Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
Liuda spune:
neata fetelor!
Daconst fata tu intri in luna a 9? mama nu mai ai mult si scapi, speri ca nasti prima (adica inaintea mea) sa-mi povestesti imprestiile tale!
mama cum se apropie - dar de ar veni vremea mai repede sa scap de burta!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 32 sapt si 1 zi
ylilimic spune:
aelita - trag si eu speranta ca sunt in mai putine sapt, judecand dupa data cand mi-am pus-o
. Dr a zis ca am dreptate ca nu poti ramane insarcinata incepand cu prima zi a ultimei menstruatii: 12 apr. Ramane de vazut cand nasc, dar daca vine dupa dr eu de revelion sunt cu cracii in sus si cu ochii iesiti ca la melc dupa dr! Cine stie daca vine sau nu? Pana sapt viitoare cand merg sa vb cu el stau ca pe ghimpi!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
carcarel spune:
[Mi-am luat inima in dinti si m-am inscris si la cursul de mamicutze si m-au sunat ca miercuri e prima intalnire...sper sa faca cursul intensiv ptr burticutze mai mari...]
Buna Oana_bucur! Scuza-ma ca te intreb, unde se fac cursuri de gravide in Brasov? Eu sunt din Bucuresti, sotul meu s-a mutat de o luna aici cu serviciul, si a trebuit sa-l urmez, dar nu cunosc pe nimeni caruia sa-i pot cere informatii. Si daca poti, poate imi spui unde pot face o ecografie mai performanta in Brasov. Multumesc frumos!
28+
adela2006 spune:
ylilimic si la mine UM a fost 12.04 si mi-a zis ca e prea devreme de revel sa nasc ; am intrebat eu daca vine in cazul in care nasc de revel ( dupa a zis ca e mai bine sa facem cezariana )
eu visez aproape in fiecare noapte ca nasc imi place ca nu simt nimic si cum spunea catalina sunt asa slaba dupa ....vise ....
danymamic ai si simptome de infectie urinara ( de ex usturimi la urinat )? eu as zice sa o mai repeti la alt laborator klebsiella rezistenta la antibiotice cam e infectie de spital ai fost internata in ultima vreme ?
eu una nu vreau sa asiste sotul la nastere nici nu ar avea cum sala de travaliu are cam 4-5 paturi ( nu am vazut-o voi merge saptamana asta sau cea viitoare ) pline cu viitoare mamici mai el ar lipsi iar la cezariana nici atat ; sincer nu am auzit de nici un barbat sa lesine in sala de nasteri sunt mult mai rezistenti decat se spune
in rest cand stateam eu mai linistita ca am tot ( patut ; cadita ; hainute ) toate primite de la o prietena care a nascut acum un an tocmai ma anunta " sti nu mi-a venit de 5 zile cred ca sunt gravida " ; am ramas masca ; apoi mi-am dat seama ce a zis ( ea nu mai era ) dar ma gandeam daca e gravida trebuie sa-i dau totul inapoi ACUM ? asa m-am enervat nu de alta dar nu am vrut patutul ei de nici o culoare da ce puteam sa spun ca asa sunt eu proasta si nu spun nimic si m-am trezit cu patutul tarc cand eu voiam de lemn ( da ce sa mai iei altul cand e bun si asta si e gratis nu ? )
asa-mi trebuie ; acum astept sa o sun sa vad daca e sau nu gravida si sa-mi spuna clar ce planuri marete de viitor are sa stiu ce fac ; sa ma pun pe cumparaturi
oricum am de gand sa vorbesc cu sotul sa luam un patut de lemn macar ala sa fie al nostru sa aiba bebe unde dormi
cat am scris ; ma opresc ca ma enervez din nou ( pe mine nu pe prietena mea chiar m-as bucura sa mai faca un bebe )
33+
alexia maria
adela2006 spune:
cristiana ma bucur ca ai un ajutor in mama ta ; eu zic sa o asculti ca stie ea ce spune 

aelita spune:
ylilimic,pai eu sunt sigura ca sotul tau nu ar lesina!! asta zic,ca prea ii crede lumea asa slabi,si cred ca lesina ei din orice,numai noi suntem viteze.
