Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
Cecilia C spune:

LA Multi Ani!!! PAulica, sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai parte de cele mai minunate lucruri pe acest pamant si mult mult noroc in viata.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Felis,imi dai voie sa transmit mai departe mesajul tau?
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
oare despre ce mesaj vorbesti????????
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Paulica fara frica 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
MONICUTZA, AIME sanatate puiutilor si celorlalti puiuti care mai sunt bolnaviri
sa le treaca repede...
Noi de aseara stam la soacra 6 in 2 camere- pana pe 20 dec cd ne mutam in casa noua- sper, acasa nu mai am net acum... asa ca si mai rarutz
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
aime spune:
Paul, sa fii sanatos, ascultator si sa-ti bucuri parintii!!!!!! asa e Onitzo, ne napadesc melancoliile in momente din astea, de aia consider eu ca odata cu ei ne serbam si noi un pic 
noi suntem bine, aseara un pic s-a mai incalzit, da era vesel si canta, a dormit super, deci asteptam rezultaul de la urina si sunt din ce in ce mai convinsa ca au fost de vina cele 3 maseloaie
. eu sunt in CM.
Felis
deci ati plecat din garsoniera? Felicitari si sa fiti fericiti si cat mai repede mutati in noua casuta 
aime si
Vladimir
paxela spune:

La multi ani!!!! Paul 
, sa cresti mare si sanatos sa aduci multe bucurii parintilor
Alexa
23+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Otiliav spune:
Paul, sa fii sanatos, norocos, fericit, cuminte si sa iti bucuri parintii!
Ioana, cu ocazia asta imi aduc aminte cum te-am recunoscut eu pe forum ca esti din Moreni ca mine, si cum aveam doi acelasi DPN dar uite ca Paul este cu 3 saptamani mai mare decat Ana.
Felis, ma bucur ca totul merge bine si ca acum esti mai aproape de mine. Prietenii nostri care au gemeni stau chiar langa Spitalul Pantelimon, acolo am retinut ca sta soacra ta.
Sanatate puiutilor bolnaviori. Eu de abia mai deschid gura, am gingia inflamata, ganglionii de sub ea umflatzi si urechea ma doare. M-am trezit la 6 sa-mi pun picaturi in ureche si vad ca a mai trecut.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Dutzi spune:
La multi ani, Paul, Silviu, Emily si Andrei,sa fiti sanatosi, voiosi mereu, sa cresteti mari si dorintele voastre toate sa se-mplineasca!
Am vazut poze frumoase, cu copii minunati,care au dat deja de gustul petrecerilor
.
Iustin e mai bine acum, insa, pentru prima data,am trecut pe antibiotic,pentru ca viroza lui s-a transformat in pneumonie...in trei zile am fost la trei doctori, si de-abia ultimul a realizat ca trebuie intervenit cu antibiotic...of, sunt din ce in ce mai dezamagita de sistemul lor medical...
Sanatate copilasilor bolnaviori, speram ca le-a trecut deja 
Felis, iti doresc sa fie asteptarea cat mai usoara, pana va veti muta in casa noua;
lui Mihaita, ce mult a crescut...
andreap spune:
"la multi ani" sarbatoritului de azi,Paul.sa cresti mare,sanatos si voios,sa-ti dea Dumnezeu in viata mult noroc.
Otilia,sanatate multa!
Monica,sa speram ca din toate 'relele' voi sa aveti parte de cea mai mica.aveti grija
!
Felis,felicitari...sa va mutati cat mai repede
Noi suntem bine,sanatosi..inca,desi in jurul nostru "ploua" cu viroze.Aseara am stat 1/2 de ora in fata dulapului cu ulei,zahr etc si i-am spus de 100 de ori cum se numeste fiecare si la ce e bun![]()
Pupici
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004