Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 30
Daconst spune:
OanaBucur,la ce balansoar de alaptat te referi?
Eu cosmetice de bb n-am cumparat ca am primit o gramada de mostre,sa ma hotarasc pe o gama.Oricum voi alege intre Penaten sau Bubchen.
Am auzit ca si sanosan sunt foarte bune.
Orice e mai bun decit Jonhson...de astea sa va feriti.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 34+ 
aelita spune:
adela,nu te mai enerva ca e timp de toate! asta e,se mai intampla,sa ramana gravida chiar acum cea care ti-a dat lucrurile.ce sa faci,acum?nu ai pierdut nimic,ai timp sa cumperi ce iti place,daca oricum nu ti-a palcut patutul,atunci e bine.
hainutele le poti folosi si i le poti da cand raman mici ,pt ca oricum va fi in urma ta.e o intampare,nici ea nu e vinovata ,nici tu.
marinar,pai cam dupa ala calculeaza medicii,ca altfel nu au de unde sa stie cand ai ovulat,in schimb ultimul ciclu e sigur pt toata lumea.
e orientativ oricum,ca sa nu depasim termenul de nastere prea mult.
vezi ca erau niste linkuri in care puteai sa bagi si zilele alea de ciclul,la fiecare cat e,28-30..dar nu mai stiu pe unde e.
oricumn,ma gandesc ca la tine,daca ai avut tarziu,ai avut cu vreo satpamana,maxim.
oana bucur,merci!
livia,nu-l mai cocolosi pe sot,si pune-l sa stea acolo.ce atat frica?si daca i se face rau,iese afara si ia o gura de aer,ce mare lucru,tie de cate ori ti s-a facut rau in sarcina asta?
oricum nu vede el sange si mai nimic,te vede pe tine,te tine de mana,te incurajeaza,si sa va dea copilul sters,atunci,sa nu vada sange.tu ai cearsafurile alea pe tine,el de la capul tau nu vede operatiunea .sau sta cu spatele,se uita doar la tine si te incurajeaza si vorbeste cu tine.dar sa stea ACOLO.ca nu te chinui singura.sa vezi tu cum ii trece lui raul la vazut sange una doua!
ylilimc,haha,pai normal era sa vrei sa fii mai mare,nu mai mica,ca asa te sperii caoleu ,nasc si e mic copilul!!ce buleala ai mai facut ?
Auuu,pai acum te facusi cu 34?? nu fu vorba ca ai 33 ale doctorului ??lasa,draga mea,asa stii ca peeeeestee vreo 5 saptamani te pregatesti
dupa linkul ala tie cum iti iese calculul?la cate zile ai tu ovulatia?
daconst,evoluez,ca primul lucrusor pe acre l-am facut era tare naspa :)
acum am prins mana .
asa e cu asistatul tatilor,daca se duc toti din jur,o sa li se para normal,si nu osa mai lesine niciunul,ia sa vezi ce curajosi sunt topti,pai ce ,sa rada vecinul,prietenii,ca doar el nu e in stare?orgoliul lor.dar asa,in Romania inca nu se practica,si ei normal ca nu stiu daca e bine sau nu e bine sa se duca.si ii mai sperie si cate un medic ca lesina ...medicii astia!
35+
ylilimic spune:
In plus, de mult imi caut si eu o mamica cu termen apropiat de al meu pe care sa o tin de mana la spital, si uite ca a rasarit una adela 
, dar e din Timisoara! Ce ma fac? 
Ar mai fi fost dulcetika, ada1976, cu putin noroc sraluca, sau de revelion happy_girl!!! Numai sa vrea si ele sa ma tina de mana ![]()
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
aelita spune:
ylilimic las' ca il punem pe tati sa intre,vrea nu vrea !
nu e pe mana mea,ca il bagam acolo cu forta,sa il vad eu lesinand 
am fost cu prietena mea la nastere,acum cativa ani.si el,la fel,ca lesina.ca nu intra.hai,ma,sa te vad eu lesinat,ca eu te scot de acolo si te reanimez cu doua palme de nu te vezi.si au luat-o pe ea la travaliu,si el statea linistit pe hol,cu noi,si a venit medicul: " tatal sa vina sa il imbracam sa asiste" .si el se uita la mine!! bai,pai eu sunt ta-su ??? ma duc eu cu nevasta-ta sa o tin de mana ca lesini tu ??? i-am dat una in coaste,l-am impins la medic,si de rusine A INTRAT!! Ca ala deja ii intindea halatul.
Nu va spun ce mi-a multumit apoi,si a zis ca nu a fost mare lucru,ca ce usor,ca el creda ca vai si vai ,si ce fericit ca a asistat si a vazut fetita si a tinut-o primul in brate!!
asa,ca fetelor,chemati-ma pe mine sa le dau una sub coaste,cand nu vor sa intre.ca ii fac eu sa intre val vartej.
sa nu vina la mine cu vaicareli ca ii pun si pe ei cu burta la gura sa vada cum e 9 luni 
35+
Salina spune:
Adela- pai profita si tu de situatie si, daca tot nu-ti place patutul, returneaza-i-l acum, nu de alta dar poate mai incolo o sa-i fie jena sa il ia inapoi si ramai cu el pe cap. Oricum, super faza.
Marina- la David am fost fidela Sanosan-ului. Dupa 2 ani am trecut pe Nivea, pe care cred ca-l voi folosi si la bebelina. Orice, numai fara uleiuri. Am uitat sa-ti spun ca ai ales un nume superb pt. fetita ta
.
Aelita - hai c-ai fost tare cu biletul. Bine ai facut. Eu imi scot telefonul din priza cand doarme David sau cand n-am chef, nu raspund. Ma enerevaza la culme atunci cand cine suna lasa telefonul sa sune de nu se mai opreste 
Haricleea- sunt enervanti rau socrii insistenti. Daca nu te simti bine cu ei, inlatura-i si tu cu eleganta. Trebuie sa gasesti o scuza pt faptul ca nu esti acasa. Si nu te mai supara din cauza lor ca nu se merita, fata draga!!! Mai ai putin si vine bebe, apoi o sa puteti pleca la sotul tau si sa vezi ce bine o sa fie!!!!
Messa - mi-am amintit ca ma rugasei ceva. Promit sa-mi caut talentele de narator si sa va spun cum a decurs cezariana mea. Numai ca nu vreau sa starnim iar controverse. Nu sunt nici pro, nici contra...sunt neutra
. Fii pe faza
!
si revin
ALINA
35+
carcarel spune:
Oana bucur, multumesc mult. Esti f. draguta. Ne putem vedea miercuri, la 15:45 in fata magazinului de la intrarea in maternitate daca vrei. Din pacate, nu pot sa-ti trimit pm, imi spune ca nu primesti mesaje private. Cred ca gresesc undeva, dar nu imi dau seama unde.
Multumesc inca o data!
28+
oana_bucur spune:
Daconst nu e special facut pentru alaptat...este un balansoar de lemn pe care oricum mi-l doream in casa ...si acum am gasit si un motiv bun ptr utilitate "urgenta" (alaptatul). ![]()
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+ 
marinar spune:
fetelor merci mult pt raspunsuri
o sa merg si eu prin farmacii sau prin magazinele astea cu articole de bebei si ma mai documentez/miros/etc si o sa ma hotarasc cumva.
Salina merci mult. offf cat ne-am mai stors creierii sa ajungem la numele astea, de fapt am facut compromisuri amandoi.
Marina
32+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe