboara deasupra unui oras... o vede pe Wonder Woman, dezbracata si intinsa pe spate... - Aici e de mine ! se gandeste el. Coboara in viteza, isi face treaba si zboara mai departe...Wonder Woman se ridica in capul oaselor, mirata... - Ce-a fost asta ? - Nu stiu, raspunde Omul Invizibil, dar ma ustura curul ceva de groaza...
Marina
32+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
oana_bucur spune:
Aelita meriti, cu siguranta, un premiu de indemanare.
Adela eu nu ma grabesc spre nastere...recunosc ca nu sunt frichinita si nu am curiozitati despre momentul respectiv...va fi cum va fi...inca habar n-am cum o sa nasc.
Insa ma simt foarte bine cand lucrurile sunt pe pozitii astfel cat sa-mi fie absolut la indemana si sa se evite alergarile si cumparaturile pripite.
Marinar eu am cumparat cosmetice ptr bebe (sampon, gel de dus, lapte de corp, crema iritatii bebe) de la sanosan, nivea si bubchen...insa parca acum as fi inclinat sa le iau pe toate de ;a bubchen...dar nu-i nimic ...cu ocazia asta am sa vad ce agreeaza mai bine bebele si in functie de asta ma voi profila pe viitor.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
oana_bucur spune:
Carcarel...numai bine...miercuri (29 nov) poti veni si tu la ora 16.00 la Maternitate in Sala Raportului de Garda (te ghideaza portarul). Nu cred sa fie o problema cu inscrierea prealabila...dar daca vrei sa fii sigura poti suna la Ginemedica la nr de tel 0268 475 277 si sa rogi secretara sa te treaca pe lista inscriselor ptr cursul de mamici care incepe de miercuri.
Poate ne si intalnim acolo la intrarea in maternitate.
Cat despre ecograf mai performant....nu-ti pot spune cu siguranta (eu merg la cabinetul privat al doctorelului meu unde nu are cine stie ce performant ecograf), iar ecografia morfologica mai serioasa am facut-o la 20 sapt la bucuresti la doctorul Iosup. Banuiesc, insa ca la Hyperdia sau Clinica de Diagnostic Rapid de pe Livada Vulturului se gasesc si ecografe performante...depinde ce doctor te intereseaza.
Uite am sa incer sa fac rost de nr de tel de la aceste 2 clinici ca sa suni si sa afli tot ce te intereseaza.
Ca sa nu mancam spatiu inutil aici imi poti scrie pe PM.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
livia72 spune:
Buna,
Hai ca de cand va citesc m-a luat si pe mine frica: daca nu mai stiu sa nasc?
. Eu sper totusi sa nasc aproape de termen, adica spre sfarsitul lui ianuarie, si incerc sa nu ma gandesc prea intens la ce o sa fie. Din experienta practica cu Alex, nimic din ce gandim acum nu o sa fie fix asa.
La chestia cu asistatul sotului, nu l-as pune pe al meu sa asiste de frica sa nu i se faca rau(nu prea suporta sa vada sange), dar la Alex a stat cu mine soacra mea (si sa stiti ca a fost bine, m-a calmat)iar imediat dupa nastere doctorul i-a dat voie sa faca poza lui bebe. In rest a stat tot timpul pe hol, si s-a plans dupa aia ca a fost rupt de oboseala
.
Livia
oana_bucur spune:
Gata... Carcarel...uite nr de tel:
Pentru Clinica de Diagnostic Rapid de pe Livada Vulturului (e in cartierul Steagu sau Astra(denumirea noua)) nr de tel este 0268 311 890.
Si pentru clinica Hiperdia (nu stiu strada) nr de tel este 0268 330 170.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
ylilimic spune:
adela, aelita - sunt perfect constienta cum se face calculul saptamanilor, dar de ce sunteti rautacioase si spulberati sperantele mele?!
Trageam si eu nadejde, plus ca am cerclaj, bb e cam prea jos si la ultimul control mi-a spus ca nu ma vede nascand la termen
!
Mai nou am facut o buleala si nu ma lasa sa imi modific semnatura
!
Am 34 sapt!!! Are you happy now?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
iriss27 -
sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
Eu mereu am tinut calculul sapt dupa link-ul DC: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Am avut ceva de citit de azi dimineata.
Acum sa vad ce-am mai retinut din ce am citit...![]()
Ylilimic,apreciem intentia ta...esti o dulcica!
Aelita,mare dreptate ai cu asistatul barbatului la nastere.Ma gindesc ca aici s-a inceput din anii 80 si atunci participau cam 5% din tati,iar acum sunt in proportie de 99% toti de fata.Oricum,zic eu ca si in Ro se indreapta lucrurile in directia asta si cu timpul se vor schimba lucrurile.
Cu rochita si caciulita ma omori,de-a dreptul.Esti criminala fato ce iese din manuta ta.Astea sunt superbe...mor dupa ele.
Hariclea,fii mama mai barbata si expediaza-i pe socri...important e sa te simti tu bine.Nu-i mai menaja atat ca tu trebuiesti menajata in perioada asta.
Catalina,cum naiba sa faci pipi in eprubeta?Aia-s nebuni acolo?
Aici am un paharel sterilizat din plastic si e mult mai simplu.Doamne cred ca m-as enerva de fiecare data la analiza urinei.
Adela,naspa faza cu prietena...si eu trebuia sa primesc un balansoar imprumut,cica...dar am renuntat la idee ca cine stie cu ce ma trezesc si raman fara.
Liudo,mama nu stiu cind ai tu de gind sa nasti,dar eu pina la anul n-o fac.Deci daca te grabesti poti sa nasti linistita ca ascult sfaturile tale cu placere.![]()
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+