Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

uite-ma si pe mine, dar tot pe fuga... in ultimele zile am tot umblat prin oras, si cu treaba, dar si brambura...
aelita, m-am indragostit de lucrusoarele tale.... ar trebui sa-ti faci un business din asta, mai ales ptr cele ca mine, care nu au reusit altceva decat sa indoaie andrelele cand aveam de tricotat la orele de lucru manual
asiza, a fost super lasagna.. aseara am continuat serile de iesit la restaurant.. cu mancare chinezeasca.. noroc ca mai ne vin colegii de la bucuresti in delegatie.. si atunci ne facem de cap..
in ultimele zile dorm super prost.. asa ca acum fug sa vad daca reusesc sa ma odihnesc un pic.....

pupici la mamici si la viitoarele mamici...
p.s monique, pot veni si eu cand ciorba de gata? Yagmur 35+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Yagmur esti binevenita

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CHINICO,
eu am facut baie cu o zi inainte sa nasc si cred ca asta a declansat nasterea plus ceva alergari cu sotul prin casa...,,eram constienta de ce fac si stiam ca deacum nu mai ete nici un pericol pentru bb,baie nu mai facusem de muuuult timp(mai mult de 1 an si jumatate),asa ca-mi doream nespus sa ma rasfat in felul asta...Mi-aduc aminte si si-acum citesc acel capitol...,in care eu postasem seara ,spunindu-le fetelor ce urmeaza sa fac si cum am sa-mi petrec eu seara...,apoi le-am spus ca poate in felul asta ne vom trezi cu Crinuta in pat(aveam 40 sapt)....si la citeva ore m-am trezit ca mi s-a rupt apa.Sfatul mu este sa pui si un pic de spuma in cada

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dianocica, spune-mi si mie unde stai, ca vin sa o

pe baba!

Irinabr, imi pare tare rau...

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIRONA,
cum este ceaiul de fenicul pentru bebica?Crinuta se pare ca s-a obisnuit cu siropelul si parca nu-si mai face efectul...,ma gindesc sa-i schimb siropul .Am incercat sa-i dau ceai de colici cu biberonul,dar nu vrea sa-l bage in gura sub nici o forma(biberonul).Daca este bun ,i-as da si eu ceai de fenicul.
Aseara mi-a am plins mititica si nu mai stiam ce sa-i fac.
CHRIS,
ti-as explica si eu cum a fost la mine cu cateterul,dar nu stiu sigur daca asta vrei sa stii...,sau despre sonda...,nu am inteles prea bine,daca vrei ...,sa-mi spui
DIANOCICA,
va doresc la toate sa aveti copii mincaciosi si somnorosi ca si Crinuta mea.

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

am pus poze in album ...nu stiu cum m-am descurcat...poate imi explca si mie cineva cum fac sa imi para pozele chiar in mesaj ...adica cu trimitere la pagina cu poze?Pup!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ingeras esti o scumpa.m-am trezit si eu acum, oarecum cu -n sus pt ca, de vreo sapt, nu pot sa nu raspund la telefon, ca oricine ar fi, daca nu raspund, mai suna de 10ori dupa sa vada daca e totul in regula...si daca nasc,ce,o sa i raspund a treia oara? asa m am enervat...dar m ai facut sa ma rad in hohote si uite ca m am binedispus saru mana

irinabr imi pare rau tare de baietelul tau. si pe mamele care nu sunt mame le as toata ziua. lasa ca o sa se rezolve cu bine toate, tu ai grija de bebemic acum, ca de baietel o sa se ocupe tati si cu siguranta se descurca amandoi. uite un si pt tine

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carla sa ti traiasca printesa, e asa o dulcica...uite ca vazut o davidutzu si a si inceput sa se agite...suceste mintile baietilor de la varsta asta...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

carla unde sunt pozele? ca si eu vreau sa le vad.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Pozele sunt acolo la pozele noastre pe yahoo album...dar am mai creat un album tot carla2005 ca nu am stiut sa le atasez in ala deja existent!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput