**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 30
Vali5 spune:
ralucami, tot nu reusesc sa vad pozele. Imi cere parola.
lbelciug, eu nu stiu nimic de ajutoare de la stat pana nastem. Auzisem ceva de genul ca vor sa dea la nastere un pachet pentru bebe care sa contina un cosulet (?), cateva costumase, probabil si niste scutece (dar e la nivelul de discutii) - nu stiu sigur, am auzit si eu vorbindu-se si nu am avut timp sa ma interesez.
Tot din "auzite" stiu ca firma la care lucram ar trebui sa ne dea la nastere un salariu. Iar nu stiu daca e adevarat sau nu, deci nu luati de bun ce zic eu aici.
O sa intru zilele urmatoare la sectiunea Legislativ sa intreb acolo.
pauly, stiu despre ce balansoar vorbesti. Bunicii mei au ceva de genul asta si e super. Cred ca va fi tare placut sa stai in balansoar cu bebicul tau in brate.
Valentina
17+
Poze
miniuta spune:
buna.
indraznesc sa ma alatur si eu voua, dupa ce am urmarit odiseea de la bun inceput. eu sunt in saptamana a 13-a, si se pare ca voi avea un baietel (desi tati a visat o fetita cu codite).
datele mele: DN. 18.04.1977 DPN: 08.06.2007
pana acum totul a decurs relativ linistit, dar nu am indraznit sa ma inscriu pentru ca am avut cateva sangerari (usoare, ce-i drept), pentru care fac in continaure tratament cu utrogestan (cred ca asa ii spune pe romaneste, in tot cazul, progesteron).
azi am fost la doctor pentru masurarea pliului nucal si mi-a zis ca masuratorile au iesit toate foarte frumoase, dar trebuie sa mai astept pana joi sau vineri cand vin rezultatele analizelor de sange. ma rog sa fie totul in regula. si bebelusul meu dormea (cum povestea raluami) si ma tot apasa pe burtica pentru a-l putea masura. cel mai rau mi-a parut ca nu a fost si sotul cu mine sa il vada pe "fasolica", dar poate data viitoare.
ei, m-am intins cam mult pentru primul mesaj, dar sper sa ma iertati.
ralucami spune:
Scuze Pauly!
Eu numai lucruri de bebe am in cap acum. Ziceam ca poate pana de Craciun aflam si noi ce e bebe si mergem sa ii cumparam lucrusoare. Mi-am luat zilele trecute din magazin niste cataloage de la Aprica si Combi dar m-au terminat ce preturi sunt!
Fetelor am descoperit unde era buba cu albumul. Era setat pe privat! Scuze! Acum se vede!!
POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
pauly spune:
vali5 exact...de care aveau bunicii.sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine sa-mi leagan bebeul in el.
fetelor voi cat de des mergeti la eco?
11+
dideip spune:
Ralucami, ce frumos se vede bebelul tau, se vede mai fetelor tehnologia mai avansata(este asa scumput cum sta piticotul acolo,este super).Sa-ti traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati alaturi de el.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
lbelciug spune:
Ralucami, frumos tare bebicul tau!Sa-ti traiasca!
Vali5, daca in contractul colectiv de munca de la
nivelul firmei/organizatiei proprii nu se fac referiri la salariu pt
nastere, se aplica cel de la nivel national care prevede un salariu bonus la nastere. Eu cred ca asta e si cazul tauu, asa ca trebuie sa primesti sigur inca un salariu cu ocazia nasterii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana unde se prevede asta cu salariul? Sotul meu are prevazut in contractul de munca o prima pentru nastere
.
Mica
15+
Poze
chris27 spune:
Fetelor dragi,va urmaresc mereu chiar daca scriu mai rar...ca ma doboara oboseala si depresia.Am mai redus(mult),de la mine putere dozele de progesteron pt ca am crezut ca de asta sunt asa de trista,de irascibila si de nervoasa...Zilnic imi propun sa nu-i mai supar pe cei apropiati,sa nu-i mai ranesc gratuit si ...o fac din nou.Sunt nervoasa,obosita la maxim si arunc sageti otravite chiar si celor foarte dragi...Ma bucura bebelusul,dar ma distruge starea asta de neputiinta...In masura timpului liber,al meu ma ajuta la treaba...Dar tot nu e suficient...si mor cand zice ca sunt obsedata de curatenie...Acesta nu e un mesaj trist ...Dincolo de el sta un om care se bucura de miscarile lui bebe(pe care tati nu are inca privilegiul sa le simta)...Visez urat de tot noaptea si ma sperii,ma trezesc,adorm ...cosmarul continua ca si cum nu mi s-ar fi aratat inca tot...In mine bucuria n-a murit...e doar in stare latenta...Vapup...am vrut sa stiti ca totul e bine cu mine!Si ca mereu ma bucur pentru voi!
dideip spune:
Ne poti spune Liviana unde se prevede asta ca sunt foarte curioasa sa ii dau peste nas colegei mele de la contabilitate,ca pana acum nu sa sinchisit sa le dea la fetele astea amarate din sectie cu un salariu minim pe economie nici un bonus la nastere si credeti-ma ca fac fetele astea copii ohohohohohoho. Te rog da-ne ceva sigur sa nu ma fac de cacao.(scuze)Pupici
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip