Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare fetelor!

Va pup cu mare drag pe toate care ati nascut, va pupicesc si bebeii si sa fie cuminti si mancaciosi!!!
Cele care inca nu ati nascut va dau un sfat: odihniti-va cat mai mult, profitati de fiecare clipa libera si odihniti-va!

Eu am nascut in 9 noiembrie cu cezariana pe bebe David care a avut la nastere 2700 gr.. Cand am iesit din spital aveam 2580 gr. si de cand am venit acasa din 14 noi. si pana alaltaieri am luat in greutate 320 gr.
Suntem foarte,foarte fericiti dar acum avem o alta problema - bebe e constipat - eu cred ca de la laptele praf pe care il dau pentru ca numai de la san nu se satura.
Am citit ca mai sunteti mamici care dati completare de lapte praf - eu ii dau cam 90 ml la o masa - voi cam cat le dati?
De azi dimineata ii dau la David ceva sirop pt. constipare - Duphalac - sper sa avem rezultate. Doamne ajuta!
Daca aveti ceva informatii despre constiparea la sugari sau despre completarile cu lapte praf le astept cu nerabdare!!!Mersi.
Doctora mea nu a fost prea incantata de completarea cu lapte praf - a zis sa renunt la ea si sa-i dau san de cate ori cere - am incercat, dar bebe sta cate o ora la fiecare san si tot nu se satura.
Vom continua cu alaptarea si cu completare de lapte praf.
Astept sfaturi...

Va pup - pe

Simo mamica lui Davidutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

'neatza, fetele!!!
Pentru mine e dimineatza, pentru ca acum m-am trezit...m-am mai trezit si pe la 4 jum dim si am adormit dinnou pe la 6...

Am inceput sa fiu obsedata de ceva...de miscarile bebeului... in ultima vreme dorm mai mult...si cand ma trezesc imi flutura ideea "bebe misca?"...de cele mai multe ori nu misca imediat cum ma trezesc eu...cred ca am luat-o razna asteptand...

pentru katrinel

chinico, despre baie, eu stiu ca e contraindicata in ultimul trimestru de sarcina, mai ales cu apa calda, pentru ca declanseaza contractii uterine...am vazut ca tu ai doar 35 de sapt, nu?...daca esti la termen si nu mai ai rabdare, poti face o baie si putin pt ca sperma contine prostaglandina, un hormon care declanseaza contractii (e folosit, alaturi de ocitocina in inducerea nasterii!!)

irinabr , imi are rau sa aud povestirea ta despre atitudinea mamei tale...dar...imi suna cunoscut...familiar, chiar!!! mi-e greu sa-ti dau sfaturi, deci...eu am invatat sa contez pe mine si pe sotul meu in situatii dificile,indiferent cate promisiuni de ajutor primesc din familie, adica mama si sora...

ma duc sa iau pastile...am primit niste estrogeni de la dr. pt relaxarea colului...

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

pupici pt simo si david... sa fiti sanatosi amandoi, sa cresteti mari si frumosi!!!!!!!!

40+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, nu stiu ce se intampla,dar parca nimic nu mi merge bine in ultimul timp.mi au adus acum saltelutza pt pat si cea de infasat si au gresit o pe aia de infasat. mi au adus alta.mai scumpa si mai naspa.eu nu inteleg.toti sunt bezmetici?asta dupa ce le dadusem comanda miercuri iar de dimineata cand i am sunat a trebuit sa o dau dinnou pt ca nu o gaseau....pe cuvant ca incep sa ma gandesc numai la tampenii.dar sunt foarte incantata de salteluta pt pat,din aia cu fibra de cocos...

si mai ziceti si voi ceva,ca e o liniste pe aici...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor ce mai stiti de roxanica?ca vad ca nu ne mai da nici un semn?n am cui sa ma plang si eu de fiecare data cand mai descopar un david...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gata o saptamana de mers la lucru... e un cald in birou, ca suntem multi, de curg apele pe mine. in general curg apele pe noi, dar daca mai esti si gravi si (cred ca) ai si bufeuri, e cumplit!

dianocica nu te enerva, nu te stresa, ia si baba, si pe aia cu comanda cu calm, pt ca mai important decat scleroza ei si decat incompetenta lor este sanatatea ta si a lui bebe.

dandusa cred ca prefer sa aud de sonda, ca am impresia ca e partea mai ,digerabila` a povestii...

