Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 21
onitza spune:
MULTUMESC MONICA, CECILIA, AIME, FELIS, PAXELA, OTILIA 
Azi-noapte a fost "noapte alba" nu a dormit mai deloc, a racit , tuseste, muci verzi, etc, il doftoricesc acum, e acasa!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
dama spune:
Si noi tot tusitori suntem si abia acum parca incepe sa coaca tusea. Am trecut pe un siropel si ii mai dau si sirop de lamaie cu miere si ulei. Sper sa scapam de raceala asta sau ce-o fi ca innebunesc cand il aud in toiul noptii tusind.
Sanatate multa la toti puiutii bolnaviori.
Dutzi, imi pare rau ca Iustinel nu a scapat fara antibiotice, dar daca trebuie...macar sa se faca bine. Sistemul e aiurea atunci cand mama e ingrijorata ca puiului nu ii e bine, dar totusi pt organism e mai bine sa nu se faca apel imediat la antibiotic...
si sanatate.
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
La Multi Ani, Paulica fara frica, sa fii sanatos,cuminte si sa-ti bucuri parintii!
Mami de David (18.11.04)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Paul! Sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii.
Miha 
mariussimiuc spune:
Felis,era vorba despre mesajul cu borcanul de maioneza si cele 2 cani de cafea. ![]()
Eu sunt cam stresata,ca sa nu spun altfel,pentru ca i-am facut niste analize lui Robert si i-a iesit ASLO cam mare.Abia astept sa vb cu pediatra.Offf...
Miha 
Dutzi spune:
Dama, cand mi-am exprimat nemultumirea referitoare la sist lor medical, am facut-o vis-a-vis de faptul ca nu poti sa iei direct leg cu medicul copilului(in care noi, de ex, avem mare, mare incredere), nu-l poti deranja cu un telefon, nicidecum sa-l mai chemi si acasa...si-n we, de ex, cum am patit-o noi, tre sa mergi pe mana unui dr, care se-ntampla, din pacate, sa n-aiba nici o parere referitor la ce are pustiul tau...nu stiu daca m-ai inteles, te-ntorci acasa cu o strangere si mai mare de inima si nu stii ce-i mai bine sa faci sa-i fie bine copilului(iustin a avut trei zile temp 40 si chiar si cu paracetamol si nurofen,n-a scazut sub 39).Nu sunt adepta antibioticelor, chiar imi pare sincer rau c-am fost nevoiti sa recurgem la ele.
Sanatate lui David, sa-i treca tusea, ca stiu cum se chinuie mititeii...si l-am admirat in poze, ce mare s-a facut 
andreap spune:
dama,dutzi,sanatate multa la puiuti!
dana,ce mai face Iris?..dar Vladut(aime)?offf..numai bolnaviori..pupici si insanatosire grabnica
Am pus poze de la petrecerea de la munte din WE AICI
Sper sa va placa..si sa se vada.Cand am mai multe,mai pun
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
Dama, Delia, multa multa sanatate baietilor vostri.
Iris a facut febra azi-noapte, am dormit tot cu ea, si am simtit-o pe la ora 4 foarte calda. I-am luat temp. si avea 38.1, cu toate ca ieri i-am dat de 3 ori Marcofen sirop, asa ca urgent i-am pus un supozitor cu paracetamol. Pe la 9 dim. avea 37.7, si i-am dat Panadol sirop, acum inainte s-o culc de amiaza era ok, nu mai avea febra. Se vedea pe ochisori ca nu e ceva in regula, desi nu era moale, chiar avea chef de sarit prin pat.
E prima data cand face febra.
Dar e drept ca nici nu a mai fost asa de racita ca acum.
Mucii curg la greu dar acum s-au lipezit ca erau galbeni-verzui zilele trecute, tuseste sporadic, dar cu expectoratzie, ii dau Mucosin cu miere si siropSumetrolim (ambroxol) pentru fluidizarea mucozitatilor.
Ma bucur ca accepta sa-i aspir nasucul, chiar isi duce singura la nas portiunea aceea din plastic de la aspiratorul nazal.. In schimb nu suporta sa-i pun picaturi. Am patat cateva fetze de perna pana acum cu Protargol.
Ma simt foarte vinovata fiindca de la mine a luat viroza asta. Eu toata saptamana trecuta am fost rau bolnava, dar nu aveam cum s-o feresc decat daca plecam de acasa.
Offf, sper sa-i fie mai bine cat mai curand.
Andreea, am vazut pozele, este superba Maria cu buclele alea negre, in valuri... este ca o papusa, pe bune! Super reusita poza! ..si poza in care e cu tine si inca o tipa care sta cu spatele, e foarte faina!
Aime, cum mai e VLAD? esti in concediu?
aime spune:
Hello!
Da, Dana sunt in concediu...bine am mai inceput, nu? Vlad e mai bine, de fapt nu a mai facut febra (multumim tuturor de grija), aseara era putin caldut (am citit ca temp corpului uman creste oadat cu venirea serii si incepe sa se normalizeze dupa miezul noptii, de aici si febra mare seara) i-am dat Nurofenul si e bine. In schimb, acum cand am venit de la plimbare, am obs o eruptie usoara pe piele...sa fie pojarel? sau cum s-o numi? La 5 suntem programati la medicul de famile, sa vedem ce si cum...De mancat mananca bine, e vesel,azi toata ziua a cantat melodia de la "Tatas" (Thomas). Imi pare rau de Risi, hai ca tre sa-i treaca cu tratamentul asta.
Delia,
lui Iustinel, sper ca deja e mai bine. Sistemul asta e asa tampit...un ex fara legatura cu subiectul: cineva externat de o zi din spital (In Iasi) se intoarce cu fibrilatii, tensiune enorma si rau tare de tot...raspuns la camera de garda UPU...ne pare rau, nu va putem interna ca nu aveti 48 ore de la externare, mergeti acasa si reveniti
...si daca nu mai avea cine sa revina 
Si sa nu uit, azi implinesc 3 ani de forumista
si dau o cupa de 
aime si
Vladimir