Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Ieri de ametita ce eram am uitat ca popa.

Ancader bine ai venit intre noi!

Flavia Maria felicitari pentru bebe, sa fiti sanatosi si voiosi!

HAI KTRINEL!!

Fetelor Cleo a nascut? Ca parca si ea era pe linia de sosire...
De Cristina nu mai intreb, ca parca vad ca acusi ne scrie iar ca a fost la cumparaturi poate poate o apuca durerile facerii..

Am ochii cat cepele inca de la reprizele interminabile de bocit de ieri. Am mai si visat numai tampenii..asa ca incep o noua zi de munca plina de elan

Intrebare. Ce se intampla daca fac baie? Nu am mai facut de prin martie si nu mai poc. Vreau sa fac baie. Si io fac baie cate o ora la 41 de grade..patim ceva??

Dandusa esti o scumpa, ma topesc de cate ori povestesti de Crinuta.

Miro ma bucur ca ai putin timp sa intri pe forum, si ma bucur si mai tare ca a ta Kara ia in greutate, si ca rezultatele la eco sunt ok. Nu pricep insa de ce ti se refuza vaccinul ala, chiar e Karinutza racita sau faca aia pe prostii?

Ramsan e totul ok? Ce face bebe Rares? Rezolvat problema cu botezul?

Aelita mie nici nu mi-au pomenit de streptococul B...sa vezi ce isi invarte iar ochii tura viitoare cand ma duc la control si ii zic ca vreau..

Gata, eu si burta mea prea mare ne apucam de muncit.
Pi mai tarziu.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Felicitari!Dolores,Alexandra,Flavia
Abia astept sa va citesc povestile fetelor!AlexandraOare ce ai visat tu frumos in timp ce bebe Mark vemea...Dolores cum de ai ajuns tu la cezariana...sper ca nu te-ai chinuit prea mult inainte...Asteptam pozici
Carla multumim pt povestea ta...Ce simpatica ai fost cu faza cu cacu de la mami...norocoasa foc
Fetelor eu de 2 zile parca am intrat asa intr-o perioada de urmarire,de asteptare.Stau toata ziua in patut,mai pap ceva,ma uit la tv dar parca nu am rabdare sa mai urmaresc niciun film cap coada...Parca nu stiu ce sa mai fac,nu prea mai am chef de nimik.Ieri am gatit tot ca sa-mi fac de lucru...Dar azi ce oi mai face...Stau ca pe oua...of,of.Noaptea bineinteles ca vreo 2,3 ore stau cu ochii beliti pe pereti...
Azi cred ca fac iar prajitura de la asizaca tare buna a fost...Oricum mi-am propus sa nu fac niciun fel de efort...poate reusim sa-l asteptam pe anestezist...doar nu mai e asa mult pana joi,nu?Dar m-ai cam speriat tu Dianocica...asa mare flacau ai...zici ca este pregatit,bravo!
Bun venit noilor fete in gasca!
Eu am intrat hotarata sa intreb mamicile ceva...daram uitat.M-am trezit dimineata cu o chestie in cap...imi aduc eu aminte.
Kokorina tie chiar trebuie sa-ti fie greu...Dar cand vezi minunile alea mici parca uiti si de oboseala si de tot.
Fetelor unde sunteti?Haideti la
Aelitatu chiar esti talentata...In starea in care ma aflu eu acum cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de tricotat ca-mi placea odata.Dar ce sa fac...poate fulare ca la altceva nu ma pricep....desi parca as incerca.
Nu v-am zis...acum 2 zile ne-a adus tati cartea "mama si copilul"si el a fost cel care a stat prima seara si a citit muuult din ea.Ce credeti ca-mi zice"iubi cat de important si de greu este cu alaptatul,dar lasa ca-ti explic eu cum e ca intelesei...E oricum si mult de citit si poate tu nu ai timp...Mai citesc si eu si-ti zic ce si cum...a si ce l-a mai interesat pe el...baita...gata zice ca stie cum se tine bebele...Mor de dragul lui cand il vad asa implicat si emotionat...L-am stresat putin sarcina asta cu miorlaielile mele...ca motive serioase n-au prea fost
Fug la bucatarie sa vad daca am ingredientele toate pt prajitura ai buna...ca deja

Miraco37+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

La cafelutza si cu mine!
nu ca m-as fi trezit de-abia acum...ca mai tarziu de 7.00 nu pot sa dorm, asa ca m-am obisnuit sa ii fac de papa pretenului dimineatza, sa calc, sa fac dus si dupa aceea sa ma asez la calculator si sa muncesc...inca vreo 2 sapt, dupa care promit sa ma potolesc, daca oi putea, ca ma cam pliktisesk, recunosc...
Bun venit fetelor noi si nastere usoara!
Miro, ma bucur tare mult ca este bine Karina! felicitari!!!
Flavia, felicitari si asteptam povestea!
Kokorina, esti o mamica buna, niciodata sa nu te indoiesti de acest lucru!!!

Va pupacim muuuult pe toate!