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita am ras cand am citit de geaca ta alba... a mea a putit toata ziua, ca nu se uscase suficient la maneci, si puful ala ud e cumplit! nu prea a ajutat faza cu uscatorul de par, dar eu am incercat. oricum, cum am ajuns acasa, cum am cazat-o pe calorifer.

sincere regrete pt socrosenie, donia. nu te mai agita atat pt ea, tu odihneste-te, ca odihna e de nepretuit, mai ales acum. e fata mare, sa se descurce!

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Atudor, ca baietel cumintel...auzi, sa se trezeasca odata la 4 ore...domnie...
Chinico, eu zic sa mai astepti cu baia inca vreo 2 saptamani, dupa care linistita...
Miraco, ...ce-mi place de tati tau...al meu lucreaza mult si nu prea are timp de cartea asta, in schimb el citeste povesti de nasteri pe net, asa seara cateodata...asa ma distrez cand il vad ingrozit si fericit, in acelasi timp...
Irina, saracuta de tine...multa sanatate pentru Mihnea, sa-si revina repede...
Simo,
Roxanica2006, chiar m-am gandit si eu de multe ori la tine!!! Sper ca totul e ok...

Eu nu am mai dormit deloc de azi-dimineata de la ora 5.00, sunt putin buimaca, dar nu vreau sa dorm ca atunci iar stau planton la noapte...am mai si fost in Cora cu mamica mea sa mai iau una alta pentru bb...i-am cumparat scutece, servetele umede, lampa de veghe cu Winnie the Pooh, paturica, iar mie mi-am luat pijama...mamicilor, ce fel de cosmetice folositi pentur bb-i sa-i imbaiati...ma refer la marca...Pleease, help, ca nu m-am putut hotari nicicum...Folositi si sapun sau doar samponel/gel de dus????

Mai trebuie sa cumpar un costumas de scos din spital si o caciulita groasa si cred ca avem de toate pentru bb...

In orice caz, am ajuns acasa cu doua labe de urs in posesie (ca asa arata membrele mele inferioare) si cu un spate hodorogit rau rau...nu mai sunt in stare nici sa gatesc nimic...dar macar niste macaroane cu branza tot trebuie sa faca ca mor de foame altfel...sau poate comand o pizza...vad eu...

V-am pupacit pe toate...

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

CHRIS,
de sonda nu stiu nika.Te-as ajuta cu placere...,dar nu am habar de asa ceva...,cu cateterul...,daca te razgindesti..,sa stii ca este la fel de digerabila...
KTINEL,
hop si eu la galerie si pentru restul fetelor de care nu stim nimic azi,nici o veste....
CLEO,CRISTINA,KTRINEL,P-ONU

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

carla, cat e de scumpica Alexandra ta!!!!! ...Mereu ma emotionez cand vad pozele cu bebelusii vostri...E o printesa mica!!! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!! -ici pentru amandoua!!!

Carla' ti-am sters un album si fotografiile Alexandrei le-am mutat in albumul tau initial...Tot ce trebuie sa faci e sa dai UPLOAD PHOTOS undeva in stanga sus si selectezi albumul in care vrei sa le uploadeze...ori le poti pune toate in ALL MY PHOTOS, dupa care selectezi poza, mergi la EDIT, ADD TO ALBUM...si-ti selectezi albumul tau...sper sa te descuri...iar ca sa ai link-ul albumului tau in semnatura mergi la Profil personal, la semnatura si adauga-l...dar cred ca trebuie sa-l faci public mai intai......scuze pentru celelalte fete daca v-am plicti cu probleme dintr-astea...valabila descrierea pentru toate cele care nu stiu cum sa faca!!!

Marcela, am vazut si burtica ta......

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput