LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Hmmmmm....vad ca Dimitrie nu e singurul terorist care atunci cand il pun la nanai, imediat imi trage mana sa intru cu el in patut, el care pana aum dormea singurel. Mai nou facem si noi nazuri la mancarica...mancaciosul grupului, mai am o scapare si anume aceea ca atunci cand ii e foame rau baga orice.

Noi suntem pe spate cu organizarea marelui eveniment, serbam sambata, desi ziua lui e luni. Am stat am calculat am taiat, am pus pe lista numai persoanele care trebuie musai invitate si 40 ne-au iesit. Am mai luat o data lista si iar am taiat, am pus si au iesit 30. Mai putine nu merg. Asa ca... tineti-va ca fac al 2-lea botez.
La mine in casa e debandada totala, am sunat acum si ce auzeam acolo... galagie, agitatie.....zarva mare. Au venit ai mei de la Tulcea, cu peste cu icre si pe seara se lasa cu bors de peste, bona saraca e pe spate, ca desi i-am spus ca ii dau liber, a trebuit sa o chem sa le faca instructajul alor mei, ca eu nu am mai avut nici timp nici nervi. Asa ca fetelor.... numai eu cu vadim ce ne strangem in jurul Rudotelului si ne batem pe el, caci simt ca o iau razna, mese de aranjat, vorbit cu firma care aduce bauturica, mancarica, cu vreau sa fie asezate mesele ce fete de masa ce baloane.....cacaturi de care nu am timp. Nu inteleg de ce nu se ocupa ei si de asta...dar ....ma rog....nu intra in obligatii. Ieri nu aveam pe ce sa ii culc pe ai mei, suna la firma de unde am cumparat patul, trimite-i sa il aduca sa il monteze sa se mute canapele......ohhhh

Va las...(am intrat sa ma jelui si eu un pic) ma iertati.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mada ce faza! dar parca ma vad si eu asa peste vreo 3 ani .

Pe de alta parte...ce i se potrivea mai bine lui "Che" decat o bona-politzai?

Feli de unde ai stiut ca lui micu tero ii spunem "covrigel"? exact asta e porecla lui in familie

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara multa sanatate!

Buluci tu ce-ai facut pana la urma cu alocatia? Ti-a mai dat-o?

Noki si eu am remarcat ieri tricileta disney, pare durabila si are si curele ca sa nu cada copilul. Insa lui Doru-inginerul nu i-au placut rotile... Hmmm, pana la urma cred ca de asta ii iau totusi!

roxi sa inteleg ca nu prea ai fost in ultimul timp in Cora. Ei bine sunt o multime de jucarii, au adus cu duiumul. Ai d eunde alege. Pianul Adelle la Coccinelle pare fragil, daca il iau i-l dau numai cand sunt in preajma ca-l face chiti praf. Mai au niste carucioare de papusi adorabile, insa nu am vazut pretul. Eu as sta cu orele acolo.

Danida mama, tare nasol

Madau sarcina usoara verisoarei!

Dordia, Buba... o fi trecut partea usoara din viata noastra de mamici si vine aia de care ne vom aduce aminte toata viata

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tania wow, ce veste! Dar de ce s-a pensionat asa tanar? Stiu ca in politie se iese la pensie mai devreme dar nici chiar asa. Cred ca pe caz de boala.
De covrigel - pai nu scriai tu la statut pe mess "joaca cu covrigel"?

Madau tare povestea! Ce nervi tari au avut parintii aia, eu nu aveam curaj.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Fetelor!

Am o prietena scumpa...forumista inraita... mamica de doua frumuseti de copii, care mi/a zis cum sa/mi fac semnatura! Ca nici la anu' nu/mi faceam! DianaR, iar mersi!
Asa ca...

Va pup pe toate si mersi tuturor care ne intampina cu cuvinte frumoase! Toti bebeii sunt superbi!
Va pupam cu drag!

Azi mergem la control la Cluj sa vedem rahitismu si celelate.
Asa ca...avem program.
Cred ca iar ii ies ceva dintosi! E fff rautz saracu. Agitat si marait. Vomeaza! Dar scapam cand apar bobitele (de orez).
Acum cred ca urmeaza o boaba mai mare in spate!

Bine! Va anunt eu ce si cum!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Eu pestele pt Maria il fac la gratar, ne-am profilat pe patrav, care are oase putine si-i bun la gust. Din pacate nu ajung sa iau proaspat de fiecare data (se gaseste numai la Metro) si i-am luat vreo 4, i-am pus la congelator si scot cate unul. La noi dr a insistat ff mult pt peste, cica sa-i dau de 2, 3 ori pe saptamana, din pacate reusesc numai o data. A si ca sa completez gratarul meu e din ala inchis in care se pune apa, deci nu cred ca e vreun risc.

Mihaelutat - eu i-am pregatit Marie in concediu portii de legume cu carne, frumos, etichetate, bla, bla, le-am trasportat in geanta frigorifica si au ajuns in stare excelenta la mare, unde le-am bagat l acongelator. Dar ti-ai gasit sa manance! Acasa refuza borcanelele cumparate, in concediu le-a papat cu placere, asa ca am aruncat munca mea la gunoi.

hehe, Mirunica s-a apucat de molfait tutun, o fi vazut ea undeva cum se face!

Cristina N, si a mea Marie se moftureste RAAAAAAAAAU la mancare, cu toata portocala bagata in ea de vreo saptamana si ceva, adica vitamina C. Ma dispera, efectiv, eu nu eram invatata cu refuzuri din astea. SI nu-i treaba ca mananca prea des.
Pai sa va zic ce-a mancat ieri: la 8 a supt si nu prea, la 13 a mancat un castronel, cred ca vreo 250 gr de ciorba cu perisoare si painica, seara am incercat pe la 18 sa-i dau iaurt si nu a vrut neam, i-am bagat pe gat juma' de banana,la 20 supt si nani. Mie nu mi se pare indeajuns, adica vreau sa va zic ca Maria mea bate undeva la 85 cm si incepe sa aiba alura de manechin. Refuza cu indarjire sa bage in gura mancarea gatita, dar vad ca e la moda zilele astea pe-aici.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ionikka, cand mai veniti in Cluj poate iesim la o cafea si te mituiesc cumva sa-i faci Anei nesthe poze artistice

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ionikka activeaza-ti PM ca vreau sa-ti trimit un mesaj..pls

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Aveti aici www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20061124&ctime=013629" target="_blank">prima noastra lectie de muzica

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Ripley...ne vedem. Te anunt eu cand ok? Pentru poze si coffee. Maine mergem iar...la Praktiker.

Madau: eu stiu ca e activ...ca mai primesc mesaje! Si trimit.
Deci?

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput