**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor abia acuma reusesc sa va scriu ptr c am avut o zi nasoala rau, greata m-o pus in pat, dureri de cap....groaznic, la un moment dat plangeam asa de rau ma simteam..dar incet incet mi-am mai revenit.

cat despre balansoar, nu este ca o hinta este modelul acela cum avea bunica ,un scaun usor aplecat pe spate cu care te legeni inainte si inapoi.locul balansoarului va fi in camera lui bebe..asa cand se trezeste bebica ma voi pune cu el in leagan si il voi alapta si va adormi,dar asa ma relaxez si eu.faptul ca stau la casa ii super ptr ca pot sa-l scot vara afara si sa ma odihnesc in el sau sa citesc,etc.
msemcu eu sunt din Arad deci nu cred ca te pot ajuta cu balasoarul, iar pretul este de 7.300.000 si ti-l face ce culoare vrei.ma bucur mult ca puiutii tai sunt sanatosi, sa ai grija de tine in continuare si totul va fi bine.

ralucami ma bucur ca bebele tau e ok,te cred ca simti in al noualea cer.abia stept sa vad pozicile.

mica,vali5 super bancurile.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ralucami, felicitari! Asa-i ca esti mai linistita acum ca l-ai vazut/! Eu am fost la ecografie acum 2 sapt jumate, cu sotul meu, care a fost foarte incantat de care dansa de mama focului la mine in burtica Dupa ce am iesit din cabinet imi spune:" Ai vazut cum isi ducea manutele pe rand la nas, parca era la un control de-al politiei, sa vada daca nu e baut "Aiba astept sa vina 21 dec, cand ma duc iar la ecografie... sa vedem ce cadou primesc de la Mos Craciun> o sau un ?

dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor

Mcrissa maine sigur o sa fie OK la eco! Nu are de ce sa nu fie! Abia astept sa vii si tu cu impresii si sa ne povestesti de bb.

Vali multumesc mult ca mi-ai modificat DPN-ul Am avut mare noroc sa dau peste un dr atat de comunicativ (azi mi-a explicat cu lux de amanunte ce vedeam pe ecranul de la eco, mi-a pus si boxele cu sunetul inimioarei). Vad ca are o atractie pt lucrurile de "gaijin"- azi ma busea rasul cand ma uitam la ochii lui "de-un albastru infinit" (are lentile de contact, de vedere, dar de culoare albastra) Si era super curios de sistemul medical din Ro, de preturile care se practica pe la noi prin spitale, de medicii ginecologi. E foarte open minded si chestia asta ma bucura!

Mica Eu inca sunt cu pozele de la eco in fata, de-asta povestesc aici cu asemenea patos.

Iri citisem ce-mi povesteai tu despre sarcina ta! Imi pare rau ca ai avut o experinta asa de urata !

Am pus si pozele, sper sa se vada la semnatura. Nu sunt calumea scanate, nu se vad chiar f bine, dar mie mi se par cele mai frumoase poze din albumul meu.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ralucami ne cere parola ca sa intram sa vedem pozele bebicului.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

ralucami, nu reusesc sa vad pozele. Apare o fereastra de logare cu username: ralucami si imi cere parola. Mai incerci sa le pui o data, te rog?

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

dianalaura, mai scrie o data datele tale, te rog! Nu gasesc unde le-ai scris. Si scrie-le cu rosu ca sa le vedem mai repede.

Hi, hi, hi! Urmeaza un nou capitol!

Valentina 17+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pauly balansoarul tau arata asa, ca in poza de mai jos?

http://www.dreamtimekids.com/cjimages/nagidxacroby1.jpg

Am vazut aici in Jp ceva de genul asta, si mai e un tip de scaun de masa/patut/ balansoar tot de la Combi. Dar iti cad plombele ce preturi au.

Si chiar voiam sa va intreb: fetelor in Ro exista firma APRICA? (tot pt bb / nou nascuti)

Scuze, am modificat acum Mica! Greu cu "tehnologia" asta!

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

dianalaura bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ralucami, ce haioasa ai fost in povestirea cu vizita la dr pt eco. Auzi la el" puturosul cel mic dormea! Hihi! Cat priveste costul pt 4D, acest lucru nu e de mirare pt ca aici e ceva super-nou in timp ce Japan e far away cu utilizarea tehnologiilor noi. N-am auzit nimic de APRICA.
Fetele, eu nu m-am lamurit: primim ceva ajutoare financiare de la stat pana nastem au ba?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

ralucami e un balansoar ptr mine ca mamica ,nu ptr bebe.ii prea devreme sa cumpar ptr bebica.

11+

Mergi la inceput