haricleea,ori faci cum zice ylilimic,ori le suni dimineata si le spui ca iti e foarte rau,ca nua i dormit toata noaptea,si ca ai sa iti petreci ziua in pat,in pijamale,si daca insista sa vina,le spui ca iti e tare som,n si vei dormi .
eu asa fac pe bune,cand chiar vreau sa dorm si e cineva care nu pricepe,ii spun clar ca nu deschid la nimeni daca dorm.ca nu am dormit toata noaptea.
haha hai sa iti zic o faza pe care am facut-o odata.nu maiscapam de niste vizite de genul asta,dimineata.si eu invatam noaptea ,si dimineata ma culcam.era ritmul meu,nu ma interesa ca ei nu intelegeau .si veneau,si ma trezeam,si eu capie apoi toata ziua,nu puteam nici sa invat,nici nimic..pierdeam timpul cu vizitele si eu ca o gaina beata .si nu mai deschideam.sunau,ma enervam,si nu deschideam.la nimenic,a nustiam cine mai e,dar deja putea sa fie si mama la usa ca nu ma mai interesa,atat de obosita devenisem.si satula.si aveam o vecina care era informatoarea blocului si le spunea: insistati,ca e acasa,nu a plecat!!! si se puneau nene pe usa!! ei,am vazut eu ca vecina ma face praf,imi venea sa o arunc de la etaj,ce fac? dimineata inchei invatatul,scriu un bilet "sunt la doina " si m-am culcat.NU A MAI SUNAT NIMENI!! citeau si plecau 
maryela,eu oi fi visat de la durerile,arsurile pe care le avusesem,cred ca era o dorinta sa scap mai repede.dar nu am visat momentul nasterii,pt ca eu refuz sa ma gandesc la el,ca sa nu ma panichez.
deci a fost un vis de dorinta,sa nu stiu cum e sa nasti,dar sa il am pe bebe in brate.
ylilimic,stai sa iti zic cu calculul.normal ca nu ramai in prima zi,probabil tu ai avut ovulatia la doyua saptamani de la ciclu.deci de sarcina,ai avea asa cum zici tu.dar calculul asta se tine in functie de ciclu,adica tu ai cum zice medicul,33 parca am zis,si dupa asta ne ghidam,dupa asta avem toate scris acolo.adica nu conteaza cate are sarcina in fapt,conteaz ca tu nu poti depasi 40 +10 zile de la ciclu.toate avem calculul in functie de ciclu,ldar se stie ca nu e varsta reala a fatului,ca se adauga cele doua saptamani,si se calculeaza astfel 40 de sapt.
deci,tu pune acolo 33+,nu 31+,ca te trezesti ca nasti la 38+ ale doctorului si ne sperii ca ai nascut la 36 dupa tine.deci tu ai acum 33+ chiar daca defapt fatul ar fi de 31,nu s epune asta.
hai,baga,ca mai ai nitel si nasti 
ce statea ea,senina,ca mai aaare!!treci aici cu noi la coada!
fetelor,care mai sunteti cu saptamanile trecute gresit? ca e un link de calcul pe saptamani,verificati,va rog,toate,ca ne apropiem de nasteri si sa stim in cate saptamani nasteti fiecare.
35+
aelita spune:
am trimis la mami_ianfeb2007 modelul de salopetica pt baietel. pas cu pas,ca sa il afceti,care vreti.
35+
oana_bucur spune:
Am ramas rau de tot in urma cu cititul...si din capitolul tyrecut si din asta...
Weekendul asta am facut bagajul de spital...asa ca totul este bagat in geanta...mai lipseste pompa de muls care vine saptamana viitoare si mameloanele sterilizate (sterilizatorul vine odata cu pompa si hainutzele).
Ne-am uitat sambata dupa covor in camera bebelui si am gasit unul cu animalutze caricaturizate tare simpatic...cred ca il vom achizitiona...mai astept balansoarul pentru alaptat care vine la jumatatea lui decembrie...iar azi ar trebui sa dau comanda de masa de infasat.
De abia astept sa aranjez camera lui bebe...sper ca in urmatoarele 3 saptamani sa fie gata.
Se mai stie ceva de Flavia si buburuzele ei!?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+