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor!
iaca si noi, in sfarsit...aia cu termopanele tre sa vina azi sa termine, dar asa nu i mai cred...oricum sunt tot cu casa in sus ca de abia maine vine ala sa repare...baba aia nenorocita a facut reclamatie ca se lucreaza non stop de la 9dimineata si in timpul programului de odihna, adica de la 12 la5.de fapt baietii au venit pe la 12 iar programul era de la 2 la 4 iar administratora a zis ca, in cazuri din astea,pot sa lucreze baietii linistiti, ca nu s or opri in mijlocul lucrului.e doar o zi....politistii plecasera intre timp, dupa ce ne au batut la cap ca tre vb cu administratora...hai ca iar imi fac nervi degeaba...
intre timp s a luat apa.noroc ca am apucat sa ma spal pe diniti.sa vad eu ce fac cu dar mai ales cu cealalta problema...de 15 ori pe zi...

eu v am citit si pt toate dar sunt tare bleaga si ma duc sa ma mai intind un pic - ca de abia m am trezit....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Si eu la . Nu stiu de ce imi amortesc mainile cand dorm. Nu le mai simt. O fi vreun remediu pentru asta?
Astazi ma duc sa iau perdeaua de la camera bebelushei. Dar pana atunci mai calc un pic. Ma duc la camasile mele...
pupici .

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai ca usor usor ne revenim. mi a scris panaa aseara, sunt bine amandoua si va pupa pe toate
flavia maria sa ti traisca bebelul, bine ca sunteti bine amandoi

dandusa cred ca toate ne am dori bebei asa cuminti ca a ta crinutza

p onu noi tot tinem pumnii

mirona ma bucur mult ca iti gasesti timp sa mai treci pe la noi...

aka ai fost la curs?

fetelor, nasoala problema cu clisma...eu am uitat s o intreb pe dr...

marcelac aia cu nici un plan e de departe cel mai bun plan.parerea mea...

ktrinel

aelita

mamaana pt cea mai frumoasa burtica

kokorina un mare pt tine si cate unul pt scumpiceii tai

asiza

cris

atudor +pt bb

miraco voi cat aveti? la kg ma refer...

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

abia m-am trezit si eu din tura a 2-a de somn. ca m-am trezit pe la 5 si m-am uitat la televizor vreo ora.

chinico eu am facut baie pe perioada sarcinii, dar nu baie fierbinte. doar bai calde care ma relaxau foarte tare.

dianocica cand povestesti de baba ta, imi amintesti de babele nebune de la mine din bloc. pe doua nici nu le mai salut.
lasa ca termini tu cu termopanele de montat. inarmeaza-te cu rabdare ca urmeaza reparatul peretelui.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

ktrinel

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

ma duc sa fac mancare. azi fac ciorba de burta.

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salutare fetelor...
Astazi sunt tare suparata... mai am putin si plang... iar am dat in depresie...
Mihnea a facut varicela , ieri ne-a confirmat-o doctorita de familie. L-am dus pt ca il dureau articulatiile si era cam molesit. Tusea cu spor de ceva vreme si ma gandeam sa nu aiba streptococ beta hemolitic ca acum toamna apare din cauza vremii ff calde. El a facut acum doi ani un puseu reumatic din cauza acestui streptococ. Si asteptam acolo si el se vaita ca o babuta de toate articulatiile .. intram si se uita la el, febra nu avea si la burtica erau vreo 4-5 pete. Jos cu chiloteii si aici avea dreo 7-8 , pe spate 2 cu secretie limpede... Valeu ,,, zice doctorita, are varicela. Ati facut-o? Pai am si eu niste semne de la o boala de copilarie zic, ia sa vedem da,,,, ati facut-o deci nu mai sunteti in pericol dar el este fff contagios si sta 2 saptamani in casa in pat cu mancare mai usoara si gata. Daca face febra luati nurofen dar mai lasati-l sa se lupte. Dati cu mixtura mentolata la bube...
Mihnea e in clasa I si fiecare ora e importanta dar 2 saptamani Acum cand se obisnuise cu disciplina de acolo...
Am fost la invatatoare si am promis ca ne tinem de ritmul ei si de teme numai sa ne dea ce trebuie si sa spuna ce sa urmarim la fiecare lectie...
Aseara ii dau telefon mamei mele si-o intreb, eu ce am facut in '77 atunci cu cutremurul... Varicela era? Da asta era... si ea spune... vai si cum te duci la Bucuresti la sora-ta ca ii duci si ei...
Credeti-ma ca m-a bufnit plansul... oi fi eu gravida depresiva acum.. dar mi s-a parut prea dura treaba: nu conta ca eu trebuie sa plec pe 1 dec la Bucuresti si il las pe Mihnea cu consortul cu teme si boala si vai de ei cine le face mancare si... alte cele si nu conta ca sunt gravida si trebuie sa ma descurc singura (ca tot ea a zis ca aici nu vine nici in ruptul capului); era tare important sa nu duc la sora mea acasa ca ea are un bb de 1 an pe care oricum il vaccineaza acum de asa ceva. M-am interesat si mi s-a spus ca sunt slabe sperante sa fiu purtatoare de virus si stiu sa ma feresc sa nu imbolnavesc pe toata lumea.
Asa ca ... ce sa va mai spun ... intelegete soro cu strainii ca de la maica-ta nici o urma de intelegere.
Ii dau telefon sora-mi si cu lacrimile in gat ii spun ca nu ma mai duc la ea ca voi gasi eu gazda, hotel... un acoperis.. ca nu vreau sa ii duc boala acolo. Dai alarma ca se supara ca am conditi acolo , c-o sa vina mama sa ne ajute cateva zile acolo... Zic nu imi trebuie nici o mama ca m-am lamurit ce gandeste ... toata viata a avut in cap "las ca asta s-a descurcat mereu indiferent prin cea trecut.." ea sa aiba grija de sora mea si de persoana ei.
Cred ca mi-am varsat oful in forumul nostru dar nu mai pot..
va pup

BB 37 sapatamani ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput