LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Pentru cei carora le-au placut Take That:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=88857
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by Bubamara
Andoooooo, baga si la fata un vin diesel, dar "bon" intern, ca tati plateste!!!
Raluca si Maria (07.12.2005)
bubamara, pai cu intern se duce dreaq linistea din casa...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
mai, nu ma incitati acum la descrieri....un sean connery ar merge de minune...sta piticu printe picioarele mele si nu pot detalia amu.
alta problema am:
al meu copil a inceput sa-si dea drumu' la manute cand se ridica in picioare si culmea vrea sa si faca cativa pasi.
DAR, nu-si tine echilibru!!!!!!
si CADEEEEEEE....si buseste fetelor cu capu de tot si toate.
si URLAAAA.....
ca atare, stau numa langa fundu lui.
dar nici asa nu-i bine. in premergator doar asa..vreo juma de ora si gata.
voi ce si cum faceti?
PS: paote am timp sa pun si eu un filmuletz...cu el in actiune de strigat dupa tasu'.
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
tania-z spune:
JOY, incearca cu un ham, pana isi gaseste el echilibrul.
sau daca nu ai ham, un prosop mai lung, peste torace, pe sub umeri si tinut din spate.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
camelia_daniela spune:
Anda, un "bon" asha mai experimentat "alla sean connery" m-ar coafa si pe mine ! Asa ca sa ma ai in vedere !!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
fetiliiiii, da bonii astia e scumpi rau, mey...cre'ca e in valuta, la box-office-ul lor...of, la munca cu noi, sa strangem bani de boni, viata asta e tot mai grea, dom'le, am ajuns sa economisim pentru un sean connery, da-o-incolo de treaba, s-au scumpit rau...
puteti sa va mai inscrieti pe lista, ca io tin bussinessul in minte, hi,hi
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Howdy! Dupa cum am zis ieri nu am mai ntrat de dimineatza, dar acuma dupa toceala, parc cu plodul si momentan mancarica pe foc, am zis ca am si io dreptul la o barfulitza.
La noi serialul noaptea si dintele continua, asa ca in curand o sa-l avem si pe nr. 6 - sus, stanga!!!!!In cateva zile, 2-3.
Tania- ehehe..super misto faza cu bonul. Vreau si io...Mie barbatii mi se par muuult mai blanzi decat femeile la capitolul plozi, dar parca sa o las pe Titi - fetitza cu un barbat strain..hmmm.
Canutza- spor la pregtiri si petrecere reusita!
Feli- tricicleta la care am dat linkul seamana mult de tot cu una de la MiniBlu de 5,8 mil, importata de o firma din Sibiu, pe care puteam s-o iau cu 4 mil. Sarah a incercat-o pe aia si statea suuuper comod in ea. Totusi am dubii cu ea: la drum lung cand oboseste ea va vrea sa se lase in parti si nu stiu zau cum va fi cu hamurile alea. Dar azi iar am tras in parc o runda de urlete pentru tricicletele altora, deci buba devine acuta. Trebuie musai repede de tot sa cumpar una, ca simt perii albi cum rasar.
Danida- exista solutii speciale anti-igrasie. Am auzit persoane care au rezolvat problema cu ele. Cauta si tu prin Bricostore si Praktiker.
Ionikka- vomitaaaa??? Pai nu e prea bine. Ia suna tu doctorul, ca io de voma de la dinti nu am mai auzit.
Anda77- m-ai dat pe spate cu starea de Craciun creata cu fraza: "care sa darame primul pomul de Craciun: Nic sau pisica"!
Io cu Anthony Hopkins mama, mi-as clati ocelii, ca e si mai experimentat ca al tau!Sau la polul opus un Pierce Brosnan sau Michael Douglas ar merge. Hai ca deja !
Joy- h hi hi, felicitari pentru actul de curaj de dat drumul la manutze. Acuma sa te tii. E normal sa cada la inceput, e mai greu pana invatza cum s-o faca. Pana atuncea stai dupa fundul lui. Io asa am facut cu Sarah. Cam 10 zile numai dupa ea umblam. Acuma e ok, o las singura fara probleme.
Mie nu-mi place Sean Connery, cica e un super infatuat si nesimtit. Din n surse citire.Nu e baiat gigea.
Gata, ma duc sa vaz de spaghete si sos.Revin.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
roxana, am raspuns pe mess la intrebarea aia, dar esti offline, sper sa nu se piarda raspunsul
mami de poet(09.12.2005)
Gandacel spune:
Buna!
Hilde spuneti voi ca s-a suparat si nu mai scrie, eu nu mai scriu din cauza ca pana citesc in diagonala ce ati scris, nu mai am timp sa mai scriu si eu! Plus ca sunt aici cateva fete cu mare talent la povestit si pare un pic ciudat sa zic "si al meu e destept", si el recunoaste melodiile preferate dupa primele acorduri, recunoaste pe strada reclamele de la TV-ul nostru mic, chiar daca pe strada sunt mari cat blocul si nu scot sunete! Stie cand intram pe strada noastra si se linisteste brusc si incepe sa cante. Vorbeste cu fiecare jucarie in alt fel... a inceput sa ma asculte in unele chestii pe care am insistat in urma cu cateva zile/saptamani (de ex. nu mai scoate sticlele din dulapul din bucatarie, deschide usile, se uita inauntru, le inchide la loc, asa cum i-am explicat. Mai mult, a inceput sa incerce sa puna la loc diverse obiecte. Azi a incercat de vreo 20 de ori sa puna capacul de la canuta din care mananca, in pozitia corecta!
Eh, de fapt intrasem sa dau raspunsuri la intrebari, insa vad ca nu prea mai am la ce. Asa ca va anunt ca am pus pozele de la mica petrecere cu copii, in contul comun. Si bineinteles sa ma laud.
Sa mai adaug ca a inceput sa-si traga singur bluzitele pe cap, cand il imbrac si cand il dezbrac.
Declar incheiata perioada maraielii continue, astazi a tipat doar de vreo doua ori, in rest ne-am jucat frumos, ne-am pupat... Stateam cu mainile pe ochi, ma odihneam si a venit la mine, mi-a dat la o parte o mana, apoi pe cealalta, dupa care m-a pupat. Mie personal imi vine sa-l mananc! Am inceput sa-i explic ce-i cu bebe din burtica. Sa-l mangaie si sa-l pupe, sa nu-l loveasca... Deocamdata e atent. Voi vedea mai tarziu rezultatele, mai ales ca a inceput sa creasca burta, o vede de acum, e ceva real si palpabil.
Va pup si sper sa mai apuc sa mai scriu macar din cand in cand.
Gandacel 18+ si Bogdanel (14.11.2005)