Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 22
aime spune:
Am vazut pozele cu Mariuca, mey Andreea, copila ta se face din ce in ce mai frumoasa, are o gurita si ochisorii aia ca doua boabe de cafea
si tu esti o frumoasa si vesela, ca intotdeauna si imi place culoarea ta de par, buclele lasa-le Mariucai ![]()
Bits, ce mai faci? Ma da si tu cu dejtu' pe taste 
Corina75 spune:

cu intarziere sarbatoritilor de ieri, Emily, Silviu si Andrei si de astazi....Paulica!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si fericiti, sa aveti o viata minunata!!!!! 

Corina si
Andrei (24.11.2004)
bits spune:
alioooo acilea sunt!cu mucii-n gura dar ma straduiesc sa tstez!![]()
mey m-au complexat poetele noastre!frumos dar am crezut ca-mi iese copkilul inainte de termen caci m-am stricat de atata ras.
LA MULTI ANI PAUL!sa ne traiesti si noua si parintilor si sa-ti ramana eterna stralucirea ochilor
LA MULTI ANI si pentru sarbatoritii de ieri Emily,Silviu si Andrei!~sa cresteti mari,sanatosi si la fel de frumosi!
32,KEN(1nov 2004)
bits spune:
astazi a fost prima zi de camin fara plansete!ba chiar mi-a facut din mana si mi-a spus "bye!bye!"

iar eu ca o mama rea ce sunt l-am lasat pana la 15.30 acolo ca sa pot sa ma odihnesc dupa noaptea alba pe care am facut-o.
eu cred ca sunt in calduri
.asta noapte din cauza umidificatorului nu am putut sa dorm cu toate ca eram in tricou cu maneca scurta
.de inchis nu puteam sa-l inchid caci ar fi insemnat sa-l aud astazi pe Ken cum tuseste si numai asta imi lipseste acum.in rest sunt cu pregatirile pt marea intalnire la zi!am spalat si calcat toate cele asa ca mi-a ramas doar sa astept sa treaca timpul cat mai repede ca m-am saturat e burtoi!la prima sarcina m-am ingrasat 25kg dar parca nu ma simteam ca un "tanc"cum ma simt acum,cu toate ca nu am luat decat 12kg.ca sa-l duc pe Ken la camin imi ia 25-30min cu toate ca e la o distanta de aprox 10 min.eh asta e mult a fost putin mai e!
32,KEN(1nov 2004)
bits spune:
offf acum vad ca sunt multi copilasi bolnaviori!sanatate multa si sa va refaceti cat mai repede!
Dutzi sper ca ati descoperit la timp pneumonia ca sa nu fie cu urmari!sanatate multa lui Iustinel!tu te plangi de sist din Germania,eu nici nu-mi mai bat capul cu astia care-mi baga pe gat una doua antibiotice.tratam cat se poate de natural si in cazul in care nu vad ameliorari poate o sa le accept medicamentele.pana in prezent ne-am facut treaba cu Olyntul si cu siropelul Stodal(pe care-l ia si mami
) si cu traditionalul ceai pt tuse busuioc+cimbrisor+lamaie+miere de albine
32,KEN(1nov 2004)
onitza spune:
DAMA, MIHA, CORINA, BITS , multumesc de urari!!!!
BITS, felicitar pentru prima zi la cresa de ne-plans!!! 
DANA, nu te invinovati, te rog, asta este intr-adevar inevitabil..si Paul tuseste acum si de la mine a luat, eu cam stranutam zilele astea prin casa...imi amintesc de o perioada cam accum 6 luni, cand a rcit rau Mihai si dupa vreo 3 nopti nedormite dupa el, ca tusea la greu, a luat si Paul si da-i cu nopti nedormite si dupa Paul, dar a trecut! sanatate multa lui Iris cea dulce si scumpa!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
Doamneeeeee ce FAMILIE FERICITA SI FRUMOASA!!! M-am topit dupa Mariuca ce dulce e !!!!! 
VIO cum mai e Bianca? tot bolnavioara??????? ![]()
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
ANDREAP, eu i-as face TABLOUNu stiu cum ai reusit sa o faci sa stea asa la pozat, dar merita facuta tablou aceasta poza!!!!! 
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
andreap spune:
Bits,felicitari ptr.camin..."tanculet"..auzi la ea
!Hai ca mai e putin si are mama 2 flacai!
Dana,sanatate multa la frumoasa Iris!Off...imi pare rau ca treceti prin asa ceva.
Aime,si lui Vladut sanatate...pana la urma de la dintisori a fost?
Onitza,dana,Iris..multumim!
Imi pare bine ca va plac pozele...Onitza,si eu ma topesc dupa poza aia
Mariuca sta la pozat ca mielul la supt(ce comparatie idioata
)e fetita..se vede,ii place sa fie in centrul atentiei...si Aime,clar raman la culoarea mea
(prin adoptie,dar a mea..nu?)....am fost si bruneta si nu prea era asa cum voiam eu.cat despre bucle....eu stiu?la cat par are acum Mariuca,trebuie sa-i pun extensii in par
.
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Andreea e bestiala poza Mariucai cu peruca!mey fii-ta e bucatica rupta din tine asa ca spune-i lui taica-su sa-si dea silinta mai mare la bebe 2 daca vrea sa-i semene![]()
mey oare bebe2 al meu cu cine va semana?!nu mai pot de curiozitate!eu nu-l vad decat ca pe un Kenzo 2,ma astept sa iasa cu aceeasi fatza,aceeasi ochi....ce ciudata e natura asta!din aceeasi mama si acelasi tata ies copii atat de diferitzi!
32,KEN(1nov 2004)