LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Tania, super lectia!

Si noi avem tati chitarist!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hehe, IONIKKA, poate o punem de vreo formatie

Cu lectia a inceput pasnic, cantecele de copii, bla-bla, la un moment dat "Che" s-a plictisit. A inviat brusc, insa, cand s-a apucat tati sa-i cante Cargo. Se zgaltaia Stefan cu patut cu tot! pacat ca nu mai aveam memorie sa filmez.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Ionikka bine ai venit printre mamicile de noiembrie decembrie!

despre ,,munca ta,, ce pot sa spun e impresionanta. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ionikka, asa eram si eu, nu-mi aparea "PM" deasupra propriilor mesaje, dar din cand in cand mai primeam cate un pm:))) du-te la mesaje private, pe bar-ul vertical din stanga ecranului si mai intra o data si activeaza.

fetelor, io sunt revoltata ca la noi nu e ca-n canada
nu, stati, nu ma introduc intr-o dizertatie geo-politico-economico fas, ci vreau decoratiuni de craciun!
adik de ce, dom'le, ina povesteste ca e tot orasul decorat, ca ea sta printre ultimele case din cartier cu decoratiunile nescoase, ca sunt mosi craciuni pe strada, cantecele etc?
aici e o tristeteeee. stiu de ce e asa, nu trebuie sa discutam despre asta, doar ca va anunt ca io maine incep curatenia de craciun. si dupa ce o termin, ma apuc de decorat. ca iubesc Craciunul tareeee. deja ieri am inceput colectionarea de cadouri ce trebuie daruite.
alergam in ultima saptamana, ca de obicei atunci avem bani, salraiu, prima de sarbatori, ca nebunii prin cora sau carrefour, stam 5 ore la coada la case, bagam un cozonac, 4 prieteni, un brad ametit in coltul sufrageriei si ne trezim ca a trecut craciunul si n-am inteles nimic din el, nici nu ne-am apropiat intre noi, nici la Isus nu ne-am gandit (nu vreau sa fiu habotnica, dar chiar nu ne mai gandim).
asa ca anul asta fac asa: cadouri incet-incet, din timp, sa nu innebunesc atunci, curatenie de acum (sa vedem cum se pastreaza:))), decoratiuni de acum (nu prea se gasesc inca crengi de brad de facut coronite si ghirlande, asta e treaba acum), urcat cutiile de decoratiuni de brad din pivnita, scris felicitari si bagat in plicuri de acum. in ultima saptamana nu-mi ramane decat papica (ca bradul nu intra in indatoririle mele) si sa stau cu picioarele in sus sa ascult colinde.
de-abia astept sa-l vad pe bulinul in fatza bradului. cred ca lesina de placere. avea 2 saptamani anul trecut si statea cu okii beliti numai in luminitele din brad, tacea doar dk il duceai langa bradut. bine, anul asta o sa fie bataie care sa darame primul bradul: nichita sau pisica...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA de daramat bradul si mie mi-e frica rau....nu ca eu cand eram mica nu l-as fi dat jos..si nu odata.

MADAU nu, nu mi-am luat indemnizatia ca postasul nostru a zis ca ce...sa vina de 2 ori, ca le aduca odata cu pensiile
este a doua oara cand face asa....

TANIA,recunosc ca ma gandeam la un bon...mult mai tanar si parc parca imi venea sa-mi iau si eu unul.
ce..nu am voie???

fi'miu mananca mar...abia i l-am luat din mana sa-i curat coaja.

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

mama, Anda in ce dispozitie romantica esti azi! M-ai "contaminat" si pe mine. Acum in loc sa lucrez la referatele de doctorat vizez brazi si cadouri

Joy pai ar fi "acoperirea" perfecta . Bafta la cautare

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

joy, cum sa fie bonul? mulatru, care mai are in referinte o familie de pe plaja tebi-tebi, delicat si english ca hugh grant, rebel-johnny depp-dar asta nu e bun ca sta copilul in fum de tigare sau cum? Intreb si io asheea, sa vad ce preferinte au altii, adik altele
pe mine m-ar coafa, adik mi-as clati cu placere okiul cu un bon mai experimentat, ashea, sean connery, ca sigur are metoda buna ala. cu copilul!
desi si vin diesel ar putea sa diferentieze foarte bine baneocinul de desitin, iar keanu reeves cred ca, in urma antrenamentelor pentru matrix, ar putea sa schimbe copilul cu o mana, cu cealalta sa spele biberoanele si cu picioarele sa stearga gresia de piure de dovlecel.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ANDAAAAA, iti deschizi agentie??
Eu bag mana in foc ca o sa mearga

Mergi la inceput

tania, daaa, "la bonul vesel" ii zic...pt tine reducere dk imi faci safteaua

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

La Bonul Vesel

Fac tot brandigu', ce naiba! Orice pentru bucuria fetelor noastre

sa vezi cate mamici fericite vom avea pe aici.

Mergi la inceput